Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
nushulica spune:
raluca bine ai venit printre noiesti pe listutza
NU MAI PUN POZE PE FORUM CA MAI NOU APARI PRIN REVISTE
ratusca1977 spune:
Nushulica ai aparut tu in reviste sau cineva de pe aici? Sa stim si noi sa ne ferim.
Albumul nostru
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by nushulica
ce s-a intamplat?
spune-ne si noua
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by nushulica
CUM ADIK?????????
POZE
ralucah spune:
Dianina, pai eu zic sa incepi sa dai cu ochiu' pe la subectu cu "aspirante optimiste.."
Si daca tot ai deschis discutia hai sa va propun eu un proiect pentru toate: sa facem ceva dragut de Craciun, o fapta frumoasa pentru niste copii sau batrani - din partea voastra a mireselor 2005. Strangem niste bani, cumparam haine sau mancare, facem o actiune la un orfelinat sau la un azil de batrani si apoi ne intalnim la un restaurant acceptabil pentru toata lumea ca preturi..la o cana de vin fiert/capucino...si povestim de nunti!!
Ce ziceti?
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Si daca tot ai deschis discutia hai sa va propun eu un proiect pentru toate: sa facem ceva dragut de Craciun, o fapta frumoasa pentru niste copii sau batrani - din partea voastra a mireselor 2005. Strangem niste bani, cumparam haine sau mancare, facem o actiune la un orfelinat sau la un azil de batrani si apoi ne intalnim la un restaurant acceptabil pentru toata lumea ca preturi..la o cana de vin fiert/capucino...si povestim de nunti!!
Ce ziceti?
Barbato, io ma-nscriu prima, primesti? Ie bune si neste bonuri de masa? Da' mai pe la-nceputu' lunii viitoare... Promit!
pentru gandurile bune!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
anangel_lexi spune:
Ralucah, ideea ta e foarte buna, eu vreau sa contribui la proiectul pashoshei de la "Ajutor Umanitar". Ea vrea sa faca pentru copiii de la un orfelinat din sectorul 5 o mica petrecere de Craciun pe 17.12. Ce ziceti, miresicile din Bucuresti, va alaturati?
Dianiana, felicitari, casa de piatra, pozele sunt super! Cat despre proiecte, vorba Ralucai, te poti inscrie la aspirante optimiste (eu am facut-o deja...hm, sunt cam grabita, nu? ) sau...nu ai nici o prietena buna care va fi curand miresica? Eu am 3 nunti la anul si imi ajut prietenele viitoare miresici cat pot de mult. Stii ce frumos e?
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
anangel_lexi spune:
Florentina G si Tanti Zavaidoc va urez Casa de Piatra si multa fericire alaturi de sotii vostri. Sunt convinsa ca ati avut o nunta de vis!
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
turturica spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Si daca tot ai deschis discutia hai sa va propun eu un proiect pentru toate: sa facem ceva dragut de Craciun, o fapta frumoasa pentru niste copii sau batrani - din partea voastra a mireselor 2005. Strangem niste bani, cumparam haine sau mancare, facem o actiune la un orfelinat sau la un azil de batrani ...
iote, gind la gind cu bucurie. Ia baga matale un ochi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61829
Poate reusim sa facem ceva pina la Craciun.
off-topic: raluco, nu-ti merge mailul. Vezi ca ti-am trimis revista prin posta. Anunta-ma cind ajunge ca sa stau linistita.