Ce scoli imi recomandati in sect. 2?
Buna!
Parinti cu copii la scoala in sect 2 am nevoie de ajutorul vostru:
ce scoli ne recomandati in sect. 2 ?
Noi preferam scoli cu program prelungit pana la 18 seara.
Stam in zona Teiul Doamnei si am dori o scoala prin apropiere.
Multumesc,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
Raspunsuri
dinuralu spune:
Eu mi-am inscris copilul la scoala 10 (Maria Rosetti), situata langa parcul Floreasca (langa cinematograful Floreasca). Din cate m-am interesat eu anul trecut asta ar fi cam cea mai bine cotata scoala din zona, numai ca nu au program prelungit (clasa I termina la 11:30). Oricum, daca vei dori sa-ti inscrii puiul la aceasta scoala, sa stii ca trebuie sa te cam gandesti de acum.... Anul trecut inscrierile s-au facut in noiembrie-decembrie. Cand m-am dus la 1 ianuarie mi s-a spus ca nu mai sunt locuri (la invatatoarea pe care o vroiam eu). Nu-ti poti imagina ce sir de relatii am putut sa pun in miscare ca sa-l pot inscrie acolo!
Succes!
NANU spune:
Scoala 56,la Dimitrov,pe langa pro tv,sa sti ca aveau si semi-internat,si cred ca pana la 17.00 este programul,dar e cam departe pt.copil.
cge spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Nanu, in scoala asta de care zici tu la Dimitrov se face din clasa a 5 a si spaniola ?
Am auzit si eu de o astfel de scoala, si as vrea sa stiu daca este aceeasi cu cea de care zici tu.
Multam inca o data,
Cristina,
iulia ioana spune:
Eu mi-am dat copiii la Scoala Centrala,str.Icoanei(chiar langa parc).Au semi-internat,se face franceza de la clasa I,iar din a V-a engleza sau germana si bineinteles franceza intensiv.Este o scoala buna dar inscrierile se fac cu un an inainte.
nematics spune:
da, la 56 se face spaniola, scoala se mai cheama "Jose Marti" si e sub tutela ambasadei Spaniei cumva (nu cine stie ce); e o scoala buna
cge spune:
Iulia, multumesc mult ptr raspunsuri.
Poveste-mi cand ai timp, te rog, despre programul de la semi internat.
Copiii mananca aici ?
Cine ii ajuta la lectii, invatatoarea de la clasa ?
Semi-internatul este pana la 18.00 ?
Copiii raman in clasa sau nu ? Au posibiliatea sa stea intinsi o ora inainte de a se apuca de lectii ?
Care sunt preturile ?
Eu as opta ptr scoala asta, sunt 'fun' lb franceza.
Si baietelului meu ii place franceza, a facut si la gradinita.
Daca ne hotaram la scoala asta, este prea tarziu sa il inscriu acum in noiembrie ? Ai putea sa ma ajuti cu o recomandare ?
Multumesc din suflet.
Cristina,
NANU spune:
Presupun ca-l vrei sa-l inscri acum pt.anul viitor ,ca sigur nu mai sunt locuri.
Din ce stiu eu programul era pana la 17.00,copii se deplasau impreuna cu pedagoga la liceul Iulia Hasdau unde mancau,se intorceau si faceau lectiile ajutati bineiteles de pedagog,dar nu aveau unde sa se odihneasca.Nu stiu care sunt tarifele dar cel mai bine ar fii sa te duci pana acolo sa testezi terenul si afli informatii calde.
Sigur va trebuii sa finantezi bine de tot.
cge spune:
Multumesc mult de informatii.
Vom trage o fuga pana la scoala, ca trebuie sa ne inscriem copilul ptr anul viitor.
Pupici,
Cristina,
iulia ioana spune:
Draga Cristina,
imi pare foarte rau ca am intarziat asa mult cu raspunsul.O sa-ti raspund la o parte din intrebarile care te framanta.Scoala Centrala are cantina si sala de mese,deci copiii nu pleaca in alta parte.Nu ,nu au unde sa se odihneasca.Dupa terminarea orelor,servesc masa,apoi stau intr-o sala de clasa sub supravegherea pedagogului si isi fac lectiile (aici este punctul slab - prea multe ore in banca,multi copii sub supravegherea unui pedagog....).Nu stiu cat costa pe luna,deoarece copiii mei sunt mai maricei(clasa a6a si a7a)si nu raman la semi-internat.Poti merge la scoala sa incerci sa vorbesti cu d-na director (eu ti-as recomanda sa vorbesti cu directoarea adjuncta - d-na Lev-profesoara de ed.fizica).Sper ca ti-am putut fii de folos.Cu drag,Iulia.
NANU spune:
Unde are cantina si sala de mese in scoala?Eu am invatat in sc.56,si nu exista nici cantina nici sala de mese,tu de unde sti Iulia Ioana?