Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 5
bety spune:
Doamne ce trece timpul...repede in favoarea unora si repede in defavoarea mea!
Am pastrat primul pm, care a fost de la Amparo, in noiembrie 2004; pe atunci schimbam pareri despre dr; era prima mea inseminare dupa laparo de anul trecut; apoi ea a ramas
-uta u gemeni;
Cata - daca o vezi sau ii scrii, transmite-i toate urarile de bine de la mine si sa aiba numai bucurii de la bebiti, sa fie sanatosi si mancaciosi!
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
thea_m spune:
Buna fetele!
Se pare ca s-a mai inseninat si pe strada noastra! Cata daca ai cum, transmite-i lui Amparo si bebicilor multa fericire, chiar ieri ma gandeam la ea. Doamne ce trece timpul!
Liliana frumos graiesti si ce bine ar fi sa fie adevarat! Hai, da tu tonul! Eu sunt foarte relaxata, fac planuri de FIV pentru anul viitor, poate n-o mai fi nevoie
.
Liana cum a fost la inseminare?
Bety tin pumnii maine sa mai ramana gigei de inca o inseminare, chiar daca n-o sa mai fie nevoie
.
Amely analizele sunt foarte bune, asa ca ai scapat de o grija! Inseminare ar trebui sa fac vineri, in principiu, practic o sa vad joi cand merg la eco.
Rodica vei gasi tu o solutie! Si nu e prea tarziu pentru FIV, poate intre timp gasesti un bb care pe tine te asteapta.
Pupici tuturor!
Teodora
Poze
aileene spune:
Buna ziua la fete frumoase si optimiste ! Vad ca cam bate un vanticel de speranta pe la voi si ca vantul e in "pupa" si panzele sus de tot in ceea ce priveste optimismul vostru , si ma bucur nespus de mult sa stiu ca sunteti increzatoare !
Betty draguta mea , ce sa-ti mai spun , decat toate bune si frumoase , nu v-am uitat , dimpotriva , numai ca in ultima vreme am avut si inca mai am , bataie de cap cu refacutul noului meu pasaport si e tare complicat fata de cum era inainte , unde mai pun si faptul ca trebuie sa ma ocup inainte de toate de transcrierea cununiei noastre de aici , in Ro si este lucru destul de complicat ! E nou in legislatia si evidenta populatiei , totul s-a schimbat si vrem nu vrem trebuie sa facem intocmai cum ne cere , altfel n-avem castig de cauza , din pacate .
Tu ce mai faci , vad ca totusi avem vesti bune ! Da-i inainte cu inseminarile si sa dea bunul D-zeu sa fie cu ochisori frumosi ! Tin pumnii 
Thea draga , merci mult de intrebare , cu inima stau bine , multumesc lui D-zeu ! Vad ca totul intra-n normal si e spre bine ! Continui tratamentul si voi reface tot felul de analize in februarie 06 ! Pana atunci , am o programare la ginecoloaga mea in 22.11.05 care vrea sa fie sigura ca cu tensiunea e ok , ca sa putem continua...calea spre bb2 ! Si vad ca dupa "anti" tensiunea mea reintra si ea , incet , incet la normal (120/80) deci e perfect in sensul asta ! Nu ne ramane decat sa asteptam verdictul cu chistul meu care-i f bine agatat , nici vorba sa se duca de-acolo , e prea bine in burta mea
! Dar tu ce mai faci , ce mai e nou ? Sper ca totul e perfect si ca cu moralul stai bine ! Si mai ales sper ca tratamentele tale pe baza de plante isi vor spune in curand cuvantul ! Te 
Cata scumpa , ma bucur ca printesa ta e bine , e grasunica bine , ma bucur mult ! Iar ptr mama ta la fel , ma bucur ca totul e ok in sfarsit ! Bine c-a trecut cu bine !
la amandoua !
Amparo felicitari ptr copilasii tai dulci , sa-ti traiasca si sa fie sanatosi , sa va aduca multe bucurii in suflet !
Amely draguta de tine , ma bucur ca esti curajoasa si-ti doresc mult succes sa se implineasca cat de curand dorinta cea mare si mult dorita ! 
Liliana numa-ncet , nu te enerva ca nu e bine , stii tu ! Cu toate ca ai avut dreptate sa faci ce ai facut , acum bine ca a trecut , concentrea-za-te pe alte lucruri mai "serioase" ! Am inteles ca cu casa e pe terminate ? Ma bucur mult si-ti doresc numai bine !
Liana30ce fata plina de incredere si curaj , ma voi gandi la tine si-ti urez din suflet mult succes ! Betty ti-a explicat f bine inseminarea !
dulci la toate fetele si un gand bun 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
Amely spune:
Teo
, bafta joi la eco, si sa dea D-zeu sa nu fie nevoie de FIV si sa ramai tot natural... si cat mai repede, eventual cand nu te astepti ![]()
Aileene, ma bucur din suflet ca nu ne-ai uitat si ca ne mai scrii din cand in cand sa ne ridici moralul! Iti mulumesc pentru gandul tau bun si ti-l intorc inmiit! Te pup dulce 
Va
pe toate si sa aveti o seara cat mai placuta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
MRL spune:
Fetele, am aparut din nou la orizont! Mi-am mai lasat treaba de o parte ca am ajuns la concluzia ca nu se ingesuie nimeni sa iti faca treaba in locul tau, asa ca maine tot acolo o gasesc.
Amely, eu cred ca stai bine cu analizele. legat de inseminari, momentan astept sa imi vina rushii, maine intru in ziua 16 de la ovualtie (stiu sigur cand a fost pentru ca m-am monitorizat). Acum am doar durere de cap, durere pe care o am de regula cu cateva ore ianinte de a-mi veni CM. Dureri de burta ioc, mici dureri de sani. Asa ca ma voi pregati de inca o inseminare iar monitorizarea o sa o fac incepand din ziua 8-9 de la Cm pentru ca luna trecuta in ziua 11 deja ovulasem si nu as vrea sa pierd luna degeaba. Cu inseminarea macar mai am o mica sansa.
Teo, vad ca la planurile pentru FIv lucram mai multe fete - tu, eu si Bety. Oare feelingul meu o sa se adevereasca la anul cand vom trece la FIV? Eu tot mai sper ca sa reusim cu inseminari.
aileene, pupici dulci pentru Alexandre. Ai dreptate, am lucruri mult mai importante de facut. Am constatat ca la scarbici nu imi ridica nimeni statuie, asa ca problemele personale pe primul loc. Cu casuta stau foarte bine. Inca putin si este gata. Acum spre sfarsit sti si tu cum este, eu am mai vrut pe ici pe colo unele modificari, unele imbunatatiri asa ca constructorul trebuie sa execute lucrarile. Ma costa ceva in plus dar merita. la tine vad ca incep lucrurile sa intre in normal. Ma bucur ca tensiunea este buna si ca in curand o sa te apuci de problema bb2. va pup dulce pe amandoi si abia astept sa mai adaug inca un pupic pentru fratiorul/surioara lui Alexandre
bety, cat de curand inseminarea 9?
Fetele, va pup dulce pe toate-toate!
M Oana spune:
MRL sufletelul meu iti multumeste!
Amely zici tu, iubita mea, ca ar fi asa de bun scorul asta??? Eu te cred pe cuvant (esti singura care stie ceva despre el!) si sper ca scorul meu sa echilibreze situatia, caci scorul jumatatii mele (10.000.000
) e cam la limita reusitelor..., dar pentru data viitoare am eu planuri de bataie mai bune....
In loc sa-mi fac vise imi fac planuri pentru imbunatatirea situatiei, caci simt ca se poate si mai bine.........
Imi place sa invat din esecuri si nici nu ma tem de ele, asa ca indiferent care va fi rezultatul promit sa raman optimista!
Liana s-a inseminat cu bine, acum sta in pat cumintica (eu misun ca o bezmetica
, caci ma simt ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, atat fizic, cat si psihic).....
Spera sa ajunga la un calculator cat mai repede, sa povesteasca....
Bety tinem pumnisorii maine la inseminare.......

Eu, am mai si racit putin.... astfel incat daca nu iese, sa am toate motivele sa nu ma supar.....
galinarodica spune:
MRL si Theea va multumesc ca ma sustineti. Sper pana la urma sa rezolv si cu bebeul de infiat si cu unul al meu, desi deocamdata nu prea se vad raze de soare si cand esti singura pe drumul vietii uneori iti vine sa musti pamantul, ca pe langa faptul ca e greu sa faci totul de una singura mai is si o groaza de barbati misogini si inchistati care te jignesc, iti rad si-ncearca sa-ti faca cat mai greu de rezolvat mai ales cand depinzi de ei pt vreun contract sau aprobare si asta doar asa ca sa aiba chipurile ei dreptate ca femeia nu e buna in afaceri si in general ca nu e buna de nimic...dar cum eu is berbec de zodie bag capul in piept si ma duc inainte.
Amely spune:
Onutza, lui Teo trebuie sa-i multumesti pentru raspunsul cu scorul cervical, cat despre mine, si eu stiu la fel, tin minte ca atunci cand am facut TPC-ul, Moisica mi-a zis ca am scor...nu stiu de care, 11. Cred ca tot cervical, daca stau bine sa ma gandesc (mi-a scris pe o hartiuta, o sa ma uit acasa). Si mi-a zis ca stau ff bine, deci 12 ar trebui sa se situeze undeva la superlativ!
Asa ca...felicitari!
Si eu am racit un pic, ma chinuie maseaua de minte, sunt deja pe antibiotice... dar tot n-am renuntat sa mai sper luna asta!
Galinarodica, te felicit pentru hotararea de care dai dovada, sunt convinsa ca vei reusi, in ciuda micilor piedici/sicane... Iti tin pumnii!
Va pup cu drag pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Ah, mi-am amintit, era scor INSLER 11, asta o fi cu totul altceva?...
... Fetelor, luminati-ma, daca stiti...pls!
Pozici cu noi
bubulina1 spune:
Eu nu am facut inca TPC ca am avut probleme cu ovulatia. Am cautat pe net si am gasit ceva in franceza: http://www.aly-abbara.com/livre_gyn_obs/termes/glaire_cervicale_inslere_huner_croise.html
Din pacate, eu nu inteleg mare lucru decat ca ce ati obtinut voi pana acum (11 si 12) sunt the best.
Asteptam vesti 
"Speranta moare ultima"