Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Mariana I. spune:
de cand sunt inscrisa m-am uitat incontinuu la pozele voastre... sunteti asa de frumoase toate. complimentele mele. sa fitzi fericite, iubite si mereu implunite (nah ca face rima )
dana n. spune:
quote:
Originally posted by radu300
Cine a aparut in reviste??? Si cum???
Citeste aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61567
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
SunSmile spune:
Neatza duamnelor,
Ce mai faceti voi? Vad ca toate suntem nostalgice dupa perioada pregatirilor si dupa nunta. Si ma gandeam sa facem un subiect <Doamnele 2005>....sau sa aplicam ideea minunata a Ralucai si apoi sa stam la povesti la un vin fiert.
Raluca....felicitari pt marinimie si ....vreau si eu sa ajut!
Pupici
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neatza duamnelor,
Ce mai faceti voi? Vad ca toate suntem nostalgice dupa perioada pregatirilor si dupa nunta. Si ma gandeam sa facem un subiect <Doamnele 2005>....sau sa aplicam ideea minunata a Ralucai si apoi sa stam la povesti la un vin fiert.
Raluca....felicitari pt marinimie si ....vreau si eu sa ajut!
Pupici
Am deschis un subiect despre cele mai frumoase momente din nuntile mireselor 2005!
Asa...de dragul nostru, al mireselor, caci pana la revelion tot mirese suntem, nu?
ralucah spune:
pai fetelor, hai sa facem ceva concret atunci.
ideea cu petrecerea de Craciun pentru niste copilasi amarati ar fi o idee buna. hai sa facem un comitet de organizare ca sa zic asa si sa vedem fiecare ce poate face si cu ce poate contribui.
Olgutza avand in vedere ca putem cumpara cu bonuri de masa dulciuri si alte acareturi, eu zic ca e super idee. cine nu are banuti aduce bonuri de masa si luam de mancare, nu?
Deci ne apucam de treaba?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
ioana_pisi spune:
buna fetelor. stiu ca sunt"out of topic" dar poate putem gasi o solutie.
Am o prietena foarte buna care in urma unui accident de masina a ramas paralizata de la gat in jos ( de fapt sufera de TETRAPLEGIE- tasarea maduvei) ea nu poate misca nimic de la gat in jos, dar isi simte corpul-ceea ce este foarte bine. I s-au dat sanse de recuperare 100% de la gat pana la mijloc, dar poate dura ani de zile. Ea face gimnastica recuperatorie si i s-a spus ca se poate reface mai repede daca ar pleca in strainatate la recuperare. Presupun ca va ganditi ce implica o astfel de plecare .. ii trebuie cam 50.000 euro. Suma care nu are de unde sa o acopere.a cunoscut un caz similar care a facut recuperare in Germania, o luna jumate si a venit miscandu-si mainile si acum face pt picioare.. eu acum vreau sa o ajut cat pot, are 25 de ani si e practic un mort care vorbeste... mi se rupe sufletul sa o vad asa, stiind cum era ea inainte.. mananca cu paiul si nu a facut baie de 2 ani, o sterge mama ei cu servetele umede, pt ca ea nu are stabilitate ca sa o poata spala in cada.. ar trebui sa fie cam 4 persoane in jurul ei ca sa poata face baie.. presupun ca nu e nevoie sa mai spun ca are sonda, pampers, escare(rani) pe spate,coate,calcaie, ca la fiecare trei zile din cauza imobilizarii organismul nu mai functioneaza cum trebuie, si vomeaza tot... e dependenta de familie, care la randul ei e prizoniera in casa..
va rog mult de tot, daca aveti o adresa, o persoana de contatct de la cineva care ar putea sa o ajute, dati-mi-le ca sa pot lua contactul sa vad ce pot face pt ea.
va multumesc
Florentina G spune:
Salutare fetelor si multumesc tuturor pentru urari!
A trecut si nunta noastra... ca o furtuna!
Am avut tot felul de peripetii, si bune si rele, a doua zi dupa nunta am trecut de la o stare la alta, as fi vrut sa schimb unele lucruri insa cred ca cel mai important a fost ca mi-am dat seama ca nimic nu este mai important decat faptul ca noi ne iubim mult si ca i-am avut pe toti cei dragi alaturi de noi.
O sa va povestes mai multe cat de curand, deocamdata am pus cateva pozici facute de noi in albumul meu.
Tanti Zavaidoc, Casa de Piatra! Eu nu am apucat sa te vad insa te-au vazut prietenii mei. Cum a fost totul?
Va pupic pe toate!
Tina si Maya
pozele noastre
anangel_lexi spune:
Fetelor, care din voi doreste sa contribuie la actiunea "Craciun de vis pentru copiii din orfelinat" poate afla amanunte aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61071
Florentina G foarte frumoase poze! Casa de Piatra!
Ioana_pisi imi pare foarte rau pentru prietena ta. Sfatul meu este sa creezi un subiect special despre ea fie la discutii generale, fie la ajutor umanitar. Acolo ai mai multe sanse sa obtii informatiile si ajutorul necesare. Succes!
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi