Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Fetelor tocmai am venit de la T...Bia este bine si este o grasunica pentru virsta ei...are 1.265 gr...si este mai mare cu 10 zile
...suntem foarte fericiti...ne-a zis ca daca sarim de 3.700 gr, o sa vedem daca se pune problema de nastere naturala sau cezariana....dar pina atunci mai avem...eu am inceput cu bine sapt. asta...maine o externeaza pe mama din spital, dupa ce a trecut printr-o operatie foarte grea de colecist si am avut emotii marii sapt. trecuta...sunt fericita ca mama e bine si Bia la fel
..va tin pumnii sa va reuseasca toate demersuril
si va urez zile fertile!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
thea_m spune:
Buna seara fete frumoase!
Cata ma bucur de vestile bune!
Oana sa-ti fie de bine inseminarea si peste 15 zile sa ne vii cu testul pozitiv. Scorurile au fost bune. Si cel cervial in special. Cred ca este o nota care se da pentru starea glerei cervicale, si cred ca mai sunt si alti parametrii ( nu ma bate ca nu stiu inca), si scor cervical 12 este un fel de nota 10 cu steluta.
Liana bafta maine! Si asculta la fetele cu experienta in inseminari: are Moisica o mana usoara...NU DOARE, nu ne-a durut pe nici una, n-o sa te doara chiar pe tine.
Multe inseminari, nu? Oana, Liana, Bety?, eu ( sper). Cine se mai inscrie?
Bety ti-am trimis PM.
Amely rezultate bune maine! Sa ni le spui si noua.
Liliana nici o veste? Poate se intampla ca si la Indy, graviduta in luna in care era prea tarziu pentru inseminare.
Aileene sper ca inima nu ti-a mai dat batai de cap si ca sunteti bine.
Anca, Laura nu mai spuneti nimic?
Ce o fi cu Chi? Nu ne-a mai scris demult.
Si fetele noi Adria,Galinarodica ce mai spuneti?
Indy ce mai face Mirciulica?
Pentru ca sigur am uitat pe cineva, va pup pe toate si astept vesti bune, da?
Teodora
Poze
M Oana spune:
Utocatalina si Biancuta
cei 2 ingerasi pazitori ai mei (de la lupta de la Bobalna) si le urez tot binele din lume, inclusiv mamicii/bunicutei!!!!!
Thea M mi-ai dat o veste tare buna!!!! Nu stiam nimic despre scorul acesta, doar ca Moisica era tare incantata de el, iar eu m-am bucurat de bucuria ei.....

bety spune:
Gagicute dragi: abia acum reusesc si eu sa va vizitez pe ziua/seara de azi; pana la urma, fac inseminarea si luna asta - miercuri se va intampla; maine dimineata fac pregnylul.
Pana la urma si dr. mi-a zis: "ce va veni? de ce sa nu o facem luna asta?" Asa ca au fost de ajuns doar cateva cuvinte, sa ma convinga.
Sa nu radeti de mine, dar mi-am luat ceai antistres si bag in mine 2-3 cani/zi.
Era sa uit...cine era sfioasa, cuminte, emotionata si nu avea curajul sa ma intrebe daca-s eu? Liana...si am stat ceva timp una langa alta, pe hol, fara sa ne vorbim. Intr-un final, am intrat in vorba la coada la pregnyl...cate se pot intampla la o biata coada?! Ce mica-i lumea!
Abia astept sa-ne povesteasca ziua de maine, cand va face prima inseminare.
Teo - ai raspuns de la mine; ai dreptate: multe nu ne-au mai scris...mie imi e dor de Shilily - incepusem o corespondenta in particular cu ea, dar s-a evaporat!
Imi e asa de drag sa va citesc...eu, de ce sa mint...daca nu mai reapar pe aici fetele, le uit numele...deh, varsta isi spune cuvantul!
Cata - nu ne uita niciodata!
Indy - mai rarut, dar e cu noi!
MRL - scurt si cuprinzator: imi lipsesti!
V-as enumera eu pe toate, dar mai bine, va trimit
-ici!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
galinarodica spune:
Thea merci ca te-ai mai gandit si la mine care is cam intrus pe aici deocamdata. Nu am facut nimic....
, din lipsa de finante...trebuia sa se finalizeze un contract, dar se pare ca s-a prezentat o alta firma cu pile...si eu nema pile, iar firma mea e mica, mica cat...de furnica asa ca deocamdata stau si chibitzez pe marginea forumului, ca de fara resurse nu pot face nici inseminare nici FIv nici macar amaratele alea de analize. Ca sa nu mai spun ca oricum sunt tare sceptica fiindca eu avand deja 43 de ani si "rusii" vorba cuiva de pe aici vin odata la cateva luni nu stiu zau ce sanse am. Nici cu adoptia nu am rezolvat nimic fiindca inca nu am gasit bebeu asa ca ce sa va mai amarasc si pe voi cu gandurile mele negre taciune. Citesc tot ce scrioeti si ma bucu pentru cele care sunt pe drumul cel bun.
M Oana spune:
Liana fac galerie pentru tine, caci peste o ora si jumatate, adica la ora 11.30 e evenimentul, adica inseminarea cu Moisica 

utocatalina spune:
Fetelor hai sa va dau o veste buna
...a nascut AMPARO
... pe 12 oct - David, 2170g, Apgar 10, Bianca, 1780g, Apgar 9, , data pentru nastere era 28 nov, dr.Anca Moisa - Sp.Giulesti, cezariana...Sa-i traiasca minunile si sa se bucure de ele!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
MRL spune:
Fetelor, hai ca am aparut si eu putin pe la voi. Nu ma certati foarte tare ca am avut multa treaba. Am inceput scarbiciul si treaba cat cuprinde. Treaba si acasa si la scarbici. Nici nu stiu unde sa ma impart mai intati. Treaba cu finishul la casuta de la tara si treaba cu proiectele la scarbici. La mine la scarbici a fost o atmosfera cam de
. M-am suparat pe 2 colegi de-ai mei care m-au muscat de
si a trebuit sa-mi iau masuri. Eu de fel nu fac rau la nimeni dar au depasit unele "hotare" iar eu fiind si leoaica, cu mine au dat de
. Asa ca i-am scos din proiectul meu si le-am spus sa isi caute in alta parte sa-si acopere banii de salariu ca eu am unde sa ii dau. Intre timp m-am intalnit cu sotia unui coleg de facultate care isi cauta serviciu (are 2 copilasi superbi care acum sunt maricei) si asa ca am adus-o la mine. Au fost cateva zile nasoale rau de tot, nu va inchipuiti ca
, eu nu obisnuiesc sa ma cert si nici nu accept ca cineva sa imi vorbeasca cu alt ton decat cu calm si sa imi aduca argumente atunci cand vrea sa imi dovedeasca contrariul, decat sa imi racesc gura degeaba mai bine actionez si asta am si facut. Dar gata cu problemele de scarbici, acum m-am racorit si eu la voi ca sotului i-am facut capul calendar.
In alta ordine de idei eu astept astazi sa ma invadeze hoardele de rushi. Sunt in ziua 15 de la ovulatie si pana acum ma simt bine, inca nu am nici un fel de dureri.
Bety, cateodata si eu ma gandesc ca mai bine trec direct la FIV dar sunt sigura ca in momentul in care o sa ajung la cabinet pentru monitorizare se hotaraste si data urmatoarei inseminari chiar daca am hotarat cu dr. sa facem FIv-ul in primavara. Incearca sa te relaxezi si mai mult la urmatoarea inseminare ca cine stie. Vad ca si la tine o sa fie inseminarea cu nr.9. Aici ne potrivim destul de bine. Te pup dulce si sa sti ca am un feeling ca in curand o sa ma intalnesc cu tine sau cu Teo. Eu asa simt.
Teo, poate ca o sa ne intalnim toate trei la usa cabinetului dr. cu bb la purtator. Parca si tu te pregatesti de o noua inseminare. Este valabil si pentru tine, cat mai multa relaxare. Eu cred ca noi care avem vechime in ale inseminarilor ne putem relaxa fara probleme, nu fetele? Te pup dulce
Liana, M Oana va tin pumnii fetele sa fie cu ochisori cat mai curand.
Galinarodica, nu gandi asa. Sanse exista. Important este ca tu sa lupti fara incetare. Sunt sigura ca exista si pentru tine ceva. Te pup
Amely, ai grija de tine. Poate din cauza vremii (cald, rece, cald, rece) ai durerile. Inca o datra fereste-te de frig, trebuie sa ai grija de burtica ta. Te pupicesc dulce
Cata, ma bucur ca totul incepe sa intre in normal. Te pup dulce
Indy, ce face Mircea?
Acum ma voi retrage ca am terminat pauza. La treaba cu mine!
Va pup dulce pe toate - toate
Amely spune:
Ce veste buna Cata! Ma bucur pt. tine si Bia, cea frumusica si grasunica, si ca mamica ta e bine
.
Da, imi amintesc de Amparo...
cu gemenii... Felicitari, sa-i traiasca si sa se bucure de cele 2 minuni! 

Doamne, ce mamica fericita trebuie sa fie!
Bety si Liana , tin pumnii stransi scumpele sa dea rezultate inseminarile!
Oana
, esti tareeee cu scor 12, tu chiar ca esti model de pus la panou... si abia astept sa te aud curand ca esti cu burtica!
Teo, cand faci inseminarea? oricum, eu deja iti tin pumnii!
Azi am luat rezultatele pt. ziua 14-a, faza ovulatorie, care sunt asa:
- estradiol 345,3 (val. normale 315 - 1828)
- FSH 8,26 (val. normale 4,7 - 21,5)
- LH 16,77 (val. normale 14 - 95,6)
Inca n-am ajuns cu ele la dr. sa mi le interpreteze. Voua cum vi se par...sunt ok?
pe absolut TOATE fetele
!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Liliana, in sfarsit ai revenit!
Ne-a fost dor de tine... ma bucur ca s-au detensionat problemele de la serviciu, stiu ca si eu sunt tot ca tine, imi place sa clarific pe loc lucrurile care ma deranjeaza... plus ca daca nu-mi convin atmosfera si colegii, nu sunt deloc eficienta... mie imi place lucrul in echipa si nu "individual", cu lovituri sub centura...
Cum stai cu inseminarile?
si astept vesti cat mai bune de la tine!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi