Copilasi de iulie-august 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Ziua buna!

Veniram si noi de la vaccin si cu ocazia asta ne-am si cantarit-10.200kg(categoria pana)si 80cm...de data asta ne-au intepat in manuta,sper sa nu avem probleme...
...despre agentu' responsabil cu caldura...nu-i nici urma de el...in schimb ne-au montat azi si repartitoarele si cred eu ca e pe vine si agentu'....altfel merg 2 ac si deja iese fum din contoar.

Marinus,ce onoare sa ne scrii atat,bine ca aveti si un pic de liber sa mai respirati....auzi da de ce nu papi?io cel putin am motiv ca-s grasa,da tu?!

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

auci, Carmen, sorry. n-am auzit de revitalu' asta si nu stiu ce contine. nu il am in catastife. e cumva din plante? mai caut si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hop si noi de prin trifoi!

suntem iepurii atomici, fara somn si fara pofta de mancare....deja ma intreb daca sa mai gatesc sau sa-i fierb doar crenwursti in 5 minute?

Are o perioada iedul meu, de nervozitate si fosneala ceva nemaipomenit. Nu vorbeste, decat in limba lui. Si eu dictionar Danut-roman n-am inca.
Crazy frog e si preferata lui, rade, lalaie si topaie intr-o veselie de cate ori o aude.

ma ia de mana si-mi arata zilnic frigiderul....domle copilul asta numai omlete ar manca, imi arata ouale si plescaie, daca ma execut si ma vede batand oua sta asa cuminte, asteapta si devoreaza din ochi prepararea, apoi indeasa in el de zici ca n-a mai vazut asa ceva...omleta cu paine si iaurt....dar nu-i pot da zilnic ou !!!!!!!!!

revin, suna cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

andreea nu mananc ca sunt cu kooru mare, am burta si in general uit...basca ca am fost simandicoasa toata viatza mea la capitolul asta

m-a omorat webshotul asta..aku pui poze si atept reactii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

marino, vad ca tu ai supravietuit , da` mama ta cum se comporta?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Lia,si Bogdan ar manca numai cremwursti si omleta sau ou moale cu branzica,dar normal ca nu-i dau zilnic,ii mai bag fortat si alte chestii,dar le mananca doar daca le duce singur la gura,nu ma mai lasa sa-i dau eu cu lingurita...bineinteles ca ar muri de foame daca s-ar hrani singur,asa ca "lucram" la 2 lingurite.
Roxana, nu mai stiu nimic de Cori,chiar ma intreb si eu...o sa-i mai scriu si va anunt.
Gabi,ma bucur de Stefan,o sa vezi ca va fi bine si va recupera extrem de repede,e clar ca are vointa si vrea sa faca progrese.
Si la mine e liniste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Gabitza, muuuulti pupici lui Stefanel! Sa te mai aud cand o merge... Las' ca vedem noi...
Marina, ceee ai mare??? La tine (ca si la mine de altfel) daca bate vantul mai tare ai nevoie de caramizi in buzunare... Si unde ziceai ca "e" pozele alea?
Lie, ciocarlie, daca ii plac crenwurstii, de ce nu-i dai? Macar te relaxezi si tu o zi si el nu pateste nika...
Simona, da fara cupil nu vrai sa vii in vizita la Zig-Zag?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

am pus si eu ceva poze la http://community.webshots.com/user/marinavespan-date
vedeti in albumul octombrie 2005 . Unele poze sunt din super vacanta din august si unele de alaltaieri ca mi-am luat ap digital:))

Carmenmama zice ca Maria e razbunarea ei...sa vad si eu cum e sa ai un cupil de nu mananca....noroc cu mitzu linge tot:)

Mergi la inceput

apropo ca sa nu mai fac research cand exact e petrecerea? unde am priceput oarescum...m-am intrebat juma de zi cine e Nicoleta S. de-mi trimite mie meniuri ...ma gandeam sa-i dau reply ca a trimis gresit emailu cand m-a strafulgerat adevaru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Marina, duminica 23 octombrie de la 4 la 7.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput