Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eliza te asteptam cu drag.Si fara miel.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Asi si Flory, felicitari pentru decizia voastra de a adopta un copilas. Sunteti niste persoane minunate, cu suflet deosebit. Cei mici sunt norocosi sa va aiba, iar voi sunteti norocoase sa-i aveti pe ei.

Flory, in plus, esti si o persoana foarte curajoasa. Eu am pierdut o sarcina la 9 saptamani si am fost extrem de bulversata. Nici nu pot sa-mi inchipui prin ce ai trecut tu. Dar, asa cum spuneau si celelalte fete, (si cum ar spune Dr. Phil :0)), trecutul s-a consumat deja, nu-l mai putem schimba, viitorul nu s-a intamplat inca, deci trebuie sa traim in prezent. Bucura-te de sarcina pe care o ai acum. Sunt sigura ca totul va fi bine. Iti tinem pumnii!

Mami Irinel, bine ai revenit.

Cornelia, esti o scumpa.

Noi nu avem noutati. Ne facem datoria si speram ca va fi bine luna aceasta.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Geliza, scuza-ma, am uitat sa-ti raspund. Thomas merge, intr-adevar, la o gradinita unde sunt numai copilasi canadieni (nici un roman la orizont ). Totusi, lucrurile par sa se imbunatateasca, deoarece ieri parca ar fi vrut sa mai stea cu ceilalti copii. Nu parea prea grabit sa plece acasa... A venit, mi-a dat un pupic si apoi s-a intors la masa de joc...

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Flory multumesc mult pentru raspuns! Mi-am luat o grija de pe cap ca nu e doctoreasa la care merg eu. Ca sa-ti spun drept m-am cam speriat, ca nu stii pe mana cui te dai. Despre directoare...nu stiu cine a putut sa ia apararea unui astfel de specimen, dar merita vorbit mai sus de ea, pentru ca astfel de lucruri se penalizeaza la greu (mai ales cand e vorba de companii cu salariati multi stiu bine ce riscuri au).

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Hi

Eliza....si eu sunt ploiesteanca da' m-am facut pitesteanca dupa casatorieAm terminat liceul 1Mai.
Petrecere frumoasa sambata la botez!

Lya, saru'mana pentru fe....Da plecam...suntem de 4 ani aici si nu reusim sa ne adaptam.Nu ne place limba, nu ne plac obiceiurile...si de cand am venit in Frankfurt (mutat cu serviciul)nici atat nu ne mai place.Plus ca mie imi e din ce in ce mai greu cu Andreea...pe zi ce trece devin mai irascibila cand vad cat de singuri ne simtim, ca Andreea nu are cu cine se juca, ca vin sarbatorile si suntem departe de parinti...si multe altele.Oricum noi am venit aici cu gandul sa stam cativa ani sa putem strange ceva bani apoi sa ne reintoarce in tara.

Simona,
si eu am avut o rana pe col inainte de sarcina...am fost la 3 dr. si toti au zis ca mai intai sa urmez un tratament si daca nu merge abia dupa sa se puna problema unei cauterizari.Dar vad ca la mine s-a cicatrizat datorita sarcinii.Acum depinde cat de mare, cat de adanca este rana....

va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Simo, eu mananc extrem de incet, ii enervez probabil pe toti in jurul meu. Da stii ceva? E foarte sanatos, asa ca fetita ta e ok!!!Cat despre intarziat... e ora fixa de ducere? Ca la noi il duci cand vrei tu...Ma bucur ca ti-ai mai revenit cu moralul. Imi place cum voreste sotul tau. Al meu nici sa n-auda de bebe3 :((

Flory ce ma impresioneaza cel mai mult este usurinta cu care ati decis sa adoptati un copil. Este un lucru extraordinar si pentru voi si pentru el. Probabil ca alte cupluri ar fi asteptat ani lungi de zile sa se convinga ca chiar nu pot avea propriul copil. Voi ati decis sa adoptati. Mi se pare minunat. Ma rog pentru bebelusul tau sa ajunga la capatul celor 9 luni sanatos si voios si sa se bucure de asa parinti deosebiti ca voi.

Lya abia astept sa veniti si tu si Flory la mamici. Numai bine.

Asi tu esti o frumoasa. SI nu e un compliment. Si iti sta tare bine ca mamica, ai asa o expresie frumoasa pe fata cand esti cu Razvan. Sa stii ca imi dau seama de ce unele fete au zis ca Razva seamana cu tine. E tare dragalas, si sa stii ca si Danut mai doarme in pozitia aia si ma uimeste cum de gasesc copiii pozitia aia asa comoda.

Iulia de 3 zile ma tin sa iti scriu referitor la gradi. Incearca sa nu ii arati lui Thomas cat esti de afectata. Am citit ca asta ii stirbeste lui din increderea ca e totul bine si e in siguranta. Fii sigura ca se va acomoda, dar e normal sa ia ceva timp. Sincer, al meu a fost complet ok abia dupa vreo 2 luni, da deja dupa 2 saptamani sau 3 nu mai plangea cand il lasa dimineata tati.

Eliza samburelul e bine, am fost la ecograf si au zis ca e tare miscacios si ca de obicei fetitele sunt miscacioase asa :-) Oricum era prea devreme sa se vada, dar eu voiam sa stiu ca e sanatos ca la cat l-am carat pe Danut in brate... Eu am mancat bunatati, atat cat mi-au permis greturile, vad ca situatia se imbunatateste si mi-e mai binisor, mai am si zile mai rele, da si zile mai bune, asa ca sper sa scap de ele de tot. BUrtica a inceput deja sa se arate, se pare ca la a doua sarcina se vede mai repede. Da surprinzator, n-am pus inca greutate, poate cel mult 1 kg, da nu-s sigura nici de ala. Am citit prin ce ai trecut tu luna trecuta, nu stiam cam pe unde esti luna asta. Vad ca tu si Cornelia numarati cam impreuna.

Pako bafta multa sotului la gasit job. Sa stii ca uneori si eu as vrea sa ma intorc. Cred ca mi-ar fi greu totusi sa ma reacomodez, dar mi-ar fi drag sa fiu aproape de cei dragi. Nu e usor sa fii departe...

Cornelia si eu am avut o rana, mi-au cauterizat-o intainte de sarcina cu mai multi ani si n-am mai avut probleme de atunci. E bine intr-adevar sa n-o lasi prea mult in voia ei. Pupici si sa scapi de ea cat mai repede.
Pupici la toate si sa auzim de multi bebici in burtici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 13+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Flory sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta. Asteptam vesti
Irinel nu ma supar,normal ca suntem constienti ca poate sa fie baiat,Dumnezeu decide. Orice ar fi noi o sa il/o iubim,doar e bucatica din noi,nu? Eu imi doresc o fetita,dar in primul rand nu vreau sa fie David singur asa ca orice ar fi este binevenit,numai sa vina. Si sa fie sanatos ca in fond asta conteaza cel mai mult,nu?
Fetelor hai va sa povestesc pe scurt ce am trait eu ultimele 2 zile.
Marti pe la amiaza observ ca merg cam des la toaleta sa fac pipi.Imi zic in sinea mea ca poate am baut multa apa si de aceea.Nu exagerez daca spun ca marti am fost de vreo 20 de ori la toaleta.
In mintea mea incolteste speranta ca sunt . Ma hotarasc sa nu ii spun sotului nimic si sa astept pana a doua zi,ziua cand trebuia sa vina uratii.
Normal ca nu m-a putut abtine si cum a venit sotul de la servici i-am spus ca vreau sa mergem sa cumparam test.
Fac testul,negativ. E prea repede,zic eu. Mai facem unul maine dimineata.
Miercuri dimineata ne trezim devreme pentru a merge la ambasada,fac testul ,negativ.
La dus,in timp ce ma spal pe dinti imi vine de 4 ori sa .
Mai sa fie.
Pe masina incepe la radio o melodie care imi place mie si incep instantaneu sa bocesc. (la inceputul sarcinii cu David plangeam si la reclame)
Seara mergem la cumparaturi,in magazin de la mirosuri mi se face rau.
Ajungem acasa,facem test(alta marca) ,din nou negativ.
La 10 seara inainte sa intru la baie,vad o mica pata roz.Dupa ce ies de la baie tot mai mult dar e un roz pal. Mie cand imi vin uratii din prima vin in forta.
Inca mai am sperante,poate pana maine se opresc.
Normal ca azi dimineata m-au navalit rau de tot,cu dureri si tot tacamul.
Concluzie: AM INNEBUNIT!
Chiar ata de tare imi doresc un copil de am avut simptome false de sarcina ? E posibil asa ceva?
De astazi am inceput sa imi monitorizez si temperatura,SPER sa nu mai trec vreodata prin asa ceva!
Scuze daca v-am plictitsit dar muream daca nu povesteam.
Sunt dezamagita,normal dar mai mult USURATA ca in sfarsit am un raspuns. Incertitudinea ma omora!
Edit: Am uitat sa va spun ca de cand au venit rushii au incetat si vizitele dese la toaleta

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza'

Sim, ce sa zic ...ii pregatisem dosarul pentru depunere la colegiul medicilor. Inainte insa sa il depun m-am gandit la doua lucruri: unul ca are acasa doi copii de crescut si al doilea ca eu urma sa demarez procesul de adoptie. Nu as fi avut suficient timp sa ma "plimb" dupa reclamatii si mai ales daca stam sa ne gandim ca la noi oricum nu se intampla nimic in urma unei astfel de reclamatii am considerat ca mai bine incerc sa imi revin si sa imi vad mai departe de viata mea.

Sincer acum imi pare rau ca nu am mers mai departe dar asta e ce a fost a fost.

Irinel, nu a fost chiar usor sa ne decidem. Insa ne-am gandit asa: in aproximativ un an am cheltuit prin spitale cu tratamente si tot tacamul cateva zeci de milioane bune. In plus eram terminati si fizic (eu ca el n-a patit nik fizic....) si psihic. Viata noastra nu mai avea un drum pe care trebuia sa il urmeze, eram imprastiati, nu stiam de noi si am mai avut si ocazia sa primim in vizita niste prieteni care au trecut cam prin aceleasi etape ca si noi si tocmai venisera sa ne prezinte fetita lor de 1 an si 7 luni adoptata cu cateva zile in urma. Erau fericiti cu lacrimi de bucurie in ochi.

Cand au plecat ne-am zis ca puteam creste un copil cu banii aruncati pe medici si ca mai bine facem si noi pasul si daca in viitor Dumnezeu ne va da si un sufletel "al nostru" cu atat mai bine.

Cam asta a fost....

Cred ca v-ati saturat de povestit. Promit sa nu va mai stresez.

Pupici multi,

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata dragele mele!
Eu astazi merg la cununia civila a unei foste colege de liceu asa ca nu stau prea mult pe acasa. Din fericire vine mama la noi si sta cu Eduard asa ca luam si noi (adica eu) o scurta pauza.
stefania, progesteronul crescut din faza luteala poate da simptome ca cele de sarcina: oboseala, greata, pisu des, irascibilitate. Asa ca nu ai inebunit, eu m-am pacalit singura de mai multe ori. Capul sus si mergem mai departe!
va pup pe toate si mai intru diseara sa vad ce ati mai facut!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna dimineata mamici aspirante si gravidutze,
Flory, dar chiar sunt emotionante povestirile tale si nu ne plictisim de ele (cel putin eu)...bravo voua de 1000 de ori ca ati luat cea mai inteleapta decizie la momentul la care voi ati considerat ca este oportun....si felicitari tuturor ce au facut asemenea gesturi.....Asiasemenea....si finilor mei, de care sunt f mandra pentru decizia lor.
Pako, ma bucur ca suntem concitadine....poate ne intalnim vreodata prin oras...presupun ca mai ai rude prin Ploiesti...eu am fost la Caragiale...la varsta cred ca suntem apropiate...despre adaptarea prin tari straine...noi ne-am multumit sa ramanem in Ro, cei drept starea financiara ne-a facut sa ne hotaram asa...si am preferat sa mergem in SUA in fiecare an sa nu pierdem rezidenta...cat va dura plimbarea asta an de an...nici noi nu stim...
Cornelia, petrecere frumoasa...si profitati de aceste momente la maxim
Irinel, ma bucur ca sunteti bine...si poate va fi fetita
Stefania, starea ta este normala...daca citesti un pic in urma o sa vezi ca si eu am trecut luna trecuta prin aceleasi stari...si mie mi-a si intarziat 41 zile...si am facut 4 teste...toate -...desi eu simteam ca sunt gravida (si temp a fost peste 37)....nici acum nu stiu daca am fost sau nu gravida....asta e...mai trecem si prin de-astea...si da, de luna trecuta am inceput sa-mi monitorizez si eu temp ....

eu sunt in z14, temp nu a crescut...nici alte semne de ovulatie inca nu am...la mine e prin z15-z16...iau in continuare o ligurita de BU pe zi, una de zmeur, vit E si acid folic

va urez o zi buna

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput