Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 14
jadi spune:
karmenutza multa sanatate si sa fie bb bine!
Fetelor, aseara a fost excelent! Am plecat la 8 de acasa si ne-am intors dupa miezul noptii. Ne-am intors din parc, l-am lasat sa mai stea un pic in patutz si cind s-a trezit hop baie si dupa aia mufaj de titi. La ora 7 eram gata, am muls 100 ml si i-am lasat in bibe la frigi. A dormit copilul pina la 10.30, record national la noi, nu a stat niciodata mai mult de 4 ore nemincat. M-a sunat mama ca l-a pus la bibe si am mai stat 2 ore in oras si ne-am intors.
Nu am baut alcool (doar o bere cu alcool
), sucuri acidulate si nici nu am fumat desi ma tragea o atza la tzigare... asta au fost conditiile mamei, sa nu dau copilul peste cap
.
Simbata ne mai lasa sa mai mergem odata la un party.
Nici mie nu imi mai doarme copilul dupa ora 9 dimineata... daca il iau linga mine, se frichineste, tipa, vrea suzi in permanenta si nici nu ma lasa sa dorm... daca il las in pat, se frichineste acolo dar nu tipa , nu urla ci asteapta cuminte sa treaca cele 3 ore ca sa manince
.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Am primit comanda de la bebelushul tau cu recipientele Avent. Sint tare dragute borcanasele si acum trebuie sa le folosim.
Dupa ce m-am muls ieri inainte de a pleca, am acum o productie record de lapte... stau acum si astept sa se trezeasca bb sa ii dau pe git laptele de la titi
.
Aseara a baut bb 80ml, fetele care dau lapte ce stiu, e ok? e prea putin? eu am fost multumita de el.
moki spune:
Hildegard,inseamna ca se apropie..dar o sa vezi ca o sa devina asa de regulate ca o sa te sperii..nici nu-ti mai trebuie ceas..
nu i se intampla nimik lui bb daca se intareste asa tare burtica,si eu ma speriam rau..stai linistita ,ca o sa fie bine,o sa vezi..
Mai fetelor,eu cand ma mulg de-abia daca apar vreo 10-20 de picaturi si asta cu sudoare,insa Mario cand trage,are tot timpul gura plina de lapte si se mai si satura ca doarme dus..nu mai inteleg nimic..
,
Moki si
Mario
poze
jadi spune:
Moki eu cind incercam sa ma mulg cu mina nici ca reuseam sa mulg ceva mai mult de 3-4 picaturi... cind ma apucau asistentele si apoi acasa tante asistenta care ne-a ingrijit buricul, curgea ca la vacute, cu jet. Eu nu reusesc asa ceva... cred ca e o pozitie de apucat titi ca sa te poti mulge manual... eu reusesc numai cu pompa.
jadi spune:
Fetelor mi-e un somn de nu mai pot... mama e cu bb in brate si ii vorbeste intruna, eu una mai am un pic si adorm, bb nu se stie... cred ca pina se termina curatenia in camera lui o sa adoarme...
Visez un patttttttttttt!
karmenutza spune:
Fetelor, ne-am intors de la spital. I-a facut analize de sange care au iesit bune, i-a luat urina si asteptam rezultatul maine. Inn schimb, de aseara, fata mea a inceput din nou sa manance la program si tot. Nu mai lasa nimic in biberon. Cand i-a luat sange, s-au descurcat asistentele intre ele, nu m-a pus pe mine sa o tin. Dar o auzeam cum plange de la distanta de 2 saloane. Nu ne-a dat nici un tratament, nimic, pana maine cand iese si analiza cealalta. Oricum, concluzia a fost ca au fost scaune de tranzitie. ( de obisnuire a stomacelului cu viata extrauterina) Dar ce manifestare urata.
Hildegard spune:
Moki,
multumesc ca m-ai linisitit.
Merci de raspuns
Vad ca si ai nascut la 40 de sapt si un picut si a fost ok.
Tu ai avut contractii sau ti s-a rupt direct apa?
Tot ma gandesc ca poate nu stiu sa monitorizez contractiile astea. Uite, de azi dimineata am contractii dar parca acum de 1 h tot timpul imi e abdomenul tare. Habar nu am cum s-o iau!
DPN-ul la mine este 24 oct si nu 22. Daca se vrea sa se corecteze daca nu, nu.
Vero
39 +5 AMR 3 zile
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Hildegard spune:
Cele care stiu...
Trebuie sa iau suzeta cu mine la spital dupa cum am vazut, nu?
Se sterilizeaza si asta. E buna solutia la rece?
Voi v-ati spalat bebeii acolo sau a facut altcineva asta. E buna o mabusa de spalat? Si ce l-ati spalat pe bebe? Cu sapun? Sa iau si prosopel de baie, nu? din acela cu gluga e bun?
Am impresia ca nu am sa ma descurc. Sa nu ma spuneti la nimeni.![]()
Dar probabil inca nu vreau sa ma gandesc la asta. Vreau intai sa-l vad pe bebe iesit santos si pe mine la fel.
Dar totusi...am emotii in ale menajului.![]()
Vero
http://community.webshots.com/user/hildegard122
jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60102" target="_blank">aici
.