La neurolog???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

programul nu il mai tin minte, dar parca era doar dupa-amiaza. daca mai gasesc vreun numar de telefon iti spun. pretul era de vreo 400.000 anul trecut in iulie.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

roxanaz multumesc pentru informatii!

Ma duc azi la mediul de familie sa discutam problema si o sa o intreb si de Dna doctor Toldisan, sa vad ce zice

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Hei Iubika, Imi pare rau sa aud ca ai probleme. Sper sa te insanatosesti repede, sa ne tii la curent, ok?

Te pup

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Gabici, multumesc pentru cuvintele frumoase!

Am fost la medicul de familie si a ramas si dumneaei surprinsa ca medicul de la planning m`a trimis la neurolog... nu vedea legatura... mi`a zis "Daca tii neaparat eu iti dau trimiterea".... si eu am tinut neaparat!

Mi`a recomandat pe cineva de la Policlinica CFR, dar nu stiu cum o sa ne potrivim cu programul.... in fine, sper sa fie bine...

.... si ziceti ca nu`mi face nik rau acolo? Nu ma pune sa dau jos textile, nu se uita in zone ferite de lumina?... Sigur-sigur?

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

probabil pt migrena-diagnostic si tratament. eu as fi incercat intii sa schimb pilulele, poate fi de la ele. oricum, neurologul o sa iti puna multe intrebari, iti verifica reflexele si eventual iti da ceva pt migrena- daca e migrena si nu altfel de durere de cap.
sanatate!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Sa ne dai de veste imediat ce vii de la d-l neurolog.Tare sunt curioasa ce ti-a zis...Ca si d-na dr de familie de altfel...Multa sanatate si mai bine schimba piluele alea,cred ca totusi pe acolo este "buba".Multa sanatate!!

Mergi la inceput