Mastodynon

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

marrina:eu iau mastodynonul pentru o mastoza chistica, dar in acelasi tipm ma straduiesc sa raman si insarcinata.medicul endocrinolog mi l-a prescris, dar nu am intrebat cum si cat timp sa il iau.eu m-am speriat de ce scrie pe prospect in legatura cu sarcina si de aceea l-am oprit.iar in legatura cu progesteronul si perioada luteala nu stiu ce sa zic , pentru k nici medicii nu m-au lamurit prea mult.analizele din ziua 21 indica un progesteron f scazut, dar monitorizarea ovulatiei a demonstrat k in acea perioada abia ovulam, asa k ar fi explicabila valoarea scazuta a progeteronului.asa k eu nu mai inteleg ce nu merge in organismul meu.problema e k si CM este un pic ciudat:o luna vine la 32 de zile, o luna la 35-36.tu intelegi ceva?daca da , poate ma lamuresti si pe mine
te pupsi iti trimit floricele k m-ai bagat si pe mine in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

alexia28 si madaluta V-am citit. Maine cred ca o sa pot sa va raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina, saru'mana
Astept raspunsul tau. Azi ziua16, TB 36.6. A mai crescut cu 1 grad.Sunt foarte trista, cred ca nu am ovulatie, sau chiar daca o sa am inseamna ca faza luteala e scurta pt ca CM imi vine la 29 zile.. Am stat atatea luni efectiv de pomana crezand ca am ovulatie, prestam constiinciosi si tot asteptam sa se intample minunea; oricum dupa sarbatori incep monitorizarea si cu tot ceea ce urmeaza.

Madaluta, uite te bag si eu in seama. Si eu iau Mastodynonul si pt mastoza chistica. Mie medicul mi-a zis sa nu il intrerup 3-6 luni. Te mai dor sanii de cand il iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

alexia28:nu trebuie sa te increzi mereu in TB.eu ma chinuiesc de vreo 6 luni sa o iau si tot nu inteleg cand am ovulatie.am facut si monitorizare si nu a coincis perioada in care eu credeam k ovulez cu perioada reala a ovulatiei.Am facut si teste de ovulatie si ele imi indicau alte zile. parerea mea este k monitorizarea este cea mai sigura metoda.temperatura poate creste si fara k foliculul sa se sparga...Nu dispera si la greu.o sa vezi k o sa reusesti
te pupic si iti multumesc k m-ai bagat si pe mine in seama
sa auzim numai de bine!

Marrina:abia astept sa imi raspunzi!

Mergi la inceput

Madaluta, multumesc pt incurajari
O sa reusim toate pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Alexia 28
Un medic renumit (si modern) facea o analogie intre predictibilitatea temperaturii bazale si zborul pasarilor la joasa inaltime.Cam tot atat te poti increde in temperatura bazala cat sa te iei dupa semne babesti, genul daca zboara pasarile jos e semn de.... Din pacate, nivelul de informare al majoritatii medicilor din Romania este acelasi cu al tarii, un fel de evul mediu al medicinii, si chiar ei recomanda inca pacientelor, cu incredere, sa-si ia temperatura bazala.
Doar monitorizarea e metoda sigura si recomandata de putinii medici responsabili si informati de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare..
eu sunt deja la sfarsitul primei sticlutze de Mastodynon...si n-am dureri de cap sau altceva...mi se pare ok si fara efecte secundare..cel putin nu vizibile...
insa...pare ca mi-a grabit ciclul..ceea ce e f bine...ca nu mai speram sa-mi vina prea curand...si cum am inceput tratamentul...cam in 2 saptamani au inceput simptomele premenstruale...din pacate inca f mari...ma dor sanii f tare...si altele...
dar stiu ca Mastodynonul are efect pe termen lung...asa ca...
pupici tuturor!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello tuturor.

Am reluat si eu Mastodynonul de vreo 5zile. Promit ca nu-l mai intrerup!

.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor, eu sunt un pic cam suparata. Sunt la al 2-lea CM de cand iau Mastodynon, ziua 1, si am avut surpriza ca in prima luna sa vina CM la 29 de zile iar luna asta la 25 . Singura diferenta e ca nu am mai luat ceai de napraznic, sa fie oare asta motivul? Ca sa nu mai zic de PMS, am avut niste dureri de burta naspa. Eu nu am oprit deloc Mastodynonul. Ma intreb oare dupa cate luni se va vedea cu adevarat efectul?

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Bubulina iubita nu mai fi tristuta, uite o.
Hai sa-ti spun cum este la mine. Fac tratamentul de 5 luni jumate si CM mi s-a reglat la 29 zile si nu am luat ceai de napraznic decat in prima luna. Sindrom PM am o luna 'da' una 'nu'. Durerea de sani la inceput imi trecuse dar de la o vreme am din nou dureri.
Tratament cu Mastodynon am mai facut si acum vreo 2 ani cred; cand mi-am descoperit mastoza chistica. Atunci m-am simtit foarte bine de la el. Rezultatele au aparut dupa o luna si jumatate de tratament si am facut vreo 6 luni. Acum nu mai pot spune acelasi lucru.
Dar nu renunt la el, o sa-l iau in continuare.

Pupici si nu renunta

Mergi la inceput