Copilasi de iulie-august 2004 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

marino, te penalizez, pai tu pui poze din vara in octombrie?? te iert doar daca ai fost in tarile calde, spune repede

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Marinus,sa-ti traiasca minunile ca tare frumosi mai sunt...iar Mitzuka a crescut in 2luni de cand l-am vazut eu,mult,mult,si-a schimbat mocutza,e mai matur da tot moaca de nazdravan are,pupici la frumosi

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehe, Marina, ce-mi placu aia cu "ne jucam, ne jucam, casa-n aer aruncam !" !!! Pupici pentru copiii tai frumosi ! Si fireste ca si pentru tine ! Si am descoperit si citeva poze facute la doi pasi de mine, in parcul IOR, la debarcader, unde ne faceam veacul la berici cit eram tineri si nelinistiti !
lia, glumind acu, chiar ca te-ai scos, pai relaxeaza-te mama si nu mai gati nik ! Crenwurstii si omleta "e" gata in cinci minutzi, asa ca e rost de vreo carte sau de un film bun, nu ? Las ca o sa manince Danutz mai tirziu de ai sa te intrebi ce sa ii mai faci de mincare ca nu o sa mai prididesti cu gatitu' ! Nici Andrei nu are in fiece zi aceeasi pofta de mincare, noi acu am descoperit ciocolata - kinder si molfaie de zor la ea ... si pepsi, deja stie si cum i spune !! Sa vezi cum urmareste paharul smecherul si pina nu obtine o gura din el nu se lasa !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

vazut atomicii. Marina, mi-am adus aminte cand ziceai anu trecut ca cupilu are program de urlat 3 ore pe zi/seara si ca daca asa-s toti baietzii ca tu din astia n-ai mai avut. maica....ce vremuuuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

raportez, nu stiu care si cum seamana, fiica-ta m-a bagat in boale cu okii aia, stringe bani de zestre ca asta se marita repede! de fii-tu ce sa zic, faza de shmecheroi, m-a dat gata cu piinea-n mina. is frumushei foc, ma tot hlizesc la poza aia de stau amindoi in pat cu suzetele-n gura si nici nu vreau sa ma gindesc la cite-ai tras cu ei

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liooo - si Giulia la fel, oua, cremvusti, oua, iaurt, banane, meniuri fixe. Si sa nu uitam supa aia nenorocita fara sare cu de toate gramada pe care o papa de la 5 luni Deci nu te stresa, bucura-te ca te-ai scos. Io mai adaug mamaliga cu 1 kg smantana

Marinaaa - poate nu bagi tu poze si`n albumu` comun ! Da` ce ochiosi copii ai, da` ce frumoasa e fetita ta

Am mai vazut o Vrabiuta cu cizmulite, e o frumusete, da` asta o stie toata lumea

Cine a mai pus pozeee, mai bagati linku` ca io nu am vazut ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Alice, ce dragutz e Gizmo. Vicu stie de Coca-cola (light, sa nu cumva sa se ingrase) dar vrea rar; mai des pofteste la berea lui tati. Ciocolata, mai rarutz. I-am dat kinder pingui, dar mai mult de o jumatate de baton n-a vrut niciodata, ceea ce ma bucura. Altele, doar de gust...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Ei, asa mai merge,s-a mai incalzit pe aici! Alta viata!

Mai noi de mancare nu ne plangem, ca baga piticu papa de rupe! De vorbit de asemenea, adica le zice...cuvintelenoi ar fi: baia, paia (para), cade, nani.

Nicole, nu mai e patutul cu noi in camera, l-am mutat de atunci, dar uite ca tot se mai trezeste.
Dar sa vedeti azi noapte chestie: il culc cu chiu cu vai pe la 11 noaptea (ca mai nou nu il mai pot desprinde de jucarii) si ma culc si eu obosita rau. Dupa ceva timp il aud ca s-a trezit si ma duc la el, ii dau niste apa si piticu se culca la loc imediat fara comentarii. Si ma uit la ceas, gandindu-ma ca trebuie sa fie cam doi noaptea. Cand colo era 7 dimineata!!! Dormise 8 ore fara sa maraie (sau fara sa-l aud eu), eu la fel, am si visat ceva foarte interesant cum nu mi s-a mai intamplat demult....Efectiv nu mi-a venit sa cred. Bineinteles ca l-am controlat sa vad daca nu are febra sau ceva, ca e total atipic pentru copilul meu sa doarma asa. N-a mai dormit 8 ore legate de pe la 3 luni (cred ca s-a intamplat de vreo trei ori in toata viata lui). Dar nu-mi fac iluzii ca se va repeta minunea prea curand.

Cu studentii e tare bine, mi-era teama ca de atata bebelusit am uitat sa vorbesc, ca o sa ma balbai in fata lor, etc, dar e super bine. Si imi prind bine orele astea pe care le am, daca ati stii cu ce dor ma intorc acasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaa, Dana, pai nici noi nu ii dam multa ciocolata, un coltisor dintr-un batonel din acela mik, ca mai mult nici nu vrea, poate inca o data mai cere, dar atit !
Iar berea, apoi asta e alta poveste ! Ieri venise un prieten pe la noi si dam sa bem un pahar de bere, Andrei ne vede si se uita ca milogu srl, ii bag un deget in pahar si apoi i-l duc la gura, se prinde omu despre ce-i vorba si pe urma cine isi spala miinile in paharul meu ?? Gizmoooo ! Si era tare incintat ! Si fireste ca nu uita sa le bage si in gura ... hehehe ! Ca daca am inceput cu vinul la botez, de ce sa nu continuam si cu bere, pina pun astia taxa aia pe viciu si ... ciuciu beuturi !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

hehehe, Alice, ce mistoc... Vicu se spala pe maini in toate paharele aflate la dispozitie, dupa care ti-l aduce sa-l umpli la lok... asa ca io vin cu o intrebare: cine aduce berea la kef?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput