La neurolog???

La neurolog??? | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am fost azi la planning sa`mi iau pastilutele. Si am mentionat doamnei doctor ca in ultima vreme ma simt rau inainte de menstruatie, cu dureri de cap si senzatii de voma. Eu ma gandeam ca poate imi schimba pastilele.

Cand colo m`a trimis la neurolog.... si sa vin inapoi la dumneaei cu rezultatele.

Ce poate fi in neregula? A mai patit cineva asa ceva?...

La neurolog cum decurge consultatia? Nu sunt prea umblata pe la doctori si as vrea sa stiu ce se va intampla acolo. Voi stiti?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Cred ca este o greseala...Poate a zis urolog?asa ar mai merge,poate ai ceva probleme cu rinichii,in nici un caz nu are legatura cu neurologia.Acolo merg de obicei persoane care au probleme in general de miscare,eventual paralizii,pareze,bolnavii de parkinson,sechelarii post AVC sau suspecti de meningita,encefalita..etc..Nu cred ca poate fii vorba de asa ceva...!!In general perioada premergatoare ciclului este putin mai delicata si durerile de cap sunt normale adeseori ele se insotesc si de senzatia de voma(durerea de cap in general).La neurologi sunt testate o serie de reflexe,crede-ma nu are nici o legatura cu ce ai tu...Ori asistenta de la plaining nu stie pe ce lume traieste ori nu ai inteles tu bine unde sa mergi...Nu ti-a scris un biletel,o trimitere?sau doar ti-a zis unde?...Mergi si informeaza-te din nou..Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu cred totusi ca e vorba de neurolog, din cauza durerilor de cap.
eu am fost o data la consult neurologic, m-a pus sa stau intr-un picior sa vada ce echilibru am, sa tin ochii inchisi si sa-mi duc degetul la nas, chestii de astea. la sfarsit m-a trimis la RMN.
Iubika, sa nu fie la tine niste migrene cauzate de pilule, eu asa am patit si nu am mai scapat de dureri, desi am intrerupt pastilele; poate e vorba si de un dezechilibru hormonal si atunci ar trebui consultat endocrinologul.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Gabriella siiiigur a zis neurolog, am ramas asa de interzisa ca nu am mai intrebat nik.
Mi`a zis sa ma duc la medicul de familie si sa`mi iau trimitere...
Si nu asistenta mi`a recomndat, ci insasi doamna doctor.

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Multumesc Teodora!
M`ai mai linistit! Acum stiu ca nu o sa ma "omoare" nimeni la neorolog. Mi`e groazaaaaa de medici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Iubika

Multumesc Teodora!
M`ai mai linistit! Acum stiu ca nu o sa ma "omoare" nimeni la neorolog. Mi`e groazaaaaa de medici!

Si mie mi-e groaza !
Dar stii cum se spune: rau cu rau, dar mai rau e fara rau – mama, ce de proverbe frumoase are poporul aista !

Acum fara gluma: mergi linistita – consultul neurologic este un consult usor si nu trebuie sa-ti faci griji.

Sanatate tuturor !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

DARAEL

Sa vad cum imi fac timp sa trec pe la medicul de familie pentru trimitere, ca de incurajari nu mai am nevoie - multumesc!

Acum o sa pun o intrebare stupida, dar... poate imi zice si mie cineva unde ma duc cu trimiterea. Si aici sper totusi sa citesca cineva din Constanta mesajul

A, daaaaa.... si cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Iubika

DARAEL

Sa vad cum imi fac timp sa trec pe la medicul de familie pentru trimitere, ca de incurajari nu mai am nevoie - multumesc!

Acum o sa pun o intrebare stupida, dar... poate imi zice si mie cineva unde ma duc cu trimiterea. Si aici sper totusi sa citesca cineva din Constanta mesajul

A, daaaaa.... si cat costa?

Chiar daca nu sunt din Constanta, pot sa te indrum spre policlinica Spitalului Judetean – trebuie sa fie acolo un cabinet de neurologie, sau catre orice policlinica care are contract cu casqa de asigurari si are neurolog of course.

Cat te costa ?
Nimic – sau asa ar trebui daca ai bilet de trimitere.
Dar e bine sa intrebi inainte – esti in minunata Romanie unde “se traieste bine” si unde si medicamentele compensate se platesc.....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DARAEL
Nimic – sau asa ar trebui daca ai bilet de trimitere.
Dar e bine sa intrebi inainte – esti in minunata Romanie unde “se traieste bine” si unde si medicamentele compensate se platesc.....

Hi hi hi, tocmai de aceea am cerut opinia forumistilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

poti merge la doctorita Ildiko Toldisan. foarte buna si amabila. are cabinet langa piata Ovidiu, pe straduta unde este si catedrala catolica.

Roxana

Mergi la inceput

roxanaz, multumesc mult!
Daca ma poti ajuta cu informatii asupra preturilor sau a programului, ar fi super!

Mergi la inceput