cum se traduce?

cum se traduce? | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Cind am fost in Germania am cumparat o cutie cu mincare tailandeza, dar din pacate modul de preparare e numai in germana.Poate sa ma ajute cineva cu traducerea sa pot papa tot?

titlu:thailandisches(asta am priceput)
Reis-Gericht
Fruchtig-pikant
Zubereitung:
den Reis in einem Liter Wasser ca. 10 Minuten kochen.Die Saucen zubereitung erwarmen(bei Bedarf 1-2 Essloffel Speiseol zugeben).Den reis portionsweise auf einem Teller oder in einem Schusselchen anrichten,Thailadische Saucen-zubereitung daruber geben.
Tipp:
Einige halbierte Maiskolbchen,ca.1/2 Glas zugeben.
Se subintelege ca lipsesc niste "doi apostrofi" pe care nu stiu de unde-i puteam selecta?!Sper sa nu afecteze procesul de productie.
Cine vrea sa ma ajute si la preparat e poftita si la masa.
Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

google zice: "Rice court Fruchtig pikant preparation: to rice in a litre the water approx. 10 minutes cook-cooking those saucen preparation erwarmen(bei need 1-2 Essloffel Speiseol add). Rice on a plate or in firing moose arrange by portion, Thailadi Saucen preparation more daruber give. Tap: Some halved Maiskolbchen, to approx. 1/2 glass admit.."
mai departe te descurci si tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

cine traduce acu' ce-a zis lumit
Vaz ca nu ti-a raspuns nici o "nemtoaica"...hai sa inecrc io, cu germana mea de criza!!!
Cica:
Fierbi orezul 10 min, intr-un litru de apa. Incalzesti sosul (care e probabil gata preparat, la borcan) si aduagui, eventual 1-2 linguri de ulei de masa.
Portionezi orezul pe o farfurie sau intr-un castron (bol) si versi deasupra sosul thai incalzit.
ca pont de servire, e sa mai adaugi in sos 1/2 de pahar de jumatati (:-)) de proumb din ala pitic (pe-aici se cheama minimais)..
Simplu...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput