Mastodynon

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Crinuta71, eu extractul de zmeur l-am luat de 3 ori pe zi cam 4 luni si acum de 2 ori pe zi, dim si seara inainte de masa cate 50 pic. Nu am tinut nici un fel de regim, am renuntat la cafeaua cu cofeina, beau fara cofeina dar din alte motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Multumesc Alexia. Ar fi fost greu cu regimul, mai ales acum de sarbatori ().

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

crinuta71 Poti intreba orice. Important e sa stim sa-ti raspundem. Mladite de zmeur eu am luat de trei ori pe zi cate 50 de picaturi vreo doua luni. Poti face ca alexia28, la inceput mai mult si apoi reduci doza.
Pentru Mastodynon cred ca e mai bine sa-l iei la distanta (1-2 ore, cat poti) de produse mentolate (pasta de dinti...) pentru ca e produs homeopat. Nu scrie in prospect dar asta e una din recomandarile produselor homeopate in general. Iar intre cele doua produse sa fie vreo jumatate de ora intre administrari cred ca ar fi ideal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

pupici.....
na ca mai viu si eu cu o intrebare...oare pot lua in acelasi pahar de apa si cele 30 de picaturi de pastodynon si cele 50 de picaturi de mladitze de zmeur?...mi-ar fi mult mai usor si as castiga timp...mai ales dimineata cand sunt pe fuga mereu...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

diciu Eu zic clar ca nu. In acelasi pahar in nici un caz. Dar iti dau si solutia: cand te trezesti iei zmeur si cand iesi din casa (in fata usii ) iei mastodynon. Ce zici?

diciu si liciu

Mergi la inceput

pupici.....
na ca mai viu si eu cu o intrebare...oare pot lua in acelasi pahar de apa si cele 30 de picaturi de mastodynon si cele 50 de picaturi de mladitze de zmeur?...mi-ar fi mult mai usor si as castiga timp...mai ales dimineata cand sunt pe fuga mereu...

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Diciulina, , nu poti sa amesteci tincturile intre ele.
Mladitele de zmeur le pui frumos intr-un pahar cu apa si le bei cu 1/2 ora inainte de masa, apoi papi ceva si poti lua Mastodynonul dupa masa. Asa procedez si eu, doar ca eu inainte de masa iau branca ursului si dupa masa Mastodynon. Intre picaturi, mai mananc si eu ceva....

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Marrina multumesc de raspuns. Imi doresc mult sa ma refac dupa FIV-ul acesta, niciodata nu am mai avut asa tulburari ca si pana acum. Sper sa ma ajute plantutele acestea.

Mergi la inceput

merci bubulina

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

M-am intors cu noutati cu privire la administrarea tratamentelor homeopate, am dat search pe Google si uitati ce am gasit:
"În timpul tratamentului homeopat se evită ceaiul de mentă, mușețel, cafeaua, băuturi alcoolice, oțetul și pasta de dinții obișnuită. Se preferă o pastă de dinți homeopată sau praf de dinți care nu conține arome substanțe chimice și fluor."
"Cu 20 de minute înainte și după administrarea remediului nu se vor consuma lichide și alimente și se va evita fumatul. De obicei, evaluarea rezultatului obținut se face după un interval de o lună, timp în care remediul administrat își exercită acțiunea. În acest interval de timp se recomandă a se evita consumul de cafea, mentă, mușețel și folosirea unor substanțe puternic mirositoare (ulei de eucalipt, camfor, alifie chinezească), deoarece acestea pot antidota acțiunea remediului."
Nu stiu daca se aplica la Mastodynon, dar tinand cont ca este un produs homeopat... Voi ce parere aveti?

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput