Am o fetita de 1 an si trei luni si m-ar interesa cu ce este mai bine s-o incalt la vara. Cu ghetute (pentru sustinerea gleznei) sau cu sandalute?
Multumesc.
Am intrebat si eu niste mamici pe aici si de obicei le iau sandalute la copii. Cred ca asta am sa-i iau si eu.
Cristina
Draga Viorela, probabil ca ai vazut ca sunt si sandale cu glezna inalta. Parerea mea este ca ar fi bine sa-i dai inca incaltaminta cu glezna inalta.
Mihaela
Exista niste incaltari gen ghetute dar decupate - sunt f comode si au avantajul ca lasa si piciorul sa respire . Eu dintr-astea i-am luat Biancai anul trecut in vara-toamna cand avea 8-9 luni si nu mergea in adevaratul sens al cuvantului .Acum probabil ca vom opta pentr sandalute , dar ceva mai solide, ca sa tina si glezna.
Roxana
Incaltamintea trebuie sa aiba talpa foarte flexibila. Nu le cumparati pe cele cu talpa rigida, pentru ca micutii se vor chinui foarte mult.
Claudia si Alex(4ani)
tandalute cu glezna si talpa flexibila cred si eu ca ar fi bine pentru piciorusele lor fragede!
Mihi mami lui Lori
si eu sunt pentru incaltaminte inalta deoarece eu am vazut l afetita mea ca a ajutat-o dar sa fie cu talpa moale noi aici pe papuceii ei la inceput am dat vreo 60$ perechea dar a meritat
sa fim fericite