Mastodynon

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Eu iau de doua luni si jumatate Mastodynon si nu m-am ingrasat deloc. E drept ca nici nu am slabit dar n-am mai slabit de multi ani Am citit zeci de studii despre Vitex dar in nici unul nu scria ca ar duce la cresterea in greutate iar despre celelalte plante pe care le contine am gasit foarte putine date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bubulina si au am facut tratament 3 luni cu bu si m-am ingrasat destul de tare.La o luna dupa ce am intrerupt tratamentul am inceput sa mai dau jos dar vin sarbatorile si...
Dupa sarbatori vreau sa fac o cura de slabire.Sper sa mearga.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Eu am facut un FIV in octombrie - noiembrie si sunt complet dereglata hormonal acum. De astazi incep sa iau extract de mladite de zmeur. As vrea sa iau si Mastodynon. E voie sa iau aceste doua produse in acelasi timp? Mastodynon intre ce zile ale ciclului se ia? Va rog mult daca stiti, sa-mi spuneti, nu stiu cum sa fac sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

asi...eu iau de 2 luni Mastodynon...si nu m-am ingrasat..si eu am tendinte de ingrasare...
insa de la BU...sigur m-as ingrasa...pentru imi produce arsuri la stomac si implicit nevoia sa pap...
Crinutza..Mastodynonul se ia continuu...si timp de 6- 9 luni...asa scrie in prospect...
iar cat priveste combinatia cu Mladitze de zmeur...nu cred ca e vreo problema sa le iei impreuna...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Crinuta, poti lua Mastodynon fara probleme in timp ce iei mladitele, amandoua sunt bune pentru deficitul de faza luteala si PMS. Poti incepe in orice zi a Cm, important este sa il iei minim 6 luni. Daca intre timp apare , atunci il intrerupi.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, mi-ati raspuns la intrebari dinainte sa le pun ;deja ma panicasem la gandul ca ingrasa, ca si eu am pus bine pe mine de la ultima extrauterina,si nici gand sa dau ceva jos, desi am tot incercat! dar nu cred ca-i de la Mastodynon, mai degraba de la dereglarile hormonale din ultimele 6 luni...cat despre tinctura de mladite de zmeur, am inteles eu bine, ca ar fi buna impreuna cu Mastodynon si ptr mastoza ?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Diciu, Bubulina1 multumesc mult pentru raspunsuri. Astazi deja incep cu extractul de mladite de zmeur si zilele viitoare imi cumpar si Mastodynon (ca dupa FIV m-am ales si cu "ceva" la un san). Andicu eu vreau sa iau extract de mladite de zmeur pentru ca am inteles ca te regleaza hormonal si e buna pentru ovare (sper ca am inteles bine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

crinuta71 Mastodynon contine pe langa alte plantute si Vitex agnus castus care este un reglator hormonal foarte eficient dar care actioneaza incet. Deci nu trebuie sa te astepti la cine stie ce rezultate dupa 1-2 luni. Daca te hotarasti sa iei trebuie sa iei in calcul si faptul ca tratamentul va fi de durata si continuu. Planta asta nu contine hormoni dar regleaza activitatea glandei hipofize si implicit nivelele hormonilor. Daca ai posibilitatea sa-ti iei din Germania Agnucaston sau Agnolyt care contin numai Vitex si nu e mai scump decat Mastodynonul ti le recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata dragutelor,

HAi sa va raspund si eu la intrebari: deci eu iau de 6 luni Mastodynon si nu m-am ingrasat dar nici nu am slabit.Am pofta de mancare dar eu cred ca de la Tinctura de soc din cauza alcoolului pe care-l contine mai degraba. Tot de 6 luni iau si Extractul de muguri de zmeur care intr-adevar scrie ca este foarte bun pentru mastoza, fibrom....Si mai iau si Elixir din fructe de soc, tot pt mastoza. Mie mi-au facut bine.

Mergi la inceput

Marrina multumesc mult de sfat. Din pacate din Germania nu am cum sa-mi fac rost de produs. Am sa-l iau mai multe luni daca asa trebuie, bine ca mi-ai spus. Alexia28 multumesc de raspuns, am sa le iau si eu amandoua produsele in acelasi timp.
Pe cutia la Extractul de mladite de zmeur scrie ca se ia de 2 sau de 3 ori pe zi. Oare cum e mai bine sa-l iau, de doua sau de trei ori pe zi? Si oare trebuie neaparat sa tin ceva regim alimentar deosebit in timp ce iau aceste produse (numai sa nu trebuiasca sa renunt la cafea, ca nu pot)? Si are importanta daca il iau inainte sau dupa masa? Scuze, cred ca va innebunesc cu intrebarile, dar as vrea sa fac totul in asa fel incat sa fie bine.

Mergi la inceput