Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
codruta_grg spune:
Ioana, suzeta e de la Avent (2 buc in pachet) si este pentru 0-3 luni. Indata ii cumpar altele, pentru 3-6 luni (dar numai in interior e mai mare decat cele de acum).
Ioana, eu stiu ca se poate transmite. Mie mi-a dat de la farmacie numai antipiretice si analgezice pe baza de plante.
Karmenutza, iti tinem pumnii
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
Tonnia spune:
Neata!
Codruta, ce bine ca nu are displazie, ti s-a luat o piatra de pe inima!
Karmenutza, tin pumnii!
La mine-stationar...
, 40+, AMR-1
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Multumesc codruta!
Antonia, sa patentezi AMR-ul negativ
.
karmenutza, ne gindim la tine, sa fie totul bine
.
Ioana &
Miruna
codruta_grg spune:
Neata!
Iarasi am avut program azi noapte. A papat de 2 ori si dimineata a inceput sa o doara burtik.
Maine mergem la o prietena la botezul bb-ului ei. Sper sa pot un pic, sa nu imi faca Petra program din ora in ora.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
latrishia spune:
Neatza fetele!
M-am trezit si eu mai devreme...si parca iar n am stare. Tot as mai face cate ceva, maine ma apuc de mutat prin casa. Durerea de ieri mi a trecut ca am zacut cuminte in pat. Au fost niste dureri noi, ma lua cu crampe jos asa, mi a fost un pik de teama ce i drept ca nu vreau sa nasc pana nu vine plimbaretul meu doctor.Si nu s nici pregatita..deci sa mai aibe rabdare 
Tonia, implinesc si eu azi 39 sapt si na..sper numa sa nasc pana la sfarsitul lunii ca pe 31 e ziua mea si tare as vrea sa fim acasa 
Karmnenutza ne
pt tine, o sa fie bine!
Deeapui cum vine asta ca recuperarea dupa cezariana e mai rapida? E deja un nou pdv
Pupi
poze
codruta_grg spune:
Voi ati auzit de vreun bebe caruia nu-i place in brate? La Petra nu-i place in brate. Nici cand o tin la ragait, nici cand ii dau san. Poate nu stiu eu sa o tin cum trebuie in brate?!
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
latrishia spune:
de ce sa neg, asa a fost programat
Dar se cam potriveste si cu doctorul care nu e in tara pana duminica...asa ca sper sa mi iasa socoteala de acasa
poze
mihaela_specht spune:
buna dimineata
ieri la o luna l-a cantarit tanti doctor pe Dennis,avem 4550 gr,+1310gr.si 55cm,+3cm.a zis ca e foarte bine(ma refer la kg,mie mi se pare c-am mult.
pupici mihaela &Dennis 20.09
http://community.webshots.com/user/mihaela_specht
Hildegard spune:
Asa cum zilele astea nu am avut nici o contractie asa azi nopate de la 10 pana la 3 am avut contractii neregulate...dar cu frast, adica cand ma durea cand mi s eintarea numia abdomenul. M-am vaitat ca o baba la 80 de ani. De la 3 am dormit ceva pana la 7....asa cu un ochi...sotul a plecta la servici si eu am continuat somnicul pana la 10.30 impreuna cu vreo 4 contractii iarasi.
Concluzia este ca mi s eintareste abdomenul de te poti juca cu mingea pe el.
Oare se apropie? mi-ar place.
luni iarasi consult daca nu se inampla nimic.... M-am saturat deja.... De abia merg.
Sotul meu e deja surmenat sarcautul
. Se gandeste ca ma apuca noaptea...si e tare ingrijorat. Vrea sa fie totul ok.
Ce prevestec contractiile astea, adica bdomen tare ca piatra. Pe bebe nu il afecteaza?
Va tuc
Vero
39+5
http://community.webshots.com/user/hildegard122