Mastodynon

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by marrina

Fetelor, ce rezultate ati observat de cand ati inceput tratamentul?
Eu sunt taaare multumita. Cm a venit la 28 de zile desi inainte a fost:29,27,26,26 de zile. TB a crescut fata de lunile trecute, dupa ovulatie, cu doua grade.

marrina

Marrina, tu stii ca la mine inca nu se vad rezultatele (sau asa cred) dupa 5 luni de tratament. Si acum sunt cam pt ca de 3 zile imi iau TB si am asa: ziua 6 - 36.7, ziua 7 - 36.5, ziua 8 - 36.4. Poate nu este inca relevant dar nu ar trebui sa inceapa sa creasca putin sau macar sa fie la acelasi nivel, de ce a scazut atat de mult? Oricum nu ma pronunt pana nu am rezultatul la toate analizele hormonale. Initial nu mai vroiam sa-mi fac si T4 si TSH pt ca le-am facut anul trecut si au fost OK dar acum am inteles ca daca ai de multe ori temperatura sub 36.5 inseamna ca ai probleme cu tiroidaasa ca o sa mi le repet ca sa stau linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu zic ca a avut rezultate bune. Am ajuns la a2a sticla,deja iau Mastodynon de 1luna 1/2, si nu ma mai dor sau inteapa sanii. Maine sper sa vad si la echo, daca efectul e pe cum il simt.Despre ciclu, nu stiu, ca mie imi vine de obicei regulat,la 26,27 zile.

Iepumic, s-ar putea sa ai dreptate, ca si eu am avut mici umflaturi dureroase la axile, ba la dreapta prin octombrie, ba la stanga luna urmatoare, si ma tot intreb de unde naiba, ca n-am mai avut asemenea probleme pana acum!? ultima data m-am uns cu Baneocin (antibiotic unguent) si mi-a trecut dupa a2a incercare. Oare sa fie de la antiperspirant?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Multumesc pentru promptitudine Alexia28 si andicu

alexia28 De abia ai inceput sa-ti iei TB, o sa vezi pe parcurs ca n-o sa fie tot timpul perfect egala.Iar dupa ovulatie o sa creasca sigur. Sa te mai intreb inca odata cum o iei? Da' nu te superi, bine? Daca afli cam cat costa TSH si T4 scrie-mi te rog si mie, ca de vreo 5 luni mi-am propus sa mi le fac si eu dar cred ca aveam nevoie de un imbold.

andicu Sa nu intrerupi tratametul. Am mai scris ca efectul apare incet dar macar 7-8 luni fa-l incontinuu si sansele ca sa vina cresc pentru ca la CM tau de 26-27 de zile posibil ca si faza luteala sa fie un pic mai scurta. Primul CM cu Mastodynon de la un capat la altul cate zile a avut?

Am citit ca si Madana a inceput sa ia Mastodynon. Poate trece si ea pe aici....

Amely Fii atenta la combinatia Mastodynon-ului cu alte produse. Sa nu aiba efecte contradictorii. Informeaza-te inainte sa incepi sa iei altceva.

Eu de ieri am inceput sa iau si Evening Primrose (3000 mg /zi) pana la ovulatie. Ajuta la formarea mucusului fertil si-i ajuta pe sa supravietuiasca 6 zile .

Daca mai aveti noutati va ascult cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Marrina, primul CM dupa ce am inceput sa iau Mastodynon l-am avut la 27 zile. Daca si luna asta tot asa o sa vina, inseamna ca mi s-a mai lungit cu 1 zi. Dupa prima extrauterina mi se cam dereglase, venea ba la 26 zile , ba la 28, ba la 30. Pana la urma si-a revenit,s-a fixat pe 26-27 zile.
L-am intrerupt o saptamana ptr ca mi-a fost teama sa nu am efecte secundare de la medicamentele pe care la iau zilele astea.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor cucuietelor...si eu iau Mastodynon cam de 3 saptamani...nu-mi dau seama inca de schimbari...insa...cand am inceput sa-l iau...eram deja in intarziere cu rushii...si nici un semn ca ar veni...acuma...dupa 3 saptamani...primesc semne cum ca ar veni...ceea ce bine..pentru mine la cat de dereglate am ciclurile....cat priveste partea cu sanii...deja au inceput sa doara un pic...sa se umfle..astept sa vad insa pana imi vine cum evolueaza...
oricum..asa cum zice si marrina...tratamentul trebuie facut pe o perioada f lunga si constant 3-6 luni...ca sa se vada rezultate clare...
asa ca dati-i bataie!

si inca ceva...si eu aveam dureri in axile...si am crezut ca am adenopatie axilara...dar la ecografie mi-a iesit "fara adenopatii axilare"

Andicu Amely Iepumic

pupici tuturor

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrina

Multumesc pentru promptitudine Alexia28 si andicu

alexia28 De abia ai inceput sa-ti iei TB, o sa vezi pe parcurs ca n-o sa fie tot timpul perfect egala.Iar dupa ovulatie o sa creasca sigur. Sa te mai intreb inca odata cum o iei? Da' nu te superi, bine? Daca afli cam cat costa TSH si T4 scrie-mi te rog si mie, ca de vreo 5 luni mi-am propus sa mi le fac si eu dar cred ca aveam nevoie de un imbold.

Eu de ieri am inceput sa iau si Evening Primrose (3000 mg /zi) pana la ovulatie. Ajuta la formarea mucusului fertil si-i ajuta pe sa supravietuiasca 6 zile .

Daca mai aveti noutati va ascult cu placere!

Marrina, cum sa ma supar? TB o iau vaginal. Nu trebuie asa?
T4 si TSH costa fiecare 250.000 la Medicover unde le fac eu. La Medsana sunt in jur de 430.000 fiecare. Ma intereseaza si pe mine informatii despre Evening Primrose. Te pupic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andicu

Marrina, primul CM dupa ce am inceput sa iau Mastodynon l-am avut la 27 zile. Daca si luna asta tot asa o sa vina, inseamna ca mi s-a mai lungit cu 1 zi. Dupa prima extrauterina mi se cam dereglase, venea ba la 26 zile , ba la 28, ba la 30. Pana la urma si-a revenit,s-a fixat pe 26-27 zile.
L-am intrerupt o saptamana ptr ca mi-a fost teama sa nu am efecte secundare de la medicamentele pe care la iau zilele astea.

Ce medicamente iei acum? Ca nu-i prea bine ca l-ai intrerupt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Andicu, eu sunt la a doua luna de Mastodynon. In prima luna am constatat acelasi lucru ca si tine si anume s-a lungit faza luteala cu o zi, ceea ce era de asteptat tinand cont de faptul ca Mastodynonul trateaza insuficienta de faza luteala. In ceea ce priveste intreruperea lui, sunt de acord cu marrina, nu trebuia sa il intrerupi, fiind homeopat ma indoiesc ca ar fi putut interactiona cu alte medicamente.
alexia28, valorile masurate in primele zile ale CM nu sunt foarte relevante, trebuie sa verifici in special dupa ziua 10-11 la un CM de 28 de zile. Eu imi iau TB din luna mai, cu pauza o singura luna si stiu ca importanta e practic perioada de ovulatie si faza luteala. Mie Mastodynonul mi-a stabilizat TB in perioada fazei luteale si asta inseamna ca progesteronul e OK, chiar daca am probleme cu prolactina (sau aveam).
De ce vrei sa-ti repeti analizele de tiroida? Te intreb pentru ca anul asta le-am facut si eu, dar pentru ca aveam prolactina marita si m-a trimis dra. endocrinolog. Eu nu prea cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Ai alte semne?

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Alexia28 Da, vaginal, la aceeasi ora, si chiar inainte sa faci orice altceva cand te trezesti. Adica termometrul sa fie scuturat (daca e cazul) de seara, intinzi manuta, il iei si-l pui la locul masuratorii iar dupa cel putin 5 minute (eu pun telefonul sa sune) citesti masuratoarea.

Aici puteti citi mai multe despre Evening primrose oil(EPO) si...chiar si despre Vitexul din Mastodynon, Vitamina C....

http://www.babyhopes.com/articles/epo.html
http://www.early-pregnancy-tests.com/epo.html
http://thefertilityshop.com/fertility_herbs_vitamins.htm

Multumesc de preturi.

marrina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubulina1

alexia28, valorile masurate in primele zile ale CM nu sunt foarte relevante, trebuie sa verifici in special dupa ziua 10-11 la un CM de 28 de zile. Eu imi iau TB din luna mai, cu pauza o singura luna si stiu ca importanta e practic perioada de ovulatie si faza luteala. Mie Mastodynonul mi-a stabilizat TB in perioada fazei luteale si asta inseamna ca progesteronul e OK, chiar daca am probleme cu prolactina (sau aveam).
De ce vrei sa-ti repeti analizele de tiroida? Te intreb pentru ca anul asta le-am facut si eu, dar pentru ca aveam prolactina marita si m-a trimis dra. endocrinolog. Eu nu prea cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Ai alte semne?

"Speranta moare ultima"

Bubulina1, nu am nici un alt semn. Cred ca sunt eu exagerata. Mai bine nu incepeam sa-mi iau TB pt ca acum am un stres in plus, urca nu urca.....Saru'mana pt raspuns si sper sa fie bine.

Marrina, da la aceeasi ora dimineata inainte de a ma da jos din pat.

Andicu si eu sunt de parere ca nu trebuia sa intrerupi tratamentul, sa nu cumva sa te dereglezi si mai tare.

Mergi la inceput