Miresele anului 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
simonam_78 spune:
Acum vad si eu ca nu am PM dar oare cum a disparut ca am avut! Si mai ales cum il activez?
Rallu spune:
quote:
Originally posted by simonam_78
Acum vad si eu ca nu am PM dar oare cum a disparut ca am avut! Si mai ales cum il activez?
nunta
cununie civila
luna miere
Te duci in stanga, la mesaje private.
In dreapta sus sunt 4 casete. Dai click pe Options care este ultimul.
Pe pagina urmatoare o sa-ti apara:
Activeaza/Dezactiveaza mesaje private
Forumul desprecopii.com mesajele private sunt in acest moment DEZACTIVATE.
Le puteti ACTIVA aici.
Activeaza mesajele private.
Dezactiveaza mesajele private.
Puteti activa mesajele private oricand revenind in aceasta pagina de configurare
Bifezi si tu optiunea cu activarea.
Succes
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
pisu_miau spune:
Casa de piatra si multa fericire pentru miresele noastre Florentina si Tanti Zavaidoc, ultimele din acest an, dar cu siguranta nu cele din urma!
Sa aveti nunti de vis si clipe pline de fericire alaturi de sotii vostri!
dianiana spune:
Salut fetelor,
azi in drum spre birou am vazut un grup de petrecareti iesind din primaria sect 1 si m-am emotionat; m-am gandit cum in fiecare sambata vazand cum ies tinerii pe treptele primariei ma intrebam oare cum o sa fie la mine?! si acum imi pare bine ca pot sa spun: a fost frumos.
am facut in aceeasi zi si cununia si nunta, au venit multi oameni si la primarie si la biserica, iar la restaurant am avut 176 invitati; a iesit totul bine cu stresul de rigoare; dar in noaptea aia m-am simtit ca o printesa si am dansat toata noaptea cu iubi si cu prietenii ; apoi am dormit in camera de hotel doar pentru noi - primisem de la hotel cadou o camera; ne-am trezit am plecat cu casuta de bani acasa la noi; am pus banii ca sa platim restaurantul si celelalte servicii (cameraman, fotograf) si apoi mare ne-a fost surpriza: am ramas cu o suma frumusica; primeam telefoane si felicitari de la invitati ca ce nunta frumoasa si ca ce bine s-au simtit; ni s-a spus chiar ca a fost cea mai frumoasa nunta la care au mers dar nu vreau sa ma laud cu asta caci fiecare implicat sufleteste considera ca nunta aceea e cea mai frumoasa; vreau doar sa va spun ca m-am bucurat de aceste cuvinte; apoi am mai stat cateva zile vizionand pozele de la prieteni si sambata urmatoare nuntii, am plecat in luna de miere in Dubai; acolo a fost de vis; hotelul era pe malul marii, ne plimbam, faceam plaja, vizitam; am facut multe poze si multe cumparaturi; am vizitat si Burj al Arab, hotel de sapte stele, unde am luat ceaiul si ne-am simtit alintati cand ne-au adus prajiturele; ne-am intors; serviciu din nou, orasul asta zgomotos, intrebari fara raspunsuri; afara frig, se intuneca de la ora 6; nu iti vine sa mai faci nimic; ma intreb nu cumva sunt deprimata?
si apoi imi dau seama ba da; uite, nu am mai avut chef sa intru pe forum, la fete, sa pun poze, sa spun ce gandesc; eeeeeeeeeeee, gata! pana azi cand mi-am dat seama ca dupa 2 luni de la nunta trebuie sa imi gasesc un alt priect cum a fost nunta si grija sa iasa bine, proiect in care sa ma implic si apoi sa am satisfactii ca a iesit ceva; voi ati inceput sa luptati pentru alt proiect? care ?
astept raspuns !
pupici
aaaaa, am mai pus poze din Dubai si de la Burj al Arab; si colaje de la nunta!!!
sa imi spuneti ce parere aveti /
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
pisu_miau spune:
Dianiana, felicitari pentu aniversarea de saptamana asta!
Noi doua am avut nunta in aceeasi zi! Doamne ce frumos a fost la nunta!
Eu acum am ca proiect sa fac un videoclip cu nunta, eu pe puterile mele! Abia astept sa il termin si sa va arat ce a iesit!
Si mie mi se intampla sa trec cu masina pe la Natiunile unite, pe langa Primaria sect 5 si sa ma gandesc ca de obicei ii aratam pisoiului meu si spuneam : Uite aici o sa ne casatorim si noi! , sau pe la Eroilor pe langa Biserica Elefterie, sa spun, uite, nu mai e mult si o sa ne casatorim! Acum e cam la fel, numai ca am schimbat frazele: "Uite, aici ne-am casatorit noi!
Pupici cu fericire,
quote:
Originally posted by dianiana
Salut fetelor,
azi in drum spre birou am vazut un grup de petrecareti iesind din primaria sect 1 si m-am emotionat; m-am gandit cum in fiecare sambata vazand cum ies tinerii pe treptele primariei ma intrebam oare cum o sa fie la mine?! si acum imi pare bine ca pot sa spun: a fost frumos.
am facut in aceeasi zi si cununia si nunta, au venit multi oameni si la primarie si la biserica, iar la restaurant am avut 176 invitati; a iesit totul bine cu stresul de rigoare; dar in noaptea aia m-am simtit ca o printesa si am dansat toata noaptea cu iubi si cu prietenii ; apoi am dormit in camera de hotel doar pentru noi - primisem de la hotel cadou o camera; ne-am trezit am plecat cu casuta de bani acasa la noi; am pus banii ca sa platim restaurantul si celelalte servicii (cameraman, fotograf) si apoi mare ne-a fost surpriza: am ramas cu o suma frumusica; primeam telefoane si felicitari de la invitati ca ce nunta frumoasa si ca ce bine s-au simtit; ni s-a spus chiar ca a fost cea mai frumoasa nunta la care au mers dar nu vreau sa ma laud cu asta caci fiecare implicat sufleteste considera ca nunta aceea e cea mai frumoasa; vreau doar sa va spun ca m-am bucurat de aceste cuvinte; apoi am mai stat cateva zile vizionand pozele de la prieteni si sambata urmatoare nuntii, am plecat in luna de miere in Dubai; acolo a fost de vis; hotelul era pe malul marii, ne plimbam, faceam plaja, vizitam; am facut multe poze si multe cumparaturi; am vizitat si Burj al Arab, hotel de sapte stele, unde am luat ceaiul si ne-am simtit alintati cand ne-au adus prajiturele; ne-am intors; serviciu din nou, orasul asta zgomotos, intrebari fara raspunsuri; afara frig, se intuneca de la ora 6; nu iti vine sa mai faci nimic; ma intreb nu cumva sunt deprimata?
si apoi imi dau seama ba da; uite, nu am mai avut chef sa intru pe forum, la fete, sa pun poze, sa spun ce gandesc; eeeeeeeeeeee, gata! pana azi cand mi-am dat seama ca dupa 2 luni de la nunta trebuie sa imi gasesc un alt priect cum a fost nunta si grija sa iasa bine, proiect in care sa ma implic si apoi sa am satisfactii ca a iesit ceva; voi ati inceput sa luptati pentru alt proiect? care ?
astept raspuns !
pupici
aaaaa, am mai pus poze din Dubai si de la Burj al Arab; si colaje de la nunta!!!
sa imi spuneti ce parere aveti /
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
Rallu spune:
quote:
Originally posted by simonam_78
Felicitari...vad ca ai reusit sa pui PM la loc.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
simonam_78 spune:
Dianiana, si eu plang dupa momentele de pregatiri, sunt chiar invidioasa pe cele care-si cauta rochii, pantofi, restaurant, costumee pt ,,iubi"... ce mai timpuri.
raalucutza spune:
vreau si eu pe listuta voastra!23 august 2005 a fost cea mai frumoasa zi din viata mea!nu am avut nici o nunta dar m-am simtit implinita!doar noi si familia!si doar la primarie aici!si acum urmeaza nunta religioasa care vreau sa se intample neaparat inainte de nasterea primului nostru copil!eu sunt gravida in sapt14!
raluca