Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

karmenutza multa sanatate si sa fie bb bine!

Fetelor, aseara a fost excelent! Am plecat la 8 de acasa si ne-am intors dupa miezul noptii. Ne-am intors din parc, l-am lasat sa mai stea un pic in patutz si cind s-a trezit hop baie si dupa aia mufaj de titi. La ora 7 eram gata, am muls 100 ml si i-am lasat in bibe la frigi. A dormit copilul pina la 10.30, record national la noi, nu a stat niciodata mai mult de 4 ore nemincat. M-a sunat mama ca l-a pus la bibe si am mai stat 2 ore in oras si ne-am intors.
Nu am baut alcool (doar o bere cu alcool), sucuri acidulate si nici nu am fumat desi ma tragea o atza la tzigare... asta au fost conditiile mamei, sa nu dau copilul peste cap.
Simbata ne mai lasa sa mai mergem odata la un party.

Nici mie nu imi mai doarme copilul dupa ora 9 dimineata... daca il iau linga mine, se frichineste, tipa, vrea suzi in permanenta si nici nu ma lasa sa dorm... daca il las in pat, se frichineste acolo dar nu tipa , nu urla ci asteapta cuminte sa treaca cele 3 ore ca sa manince.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Am primit comanda de la bebelushul tau cu recipientele Avent. Sint tare dragute borcanasele si acum trebuie sa le folosim.
Dupa ce m-am muls ieri inainte de a pleca, am acum o productie record de lapte... stau acum si astept sa se trezeasca bb sa ii dau pe git laptele de la titi.

Aseara a baut bb 80ml, fetele care dau lapte ce stiu, e ok? e prea putin? eu am fost multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Hildegard,inseamna ca se apropie..dar o sa vezi ca o sa devina asa de regulate ca o sa te sperii..nici nu-ti mai trebuie ceas..
nu i se intampla nimik lui bb daca se intareste asa tare burtica,si eu ma speriam rau..stai linistita ,ca o sa fie bine,o sa vezi..
Mai fetelor,eu cand ma mulg de-abia daca apar vreo 10-20 de picaturi si asta cu sudoare,insa Mario cand trage,are tot timpul gura plina de lapte si se mai si satura ca doarme dus..nu mai inteleg nimic..
,
Moki si Mario

poze

Mergi la inceput

Moki eu cind incercam sa ma mulg cu mina nici ca reuseam sa mulg ceva mai mult de 3-4 picaturi... cind ma apucau asistentele si apoi acasa tante asistenta care ne-a ingrijit buricul, curgea ca la vacute, cu jet. Eu nu reusesc asa ceva... cred ca e o pozitie de apucat titi ca sa te poti mulge manual... eu reusesc numai cu pompa.

Mergi la inceput

Fetelor mi-e un somn de nu mai pot... mama e cu bb in brate si ii vorbeste intruna, eu una mai am un pic si adorm, bb nu se stie... cred ca pina se termina curatenia in camera lui o sa adoarme...
Visez un patttttttttttt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, ne-am intors de la spital. I-a facut analize de sange care au iesit bune, i-a luat urina si asteptam rezultatul maine. Inn schimb, de aseara, fata mea a inceput din nou sa manance la program si tot. Nu mai lasa nimic in biberon. Cand i-a luat sange, s-au descurcat asistentele intre ele, nu m-a pus pe mine sa o tin. Dar o auzeam cum plange de la distanta de 2 saloane. Nu ne-a dat nici un tratament, nimic, pana maine cand iese si analiza cealalta. Oricum, concluzia a fost ca au fost scaune de tranzitie. ( de obisnuire a stomacelului cu viata extrauterina) Dar ce manifestare urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Moki,

multumesc ca m-ai linisitit.
Merci de raspuns
Vad ca si ai nascut la 40 de sapt si un picut si a fost ok.
Tu ai avut contractii sau ti s-a rupt direct apa?
Tot ma gandesc ca poate nu stiu sa monitorizez contractiile astea. Uite, de azi dimineata am contractii dar parca acum de 1 h tot timpul imi e abdomenul tare. Habar nu am cum s-o iau!
DPN-ul la mine este 24 oct si nu 22. Daca se vrea sa se corecteze daca nu, nu.

Vero
39 +5 AMR 3 zile

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cele care stiu...

Trebuie sa iau suzeta cu mine la spital dupa cum am vazut, nu?
Se sterilizeaza si asta. E buna solutia la rece?
Voi v-ati spalat bebeii acolo sau a facut altcineva asta. E buna o mabusa de spalat? Si ce l-ati spalat pe bebe? Cu sapun? Sa iau si prosopel de baie, nu? din acela cu gluga e bun?
Am impresia ca nu am sa ma descurc. Sa nu ma spuneti la nimeni.
Dar probabil inca nu vreau sa ma gandesc la asta. Vreau intai sa-l vad pe bebe iesit santos si pe mine la fel.
Dar totusi...am emotii in ale menajului.

Vero

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Pauza sa schimb capitolul!

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60102" target="_blank">aici .

Mergi la inceput