Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!

Inutza

Elena

Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si fericite toata viata voastra....ca frumoase sunteti cu siguranta!

Daniver cum e Danny?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Asteptam vesti despre Amelia!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Geo exact la asta ma gandeam si eu....Oare cum e micuta Amelia?Sper din suflet ca a reusit operatia!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani Elena!!!

La multi ani Inutza!!!

ana_a, pufymic, multumesc pt. incurajari! Trebuie sa ma mobilizez si sa merg inainte... Cu ajutorul lui D-zeu o sa depasim si perioada asta...

cat despre lapte: si noi tot dorna rosu am inceput sa introducem in alimentatie... asta nu inseamna ca nu-i dau sa manance si oke daca vrea cand mananc eu (noi in general de asta folosim)

oana, cum se mai simte danny? sper ca deja e mai bine...

andora, pe unde esti de nu mai dai nici un semn de viata?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Elena si Inutza, sa cresteti mari si sanatoase iar viata sa va fie un sirag de realizari! Multa fericire va doresc si tot ce-si doresc mamele vostre pt voi asta va doresc si eu!
Pupici multi!
Asteptam detalii de la petrecere/turta...si pozici.
Eliana, super misto e bannerul....arata foarte bine!

Noi de abia ne-am intors de la un loc de joaca "kiddy land"...super a fost iar Alexia s-a simtit minunat...desi ne-am ales cu un cucui in frunte...deh, se mai intampla. O sa pun si cateva poze (cat am reusit sa fac pt ca mi s-au descarcat bateriile) sa vedeti nebunie.

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by georgiana.david

Fetelor, Damian a inceput sa aiba niste crize de personalitate de-mi vina sa-l caftesc mama, mama. Cand il cert incepe sa se tranteasca pe spate si se da cu capul de carut de cel putin 5 ori pana vede ca nu ma mai uit urat la el . Ai vostri fac asa ceva?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Hihi pacra ai grai despre al meu! Nu stiu cum sa explic miscarea care o face de exemplu daca nu vrea sa-l iau in brate si sa-l duc undeva(la schimbat pampersul de exemplu) se roteste isi ridica mainile si se scurge de nu-l pot tine daca insist da din maini, se trante pe jos, da cu capu de pardosea....hm hm...numai ca nu ma impresioneaza cu nimic!Daca vreau sa-i iau din mana cate o porcarie pe care a ajuns sa o ia intinzanduse peste masa/raft/etc...de exemplu o surubelnitza de la tati de pe birou e circu cat casa,...mi se tavaleste pe jos de zici ca-i nebun!Si cum zici si tu...mama mama ce l-as mai cafti
Daca vreau sa-l pun in carucior si el nu vrea...vai de mine...se tine incordat drept in picioare de nu-l pot dom'nle sa-i indoiesc!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salutari,

Nu am mai intrat ca nu am avut timp nici sa respir in ultimele zile. Vreau sa va multumesc tuturor pt urarile adresate Almei, papusa mea cea mica, care de vineri are un anisor si a intrat in randul copilasilor. Am sarbatorit si vineri, in cerc mai restrans, insa ieri a fost petrecerea cea mare. Si la noi s-a tot filmat, s-au facut si poze (insa trebuie sa le recuperez ca au facut mai mult altii). Cand voi avea poze (saptamana asta) le voi pune pe webshots si va voi da de stire.
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare ca nu am facut-o mai devreme, uram si noi un ``La multi ani`` special Liei, domnisoara dulce a Anamariei, nascuta in aceeasi zi cu Alma. Anamari, sa-ti traiasca, sa creasca mare, sa fie mereu sanatoasa, sa aiba parte numai de bucurii in viata si sa fie mandria ta number one!Multumim pt urarile speciale adresate Almei!
La multi ani Inuta si Elena! Sa aveti parte numai de noroc si bucurii toata viata!Sa fiti mereu sanatoase!
Amelia, refacere rapida si sanatate iti dorim, puisor scump si curajos!
Sanatate tuturor puisorilor bolnaviori!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

La multi ani Elena!! Elyane felicitari pentru pustoaica!!!Sa va aduca numai bucurii si impliniri!Multa sanatate de la noi!!!
La multi ani Inutza! Sa ai parte de numai bucurii, multa sanatate si tot ceea ce iti doreste mamica ta!, anielas, felicitari pentru papusica!

Lilia, asteptam cu nerabdare vesti de la tine!!

Oana cum mai este Danny?Sper ca ati scapat cu bine de kk!!!

Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Danyce asteptam poze ca suntem curiosi sa va vedem la 1 an!

Am pus si noi pozele de la KIDDYLAND

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Mihaela, acum ma uitam la pozele voastre!Foarte frumos acolo! Am vazut ca Alexia are o canitza cu pai, bea din ea? Cum ai reusit sa o inveti? Si noi avem o astfel de canitza, dar dat fiind ca abia vrea sa bea din cea cu cioc...asta am lasat-o pe mai tarziu....

Am pus si eu 2 poze cu Stefan uitandu-se printre craci Am reusit sa-l pozez azi dimineatza - aici

Strengarul de un an

Mergi la inceput