Mastodynon

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dargele mele naturiste si homeopate, ma simt si n-as vrea sa va dau un raspuns superficial in timp ce ma imping sefii de la spate. Maine "ma evalueaza" RU .

alexia28 Faptul ca-ti verifici TB nu trebuie sa te streseze. Sincer, cred ca faptul ca ai incercat sa faci legatura intre TB masurata si fertilyfriend din prima luna este problema. Eu de asta nicinu am ales sa folosesc fertilyfriend. Este o masinarie care vorbeste pe baza informatiilor pe care i le dai. Daca eu avusesem ultimele CM 29,27,26,26 de zile cat am luat naturiste "a ghicit" ca voi ovula in ziua 13 si ca CM va fi tot de 26 de zile. Numai ca eu incepusem sa iau Mastodynon si nu mai luam plantute. Clar ca n-avea cum sa stie asta si cum va reactiona organismul meu. De asta pentru CM neregulate e greu de stabilit momentul ovulatiei. Eu am inceput sa-mi verific TB ca sa vad daca exista cele doua platouri de TB , deci daca am ovulatie. Le-am observat. Dupa Mastodynon mi-a crescut TB dupa ovulatie deci progesteronul a crescut. Mi se pare foarte usor sa-mi iau TB atata timp cat asta nu e un stres pentru mine. Si fac in asa fel sa nu fie. Sambata si duminica daca vreau sa dorm mai mult si nu e perioada ovulatiei nici nu mi-o masor. Deja nu mai am nevoie. Iar cand urmeaza ziua 1 stiu sigur si "ma echipez" corespunzator. Ma lungesc doar ca sa te ajut sa te lamuresti cum e mai bine pentru tine. Intr-adevar momentul exact si daca are loc, al ovulatiei se poate sti dupa monitorizari dar cate zile si luni la rand ne permitem monitorizarile????? Eu incerc de 8 ani....
Scrie si rezultatele din ziua 21 cand le ai. Si fii optimista!!!!

madaluta Din cate stiu eu TB creste dupa ovulatie din cauza ca foliculul eliberat incepe sa produca progesteron. Daca foliculul nu se rupe n-are cine sa elibereze progesteronul deci TB nu are de ce sa creasca. Dar ma voi mai documenta. Despre durata CM cred ca ar trebui sa-l scurtezi. In momentul asta nu pot sa-ti recomand decat Vitexul dar nu stiu daca te-ai hotarat sa iei in continuare tot numai inainte de ovulatie. Testele de ovulatie pe care le-ai facut cand au iesit pozitive (doua linii de intensitate egala) fata de ce s-a vazut la monitorizari? Da mai multe detalii. Daca CM il ai la 32-36 de zile de ce nu-ti faci pentru inceput un progesteron in ziua 26-28?

MadaS Nu medicii din Romania m-au convins sa-mi verific TB. Ci faptul ca m-am hotarat sa ma ajut singura si am citit foarte mult si m-am documentat cum pot avea un control (pentru inceput si pentru a putea face comparatii in timp) asupra corpului meu.

diciu Sper ca esti sanatoasa acum. Mi-au trecut si mie durerile de cap de care ma speriasem.

andicu Succes cu tratamentul!!!!

bubulinaImi pare rau pentru ca au venit asa repede si chiar nu-i asteptai decat peste vreo noua luni. pentru ei. De combinatia cu napraznic nu pot sa te ajut dar imi amintesc eu bine ca iei si Branca ursului? Crede-ma ca daca vrei sa mergi pe mana Vitexului peste tot unde am citit scrie ca e posibil sa fie nevoie si de un an de zile de tratament pana la . Nu vreau decat sa te incurajez sa continui asa cum crezi TU ca e mai bine pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am si eu niste intrebari.
Cat timp se face tratament cu Mastodynon?Si cate zile pe luna?
Cat ajunge o sticluta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina, stiam eu ca tu o sa gasesti raspunsuri la intrebarile mele si ca o sa ma linistesti. Uite un . Bafta multa maine

Asi mie imi ajunge 1 sticluta de mastodynon aproape o luna si iau 30 pic dim si 30 seara. Tratamentul se face neintrerupt minim 3 luni dar dupa cum a scris si Marrina se poate sa fie nevoie chiar de 1 an de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

marrina...da merci mult....sunt mai bine acuma...si sunt chiar in prima zi de ciclu dupa o intarziere de 74 de zile.....dar semnele sa imi va veni au inceput dupa mastodynon...
se blokase saracii rushi...de la atatea boli ce-am avut...nu ca pana atunci as fi avut f regulat....32-44 zile...dar la 74!..in fine...sa vedem de acuma incolo...
te pup dulce'
ce mai vroiam eu sa va intreb...
voi ati observat dupa tratamentul cu mastodynon o crestere a libidoului?....sau imediat inainte de rushi?...ca nu stiu pe cine sa dau vina...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

diciu Eu am observat o crestere a libidoului de cand bantui pe DC. Dar nu stiu pe ce sa dau vina: pe naturiste sau pe OPTIMISM. Nu-mi vine nici mie sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina uite am observat schimbarile in bine
Dupa ovulatie (se pare ca ar fi fost in ziua15 sau 16)temp mi-a crescut 36.6, 36.7, 36.8 astfel ca de 3 zile temp este de 37.0 grade. Azi sunt in ziua 21 si mi-am facut progesteronul,prolactina, LH si estradiolul. Cred ca Mastodynonul este de vina

Mergi la inceput

alexia28 Ma bucur tare mult de rezultatele tale.

Eu am petrecut sambata la Petrecerea de Craciun a firmei pana la ora 2:30 din noapte de mi-a ramas TB mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna, poate sunt un pic out of topic, dar tinand cont de faptul ca si pe aici se foloseste TB, va dau linkul de la un site care contine multe info interesante despre asta: http://www.fertilityuk.org/nfps25.html
alexia28, te astept cu vesti de la analize! se pare ca la tine lucreaza foarte bine Mastodynonul, poate vei reusi sa-mi ridici si mie un pic moralul cazut pe undeva pe jos.
Pupicei la toate fetele.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Marrina uite ca am venit si eu pe aici, mai tarziu dar ... nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris , ca sa nu fiu total pe din afara. E adevarat iau si eu Mastodynon de 3 saptamani. Nu am avut nici un fel de senzatie neplacuta de genul dureri de cap sau latele. Din contra observ ca stau mai bine la capitolul ten, fara acnee, nu ca as fi avut prea multa dar in permanenta am un nesuferit de cos pe fata, Acum e curat. Ma apropi de primul ciclu de cand am inceput sa iau M si pot doar sa spun ca durerea de sani e altfel, in sensul ca e localizata pe partile laterale ale sanilor, spre axila. Si de dimineata am avut niste crampe ingrozitoare. Acum ma simt ok.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

la toate mastodynonele!!!

Ca parca nu suna bine "mastodyniste", nu?

Madanel Eu sunt la sfarsitul celui de-al doilea flacon de M. si nu sunt inca sigura daca durerile de cap au fost un efect secundar sau nu. Cert e ca mi-au trecut. Deci nu mai conteaza. Cand vei avea timp sa citesti pe aici vei afla lucruri interesante care te vor inspira. Sa profiti de luna asta minunata si sa fii fericita indiferent de crampe si alte motive de ingrijorare. Trebuie sa te simti OK pentru ca e vremea cadourilor

alexia28 Ai primit rezultatele din ziua 21?

Mergi la inceput