Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 6
M Oana spune:
Teo 

, te pupacesc si pe stanga si pe dreapta
numa' sa ma ierti...........
Amely ai vazut cum ne-a ajutat draguta de Bubulina, sa-i dea Dumnezeu tot binele din lume, ca eram intr-o ceata....

Franceza mea e destul de buna, asa ca pe seara, daca vrea cineva, pot sa fac o mica traducere/rezumat.
Ma gandesc ca daca e asa bun scorul,
putea si natural sa ajunga fara probleme, dar sper ca macar putinul traseu pe care il mai are de strabatut dupa ISA, sa-l strabata si singur cu bine...
Amely spune:
Da Oana, e clar ca natural mor mult mai mai multi pe traseu, dupa ISA cel putin au un drum mai scurt de facut deci...mai multi
, mai multe sanse!
Bubulina
, iti multumim din suflet pentru linkul postat, in sfarsit ne-am lamurit!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
salutare, salutare...am ajuns..
va pupacesc pe toate si va multumesc ...ca ati fost alaturi de mine...
in mod special vreau sa le multumesc celor trei fete minunate care au fost alaturi de mine bety-oana-danutza pentru mine sunteti
va iubesc si va multumesc din suflet cu mult respect
...![]()
am facut-o ..a fost misto...mi-a placut
cred ca o sa mai fac![]()
hmmmmmmm...hmmmm.sper sa nu..
betysunt alaturi de tine azi si tin pumnii..
te tin de mana sa stii
bafta multa si va fi cu siguranta BINE..
Va pupacesc pe toate mult ..mult da' tot

mi-a fost dor de voi..
un buchet mare pentru voi

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
thea_m spune:
Buna ziua!
Ei, fata mosului, cum sa ma supar eu pe tine pentru atat! Uite, iti trimit inapoi
. M-ar interesa varianta in romana, desi nu stau prost nici la franceza, dar asa, pe fuga, mai usor mi-ar fi sa o citesc in limba materna. Multumiri anticipate.
Liana inteleg ca esti inca o data fericita ca ai ales-o pe Moisa. Da poate o fi prima cu noroc si la tine si la Oana, mai stii? Nu mai vrem alte veterane in insemnari, vrem gravidute in urma inseminarilor, daca se poate din prima!
Amely imi pare rau pentru masea, nu mai pot astepta antibioticele cateva zile, poate esti graviduta! Ar mai fi antibiotice cu risc scazut pentru bb, depinde la ce antibiotice cedeaza infectia.
Liliana poate reusim, poate...intre timp tot fac planuri pentru anul viitor, asa, ca sa-mi ocup mintea cu altceva decat "reusesc luna asta sau nu?".
Aileene vesti bune, ma bucur. Eu sunt bine, merg mai departe cu trat. homeopat, vreau sa fac un trat. naturist pentru ca nu mai scap de stafilococ cu nici o metoda. Maine merg la eco, sper vineri inseminarea.
Bubulina multumim pentru articol.
Cunoasteti cui ar trebui sa ma adresez la Cantacuzino pentru un autovaccin? Ca alta solutie nu mai vad pentru infectia cu stafilococ. Am epuizat antibioticele, acupunctura, trat.homeopat si tot nu vrea sa cedeze. Acum ma gandesc sa-i dau miere cu propolis si cu ulei de catina, poate se "indulceste" si pleaca.
Fetele am ajuns sa am emotii la eco! Pana acum mergeam fluierand, sigura ca ovarul stang isi face datoria, dar luna trecuta m-a pus pe ganduri. Asa ca maine sa va ganditi la mine. Poate reusesc sa ma inscriu si eu in clubul inseminarilor de luna aceasta.

pentru toate
Teodora
Poze
aileene spune:
Buna fetelor frumoaselor !
Amely dragutica , da se poate asa ceva ? Sa va uit eu ? No way ! Voi sunteti cele mai simpatice fete pe care le-am cunoscut pe DC si nu se poate sa va uit ! Te
si astept o veste minunata ! Iar cu raceala ...sorry
, insanatosire grabnica ...
Liliana iti multumesc ptr gandurile tale atat de frumoase . Pe undeva nu prea vreau eu sa ma inghesui inaintea voastra la bb2 , ptr ca eu am deja unul ! As vrea sa stau la coada si sa-mi respect randul , dar daca bunul D-zeu crede ca se poate ... cu atat mai bine , as fii f fericita ! Si tie , iti doresc sa ai parte de multe lucruri frumoase , printre care , un ingeras mic in bratele tale pline de dorul lui ! Iar cu casa , intr-adevar spre final e mai greu , din cauza finisajului si a decoratiei , dar hai grabeste-te , simt eu ca ai trecut la viteza superioara si ca bb isi va arata nasucul nu peste mult timp
! Te
, imi esti draga !
Betty iti tin pumnii si sunt cu gandul la tine , sa fie totul OK !
-ici unei fete care-si are meritul ei ptr curajul de care ne da mereu dovada si care nu da inapoi de la nimic , bravo ei !Pentru toate astea , rasplata va fi la inaltimea asteptarilor tale vei vedea !
Galinarodica asa te vreau ! Da ce-nseamna asta ? Doara nu-s barbatii mai destepti decat noi femeile
dar au ei partea lor de "matcho" si de asta de multe ori ne simtim mici in fata lor , insa tu daca esti berbec ar trebui sa se cam fereasca
de coarnele tale , ha ha ha ! Iti doresc mult curaj si realizari frumoase care pe care le tii la inimioara
!
Liana ma bucur c-a fost totul bine si ca ti-a placut atat de mult incat am inteles ca ai vrea oricand s-o iei de la capat ! Insa sa dea Doamne Doamne sa nu mai fie nevoie , iar peste vreo 9 luni sa ai un rezultat frumos in brate !
M.Oanasotul tau sta bine , cu 10 mil. e perfect ! Eu cand am facut tratament ptr bb sotul meu n-avea decat 6 mil./ml , deci f putin si totusi s-a PRINS ! Deci , n-are nimic daca nu sunt f multi ...din moment ce-s BUNI
! Ma bucur ca cu optimismul stai bine ...Ai grija cu raceala , insanatosire grabnica ! Dar sa stii ca si eu cand am ramas gravi , nu-mi dadeam seama ca eram deja si ma racisem atat de tare incat , dupa ce-am primit rezultatul de la laborator , cu confirmarea sarcinii , nu mai stiam ce sa fac , sa continui trat. ptr raceala sau nu ? Si totusi , am luat doar paracetamol ca sa nu risc prea tare , si multe ceaiuri , lamaie cu duiumul si stat in pat la caldurica ! Organismul nu se apara bine daca e sarcina , mai ales la inceput ! Deci se poate si la tine sa fie bb sa dea D-zeu m-as bucura mult !
Thea te
dulce !
Un
lui Cata si lui Indy si o mangaiere pe burticute !
Fetelor mi-am permis sa ma uit pe link-ul trimis de M.Oana si intr-adevar "SCORUL INSLER AL CALITATII GLEREI CERVICALE" este :
_nula intre : 0-3 _insuficienta intre : 4-7
_bun intre : 8-10 _excelent intre : 11-12...cum am vazut ca este cazul unora dintre voi ! F bine !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
Amely spune:
Da, Teo scumpa, ma doare de mooor
si fara antibiotice nu pot scapa de infectia asta pacatoasa, mi-a zis dr. sa iau ampicilina 500 mg, 3 zile. e cu risc? m-am gandit ca sunt totusi ziua 22...inca nici nu a avut loc implantarea, deci nu ar avea ce sa afecteze...in fine, nici mie nu-mi plac deloc antibioticele dar n-am de ales...
ca te-ai gandit la mine! bafta la eco si succes cu tratamentul homeopat, sa scapi de stafilococ! 
Liana, ma bucur mult ca esti bine si optimista si te astept cu vesti bune! dar tot nu m-ai lamurit cu trompita ta infundata, care la prima HSG era ok, ce s-a intamplat intre timp?
Betty, ce faci, cum stai cu moralul? Eu iti tin pumnii!
Aileene, 

pt. frantuzoaica noastra sufletista. Eu zic ca si Doamne-Doamne crede ca se poate si sigur va veni bb 2, daca ai un picut de rabdare... oricum pana atunci ai cu ce iti ocupa timpul, ca Alexandre e ditamai scolarul, baiat mare, ce mai!
-ici gravidutelor noastre vesele Indy si Cata, le asteptam sa ne povesteasca ce nazdravanii mai fac dragalasii prin burtici!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
aileene spune:
Fetelor revin ...m-am fastacit rau de tot ! Am confundat , link-ul nu M.Oana l-a trimis ci Bubulina scuze si totodata merci , daca aveti nevoie de alte precizari nu ezitati , da ? Ca vad ca sunt si explicatii privind TPC-ul (test post coital) , iar pe voi va intereseaza asta !
THEA draga , mi-a luat cam mult timp sa termin mesajul si sa-l trimit...in sfarsit , din cauza ca afara e caldut , innorat dar destul de placut si Alexandre e la joaca si in fiecare 5 min. are nevoie de cate ceva si ma deranjeaza mereu
de nu pot termina ! Draga de tine , imi pare tare rau ca nu poti scapa de stafilococul asta ! Intr-adevar este f tare bacteria asta ! Eu stiu ca pe "furazolidon" care e un tratament ptr diaree scrie ca este bun si ptr stafilococ ! Noi am luat o gramada de fiecare data cand am fost in Ro ca sotului i-a placut cat de repede i-a trecut diareea cu medicamentul asta , ca de fiecare data cand mergem acasa , schimba aerul si apa si i se intampla minuni dintr-astea mai neplacute !Eu n-am treaba sunt de-al casei dar el si al mic...! Scuze fetelor ! SANATATE SI NUMAI BINE ![]()
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
Liana30 spune:
thea_m cum as putea sa nu fiu??daca e asa draguta...pai prin mana cui am trecut eu..Moisica e o super dragutza
..apropo: eu voi fi PRIMA DIN PRIMA
...
Amely
la maseluta ta..cu HSG cred ca afost o mare greseala..cu toate ca nu as prea crede da..asta e....cica a trecut si atunci cum atrecut si acum..dar ca un firulet de ata..prin trompa dr..
cica de aceea nu mi-au mi-au zis ca e infundata...da cum puii mei sa nu spui?????????
uffffff

...hai ca nu mai vreau sa ma oftic tocmai acum..ce sa mai fac acum..????.....Capul sus...si INAINTE..![]()
aileene
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
bety uffffffffff ce aiurita am fost

nu am tel tau..offff ce te-as fi sunat acum..sunt sigura ca ai scapat si ca esti ok..
fetelor??????? hai la galerie pentru 

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"