Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
Florentina G spune:
Multumim inca o data pentru urari si aprecieri!
Eu si sotul meu suntem fani portocaliu, din totdeauna ne-a placut aceasta culoare. Asa ca nici nu vedeam o alta culoare pentru decoratiunile nuntii noastre! Cand am vazut pozele Dianei si ale lui Nushulica mi-a placut si mai mult ideea si abia asteptam sa vad cum va arata totul la nunta noastra!
Noi am avut cateva neplaceri la nunta cum ar fi formatia pe care am trimis-o acasa la ora 22.00, am inchiriat doua masini care trebuiau sa fie la mine acasa la ora 15.00, iar cand ma "gatea" nasa sotul imi soptea zambitor in ureche "trebuie sa cauti nr. de telefon de la masini ca nu au venit", am uitat sa luam tunurile de confetti pentru biserica, nasul a uitat sa aduca vinul si piscoturile... ar mai fi destule de povestit insa cel mai important a fost ca oamenii s-au simtit totusi bine, ca localul a fost perfect, servirea ireprosabila, mancarea la fel si am niste poze SUPERBE la care de cate ori ma uit vad lucrurile cu alti ochi, mi se pare ca am avut cea mai perfecta nunta! O sa le pun in album cat de curand sa vi le arat si voua!
Multi pupici!
Tina si Maya
pozele noastre
Laura10 spune:
Miresici de 2005, un sfat din experienta voastra, daca se poate, ca ati zis ca ne ajutati pe noi, celel de 2006, daca avem nevoie.
Meniul la nunta este fara bauturi si fara tort. Asa ca as vrea sa ma apuc din timp sa cumpar bautura, macar cele care nu se strica... dar nu stiu cata sa iau si ce sa iau... Calculul la bautura il fac pentru 100 de persoane. Spuneti-mi si mie, voi cate feluri de bautura aati avut, de care s-a baut mai multa?
pupici
olguttza spune:
Eu am avut doar 60 de persoane, iar cu bauturile a fost asa:
-whisky - 6 litri, din care s-au baut 5;
-martini - 6 litri, din care s-au baut 4,5;
-gin - 5 litri, din care s-au baut 3,5;
-vodka - 6 litri, din care s-au baut 3;
-vin - 80 sticle de 3/4, din care s-au baut 60;
-coca cola - 1 litru/persoana;
-fanta - 1 litru de persoana;
-apa minerala - 1,5 litri/persoana;
-apa tonica (pt. gin) - 10 litri.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Laura10 spune:
Olguttza, iti multumesc pentru listutza. Mai am o intrebare, ai scris litri la martini, gin, etc... litri sau sticle, ca sticlele au in jur de 750 ml... sau sticle de 1 l?
Altceva? sucuri naturale, rontanele, covrigei, alune....?
pupici
olguttza spune:
Pai daca am scris litri inseamna ca litri au fost; daca am scris sticle de 3/4 (la vin) inseamna ca au fost sticle de 3/4. Taria toata era la sticle de 1 litru. Sucuri naturale n-am avut, m-as fi complicat degeaba (parerea mea!) Noi am mai dus fructe si alune, atat. Ca fructe am avut nectarine (o ladita), struguri (o ladita) si banane (30 bucati). Alune am dus 1 kg. Am mai avut si saleuri si prajiturele, dar astea mi le-a facut restaurantul si-u intrat in pretul tacamului. Ca si tortul, de altfel.
Alyna24 spune:
Noi am cumparat asa:pt aprox 90 pers:
-6 baxuri de Cola
-4 baxuri Fanta
-4 baxuri Cappy
-3 st.Vodka de 1l
-5 st.Garrone rosu+alb
-5 st. whisky de 1l
-10 baxuri Apa Min.
-12 baxuri vin*12st=144st de 0.75l
-2 st.Martini
-4 st.Gin
-2 baxuri Kinley
-4 kg alune
-4 kg covrigei
-40 banane, 50 buc mere, 50 piersici, 30 kiwi parca
-3 kg cafea jacobs
-tort de 15 kg
Cred ca n-am uitat nimic!Oricum am ramas cu suc, vin, apa si tort.Bauturile s-au baut grav tinand cont ca nunta a fost pe 23 iul. cand era cald!
Pupy!-
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
Laura10 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri... Hai sa va zic la ce m-am gandit eu... nu va zic cantitatile caci nu stiu inca...
Whisky
Gin
Campari
Martini
Votka
Coniac
Vin alb
Vin rosu
Cola
Fanta
Apa tonica
Apa minera
Apa plata
Suc de portocale pentru Campari si nu numai...
Nu stiu daca ar trebui... Tuica? Poate lumea bea...
Nimeni nu mi-a spus nimik despre sampanie. de cate ori se serveste sampania si cata trebuie?
Pupici si astept sugestii si pentru tort, de care sa fac astfel incat sa fie buuuun raaau....
olguttza spune:
Cam multe bauturi...si prea multa tarie! Parerea mea e ca sunt bani aruncati aiurea...De ce sa mai iei coniac, daca ai whisky, gin si vodka? si mai vrei si tuica...cred ca ar trebui s-alegi intre vodka, coniac si tuica. Toata bautura asta costa bani frumosi, dar lumea nu stiu cat o s-aprecieze (in bani) toate astea, mai ales ca un om nu poa' sa bea din toate cate ceva, ca se face muci (scuzati expresia ). Mai bine lasi doua sortimente pentru barbati (whisky si vodka), doua pentru femei (martini si campari) si unul din care sa bea si aia si aia (gin).
Iarasi, te complici cu doua categorii de vin, pentru ca risti sa ti se bea un singur sortiment (in general ala alb, care poate fi facut shpritz), iar cu celalalt sa ramai si sa constati c-au fost bani aruncati.
Acu, in fine, depinde mult de bugetul alocat nuntii asteia...dar sunt si-asa multe cheltuieli...de ce sa faci altele in plus?!
Uitai sa-ti spun despre sampanie: asta ramane la latitudinea fiecaruia sa decida de cate ori sa dea sampanie (intr-un fel, tot de bani tine si-asta). Noi am dat numai sampania de primire, atunci cand am ajuns la restaurant. Multi insa dau sampanie si cand se-aduce tortul, dar noi am preferat sa nu mai amestecam bauturile. Bine, si mai e sampania de la primarie, dar aia e alta poveste.
Tortul nostru a fost diplomat cu fructe si ornat cu flori naturale si panglicutze. Un deliciu...numai la zmeura aia cand ma gandesc...
Florentina G spune:
Eu stiu ca am avut 6 sticle de whisky, 4 de Campari, 2 de Vodka, 6 de Martini, 2 de Gin, 2 de lichior Cheridan's, 90 sticle de vin(am luat Feteasca de Jidvei, cel cu tarancutele pe eticheta si toata lumea a fost super incantata de el) plus sucuri. Am avut 80 de pers si bautura a fost de ajuns, chiar au mai si ramas cateva sticle. Sampanie am avut 16 sticle din care au ramas 2. Sampania trebuie pentru intampinarea oaspetilor si la tort. Chiar daca nu se bea, trebuie turnata in pahare tuturor oricum.
Am luat pozele de la fotograf si le-am pus azi in album, asa ca daca vreti sa ne vedeti...
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
dianette spune:
Florentina, foarte frumoase pozele tale, pacat ca nu sunt mai mari sa salvez si eu cateva Cosuletul ala cu trandafiri a fost bestial, si tortul Mayei
Casa de piatra si sa va iubiti mult!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop