Miresele anului 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Sa-mi spuneti ce parere aveti:
- whisky pe care il beau toti, si barbati si femei + red bull, asa cum beau tinerii...
- campari + suc de portocale
- gin + apa tonica
- cogniac - trebuie un digestiv, chiar daca nu iei mult
- martini - nu cred ca voi lua prea mult, caci nu prea se bea
- vodka - la fel, nu prea multa, dar scap de tuica cu ocazia asta

Cat priveste vinul, ma gandeam sa cumpar doar vin alb iar daca cineva vrea rosu, poate sa comande, caci cei din restaurant au.

Iar sampanie dau si la inceput si la tort

Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Florentina felicitari si CASA DE PIATRA!!!
Pozele pe care le-ai pus in album sunt cele facute de Radu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Unde a fugit toata lumea? S-a mutat gasca in alta parte si eu nu stiu?
Ratusca, multumesc pentru urari!
Da, in album sunt poze facute de Radu si cateva facute cu camera noastra digitala.
Maine ne scot nasii la biserica, oare ce tinuta trebuie sa-mi pun? Eu ca eu, dar oare sotiorul meu trebuie sa poarte costum, ca tare nu-i place, la nunta a fost prima oara cand a purtat?!
Va pupic!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_211 spune:

Buna fetelor!
Cum sa fac sa trimit si eu niste poze de la nunta mea?

haisan oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by oana_211

Buna fetelor!
Cum sa fac sa trimit si eu niste poze de la nunta mea?

haisan oana

fa-ti un alpum la http://photos.yahoo.com , la sectiunea share fa-l public. Intra apoi la profil privat si pune adresa poselor in semnatura .

Poti sa iti faci un asemenea album si la webshots.

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Buna dimineata tuturor!
M-am intors dupa o saptamana...Pisu miau, Dianette, va multumesc foarte mult pt. ajutor in legatura cu Sam Expo.Am ajuns lunea trecuta in Bucuresti, dimineata la 4, am gasit foarte usor, am luat-o prin oras, nu pe centura. Mi-am gasit tot ce-mi trebuia si de-abia astept sa mai vin o data, dar sa nu fiu asa pe fuga... De data asta, la 9.30 plecam...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

oana, ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Si eu patesc la fel, trebuie sa merg de cateva ori pana apuc sa vad tot si sa cumpar ce-mi trebuie. Cand am avut nunta, am fost de vreo 3 ori sa cumpar tull si panglica

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Dianette, eu mi-am cumparat ce-mi trebuia, adica 850m satin de diferite culori. Mi-a placut si calitatea...la 30.000lei/m. Am gasit si tot felul de trandafirasi,m-am luat si de aia, imi pare rau ca nu am cumparat si tull, 100m dar nu mai aveam loc in masina...data viitoare!
Tu ce fel de panglica ti-ai cumparat si cu cat, ca eu am gasit o firma in Brasov, care produce asa ceva, sunt foarte frumoase si la niste preturi...fff mici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana16iul/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

pai eu mi-am cumparat panglica de 2 feluri (am folosit-o la marturii si la cutiile in care le-am tinut) .. Nu mai stiu exact cat a costat, dar era mai ieftina ca in oras cu mult. Mie nu mi-a trebuit o cantitate prea mare, ca am facut doar pentru mine ... Daca mai vrea si altcineva, pot sa ajut

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Gata! Se pare ca acum chiar a trecut de tot nunta! Ieri ne-au scos nasii la biserica si apoi ne-au invitat la ei acasa une au facut o petrecere pentru noi. A fost tare frumos, ne-am distrat, am mancat -nasa a tinut sa pregateasca un meniu asemanator cu cel de la nunta pentru ca nici unul din noi nu prea a apucat sa manance in noaptea aia iar mie imi ramasese gandul la pestele pe care doar am apucat sa-l gust!
Maine ne intalnim cu cameramanul sa ne luam DVD-urile, abia astept!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput