Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Hahaha Ana, asa se uita si Alexia printre picioare de ceva vreme....ii facusem poze dar uitasem sa le incarc asa ca le-am pus acum cu cele de la Kiddyland.
Se spune ca se uita dupa urmatorul fratior/surioara....asa ca tre sa ne executam!

Din canutza cu pai Alexia bea de la 1 an si o saptamana. am fost surprinsa sa vad ca din prima "s-a prins" cum se foloseste. I-am dat canutza si i-am arata cum trebuie sa "traga" (sa pupe) paiul si s-a descurcat de minune.
Imi place foarte mult ca nu curge apa din el caci Alexia are o mare pasiune cu biberoanele sa le intoarca si sa scrie cu ele pe jos umpland totul cu apa.

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Mihaela unde este kiddyland ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

La multi ani Elena!
La multi ani Ina!

Pufy...nu stiu ce sa zic...oricum Dany este mult mai bine decat ieri...cand a reusit sa faca febra 40 de nu stiam ce sa-i mai fac.Doctora pediatra (nu l-a vazut dar am vb in permanenta cu ea la telefon)mi-a spus sa nu merg la spital cu el sa nu plec si cu altceva de acolo si sa-i fac impachetari cu apa si otet,sa-i dau antitermice si un antibiotic Cedax.A fost mai bine ieri seara in schimb azi dimineata la 3 30 a facut iar febra 39 si iar ...impachetari....de atunci nu a mai facut febra(sper sa nu mai faca ca mor)dar nu mananca nimik si face scaune fff moi.
Nu este racit sau ceva in genul asta...dar are scaune diareice si febra foarte mare.II dau lichide multe...le bea cu chiu cu vai...Starea lui generala este bunicica.Nu imi pot da seama de la ce este sau ce este.Astept sa merg maine dimineata la analize cu el...sa vad despre ce este vorba.Oricum este o infectie in corp.
Poate ca sunt nebuna ca nu m-am dus cu copilul la spital dar imi este groaza de tot ce inseamna spitale:mizerie,servicii si boli!.Daca Doamne Fereste era mai rau ma duceam.
Nu stiu ce as mai putea sa-i dau sa pape ca nu vrea nimic(papa de regim....ce mananc eu vrea!!!!)Sper sa fie bine...ca tare rau este .

Va multumesc din suflet fetelor ca v-ati gandit la noi .Pufy multumesc si ptr sfaturile care mi le-ai dat.A contat mult sa vad ca si altcineva se gandeste la noi si vrea sa ma ajute.

Sper ca noaptea asta sa fie bine.Va pup dulce pe toate .

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Lilia sper ca SUNTE-TI BINE.Va asteptam cu vesti bune.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Inuta draguta :) - sa fii sanatoasa, frumoasa mereu cum esti acum, sa nu fii de deochi si sa aduci bucurie sufletul tau si celor din jurul tau!

La Multi Ani! Elena (Meme) - multa sanatate si din partea noastra, intelepciune si o copilarie fericita si lipsita de griji

Oana ii doresc sanatate lui Danny si ne gandim si noi la voi!

Mihaela si Ana super super pozele, m-am delectat privindu-le!

Multumesc de sfaturile privitoare la bb2... m-am hotarat sa mai astept, o sa am timp de al 2-lea, dar urez bafta multa Mihaelei - sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca dorinta!

Sanatate muulta muulta tuturor si mai vorbim mai incolo!

si numai bine.

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Iata-ne si pe noi acasa.

Multumim la toata lumea pentru gandurile bune si pentru toata grija pe care ati avut-o pentru noi.

Noi am trecut si peste operatie. Complicatii nu au fost desi mie mi s-a parut foarte lunga pereioada aia de 2 ore, doctorul a zis ca operatia in sine a durat mult mai putin dar pana adoarme, pana o coase inapoi pana ii pune ghipsul, trece timpul.

Oficial inca suntem internate, dar cum stam foarte aproape de spital, am rugat doctorul sa ne invoiasca si mergem doar din 12 in 12 ore sa facem injectiile. Iar marti vom ramane iar in spital pentru schimbat ghipsul sub anestezie.
Acasa e mai linistita, dar mi-a facut peri albi. Am nimerit si tocmai cand ii iese si un dinte, a avut si febra si plangea, de nu mai stiam daca e de la operatie sau de la dinti.Acuma e destul de maraita si acasa dar macar ne maraie pe noi, nu si pe celelalte 10 persoane din salon.

Data asta am reusit si am stat de vorba pe indelete cu doctorul care foarte amabil mi-a raspuns si explicat absolut totul ce am intrebat.
Concluzia e ca prin aceasta operatie, posibil!!(totul depinde de evolutie) am scapat de operatie pe acetabul, dar din pacate nu avem cum scapa de operatiile pe femur( vor fi nevoie de doua)care este stramb.

Pana cand insa ne concentram asupra acetabulului( este cavitatea unde trebuie sa intre osul femurului), ghipsul il tinem pana stim ca s-a fixat foarte bine acolo... ceea ce speram ca se va intampla. Iar operatiile pe femur vor fi mai tarziu, e si parerea lui si parerea altor doctori la care am fost, sa nu se intervina pe os prea devreme.
Pupici si multa sanatate la toata lumea

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lilia micutei tale scumpe si curajoase si tie ca esti o mamica puternica! Si sa stii ca mereu suntem langa voi!

Oana tinem pumnii sa nu mai faca febra Danny! Nu are cumva rosu in gat? Alesio cand mi-a facut angina acuta a facut 3 zile consecutiv febra mare(pana aproape de 40)! Si dupa aceea nu a mai facut temperatura deloc!(atunci)
Sa stii ca si eu sunt ingrozita la gandul de a merge cu gombotzul la spital.....aici in Arad pe langa mizerie, infectii intraspitalicesti si nesimtire te mai lovesti si de incompetenta medicilor....! Asa ca il tratam cat e posibil acasa( in colaborare cu un medic in care avem incredere)!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lilia pupici multi fetei tale si va doresc sa se fixeze ce trebuie unde trebuie, sa fie fata sanatoasa si sa mearga totul cum va doriti!
Daniver, multa sanatate si puiului tau! SI mie mi-e groaza de spital si sper din suflet sa nu mai ajung vreodata acolo. Si eu prefer sa recurg la telefon, normal, atat cat iti permite situatia!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

of, multa sanatate si recuperare rapida ameliei! Multa putere si rabdare la parinti!

daniver, multa sanatate lui dany! tot asa am patit si noi cand am fost la mare, a facut diaree si nu-i mai trecea; pana nu i-am dat antibiotic nu s-a rezolvat problema... trebuie facut tratamentul constiincios si regimul tinut la fel ca imediat face diaree din nou. multa sanatate!

noi ne simtim ceva mai bine... am iesit azi la plimbare de doua ori, a mancat binisor si se pare ca si bubitele dispar incetul cu incetul... maine mergem la spital la control, sa speram ca totul va fi ok! multumim celor care v-ati gandit la noi!...

eliana, e superb posterul elenei... o idee excelenta, nici nu mi-a trecut prin cap... sunt sigura ca v-ati distrat pe cinste, de-abia astept sa ne povestiti...

anielas, si de la voi asteptam noutati, cum ati sarbatorit, ce a ales...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pt. maine ca nu stiu daca mai apuc sa scriu:

La multi ani, Alexia!!!

La multi ani fericiti alaturi de cei dragi, vali02!!! Asteptam noutati despre printesele voastre!!!

si, in sfarsit, am pus si noi poze noi cu noi http://community.webshots.com/album/484016260ahjvbi] (multumim ana_a ca m-ai ajutat sa ma mobilizez!)

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput