Mastodynon

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

fetelor, voi ce stiti despre mastodynon si stimularea hormonala cu closylbegit si menogon ?se pot face in acelasi timp?trebuie oare sa intrerup mastodynonul in zilele cand fac stimularea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Marrina crampele au trecut de ieri dupa-amiaza, shi daca ai vedea cate figurine cu Moshul si cu flori de Craciun am lipite pe monitor, shi daca ai asculta postul de radio cu muzica de Craciu pe care il ascult in acest moment ... . Sunt cat se poate de "plina" de spiritul Craciunului.

Pup toate fetele naturiste shi homeopate

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata dragutelor,

MARRINA, inaca nu am rezultatele de abia maine seara; am fost dimineata la med de familie si mi-am facut analizele de sange si mi-a facut si TSH, de asemenea m-a trimis sa-mi fac o ecografie la tiroida. Am asa o stare proastaam senzatia aia ciudata ca daca ai inceput sa umbli pe la doctori tot descoperi fel si fel de probleme si nu se mai termina....Am intrebat-o daca ar fi Doamne fereste sa am probleme cu tiroida daca aceasta afecteaza fertilitatea, a zis ca nu poate sa se pronunte acum pana nu vede toate rezultatele si ca de fapt pana nu fac analizele acelea ( listeria, toxoplasma, clamydia)nici nu are ce discuta cu mine; ca de fapt cu alea ar fi trebuit sa incep.

Pupici tuturor si o zi cat mai buna.

Aaaa, uitasem eu sunt ziua23 si TB tot 37.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

madaluta Nu merge stimulare cu Clostilbegyt si Mastodynon!!! Daca cauti pe net interactiuni ale Vitexului pe care le contine Mastodynonul o sa te lamuresti. Chiar nu se iau impreuna. Daca nu gasesti pe net anunta-ma si caut eu cand am mai mult timp.

Madana Asa da.

alexia28 Reciteste mesajul tau anterior si revino la starea nemaipomenita pe care meriti sa o ai. Ai vazut ce TB buna ai. Si eu o sa fac TSH-ul. Dar in ianuarie. Dupa ce trece , promit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina, imi place ca ai starea asta acum de sarbatori. Tine-o tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Fetelor, am si eu niste intrebari la voi, ca va vad documentate. Iau si eu de cateva zile Mastodynon (pentru o mastoza chistica). Stiu ca e un remediu homeopat. Exista anumite precautii cand iei remedii homeopate? Alimente care trebuie evitate? Pe undeva am citit ca remediile astea homeopate trebuie luate la distanta de cel putin o ora de mese si lichide si ca trebuie evitate ciocolata, menta si alte cateva chestii (dar nu mai stiu care). Luminati-ma si pe mine, va rog.

Daniela

Mergi la inceput

danielag Nu trebuie sa folosesti produse mentolate cate doua ore inainte si dupa Mastodynon. Atentie la pasta de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Multam, marrina! Hmmm, asta inseamna ca trebuie sa le iau la doua ore dupa ce ma trezesc si cu cel putin doua ore inainte de a ma culca. Din motive de pasta de dinti, bineinteles...

Dar ciocolata am voie?

Multam inca o data.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

ups.....eu n-am tinut cont de produse mentolate asociate cu mastodynon...mai ales dimineata....dupa ce ma spalam pe dinti...la max 15 luam tinctura...
dar nu scrie nicaieri in prospect asa ceva....
am luat de pomana?

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

diciu Nu scrie in prospect dar e homeopat si eu am tinut cont cat de cat de aceste recomandari (mi le-a dat ilenya)adica am luat Mastodynonul dimineata numai inainte sa ies din casa si chiar cand intram in casa seara .
Nu l-ai luat degeaba. Stai linistita. Daca era asa grav sigur scria si in prospect. Ce mai faci?

Mergi la inceput