Mastodynon
Raspunsuri - Pagina 4

Amely spune:
Dragelor, eu dupa ce am luat luna asta mastodynon (+ alte cateva plantutze) am obtinut niste rezultate super la eco pt. endo si folicul (comparativ cu luna trecuta, de ex.)... Bubulina poate sa confirme. Deci, curaj fetelor! mergem inainte cu mastodynonul si cu plantutzele, si bineinteles cu mult optimism!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Mi-Ka spune:
Buna, fetelor! Ma alatur si eu .
Dupa ce am citit ce ati scris despre mastodynon, am dat si eu fuga, fuguta cate o raita prin farmacii sa gasesc acest produs si intr-un tarziu, cu foarte mare greutate, am reusit sa gasesc ultima sticluta, se pare din oras.
Eu am probleme cu prolactina care este marita(dublul maximului) si cu un CM neregulat.Sper ca acest produs homeopat sa-mi regleze ambele probleme.
Insa as vrea sa stiu daca se regleaza numai cu mastodynon sau mai pot lua concomitent si bromocriptina sau dostinex. Nu pot astepta prea mult pt. ca in 3 ian. am programare la FIV si as vrea ca pana atunci sa-mi reglez prolactina. Voi ce parere aveti? Are ceva daca mai iau si picaturi de branca ursului?
Pusi,pusi!!!
Mi-ka

Amely spune:
Mi-ka, nu vad de ce n-ai lua BU, dar nu lua brocriptina/dostinex daca iei si Mastodynon, fara sa ceri sfatul unui endocrinolog. As fi tare curioasa ce-ti zice, desi eu una ti-as recomanda sa mergi doar pe Mastodynon... Stiu, esti conditionata de programarea la FIV, dar sunt convinsa ca o sa-ti scada prolactina pana atunci. Eu zic sa ceri totusi sfatul unui dr. Bafta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

iepumic spune:
diciu...de ce nu vorbesti cu cine trebuie???? Verisoara mea, Ioana ( o stii) a luat foarte mult Mastodynon pentru ca, desi are doar 28 de ani, medicul i-a zis ca are sanii unei femei de 50 de ani (are mastoza).
Daca vrei te pun in legatura cu ea.
Pupici!
Iepumic >:D<

diciu spune:
merci iepano...da..mi-ai zis tu de Ioana ca are ceva probleme...o sa vorbesc si cu ea...
andaDICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"

bubulina1 spune:
Fetelor, eu dupa o luna de Mastodynon sunt tare incantata. Si eu am prolactina oscilanta si desi nu mi-am repetat analizele, am observat ca mi-a lungit faza luteala si mi-a crescut progesteronul (asta se vede cand imi iau TB). Pentru problemele de ovulatie eu iau si BU. Daca nu s-a intamplat nimik dupa prima luna, eu raman in continuare optimista.
"Speranta moare ultima"

iepumic spune:
Pun si eu o intrebare ca omul care nu stie foarte clar: cum se manifesta mastoza si chisturile/nodulii la sani? si care e diferenta intre aceste afectiuni? Pe mine ma cam dor sanii de vreo luna,destul de localizat, ca si cum as avea ceva greu in ei si pe zonele laterale exterioare ale lor(mai spre axila)...sa fie oare de la antiperpirant? Am auzit ca antiperspirantele provoaca probleme la sani (pana la cancer) din cauza Aluminiului pe care il contin.
Iepumic >:D<

marrina spune:
Fetelor, ce rezultate ati observat de cand ati inceput tratamentul?
Eu sunt taaare multumita. Cm a venit la 28 de zile desi inainte a fost:29,27,26,26 de zile. TB a crescut fata de lunile trecute, dupa ovulatie, cu doua grade.
marrina