Cartilaj de Rechin forte?
Fetelor,sotul meu a inceput trantament cu:cartilaj de rechin forte,undestor(testocaps)si vitamina E forte.El are probleme cu motalitatea

si cand am fost un ro,doctorul ancar(tanar)mi-a dat tratamentul asta pt sotul meu timp de 3 luni.Ce parere aveti de acest tratament?L-a mai incercat cineva?Sunt sanse de inbunatatire a

?Va pupic!
Raspunsuri
ali spune:
Se pare ca da acelasi tratament ca si tatal lui.Noi am fost la tatal lui si exact acelasi tratament l-a primit sotul meu si tot pentru ai imbunatatii mobilitatea.Nu avea mari probleme dar dupa doua luni si-a refacut analizele si s-a simtit ceva.Oricum vitamina E e recomandata.
ali
MURA spune:
Buna fetelor.
Si eu am fost la Dr. Ancar senior si mi-a dat acelasi tratament pentru sotul meu.
Oare acesta este un tratament universal valabil? Chiar toti barbatii indiferent de probleme iau acelasi tratament?
De vitamina E forte si de cartilaj de rechin nu imi fac probleme dar Undestor este totusi un hormon.
Sotii vostri au facut analize hormonale inainte de a lua acest tratament?
Sotul meu a facut analize si toate sunt ok. Asta nu inseamna totusi ca , cauza poate fi in alta parte?
Oare nu ii dereglam hormonal daca le dam acest medicament si ei au hormonii in limite super normale?
Eu sincera sa fiu nu i-am dat sotului Undestor, recunosc ca mi-a fost frica.
Pup
marrina spune:
Si sotul meu a primit acest tratament ... de la ... senior, acum vreo 5 ani. Pentru mobilitate redusa si vreo 20 de milioane
. Noi am fost multumiti de rezultat. N-am repetat spermograma chiar dupa cele 3 luni dar cand am repetat-o devenisera 50 de milioane
. Am fost foarte multumiti desi
inca se mai lasa asteptat.
Succes!
lucia1 spune:
Mura,eu cand am fost in ro,am fost singura cu spermogramele sotului mau care le-a facut aici in germania.El nu a putut sa vina din cauza serviciului.Cu analizele hormonale nu am fost,doctorul Ancar s-a luat doar dupa spermograme.Analizele hormonale si le-a facut aici la clinica unde facem noi totate investigatiile.Avem doua insamantari si un fiv la activ,dar din pacate rezultat negati.Eu acest tratament l-am cumparat din februarie si pana acum nu i l-am dat deoarece nu aveam incredere in el.In final am zis ca nu se poate intampla mai rau decat este si sa incerce si acest tratament.Abia peste 3 luni vad rezultatele.Intrebarea mea este:cum ii dadeati voi Undestor?cate capsule pe zi,si cate zile?Mie mi-a spus sa-i dau o capsula pe zi timp de zece zile si zece zile sa fac pauza si tot asa.VOI tot asa?PUPICI!
marrina spune:
lucia1 "Noi" am primit asa:
-E forte 1cps/zi 10 zile da, 10 zile pauza si repetir
-Undestor 1 tb./zi 20 zile da, 20 zile pauza si repetir
-Cartirec 1 cps./zi toata perioada
Si asta 3 luni.
Inainte:20 mil./ml , mobilitate 30%
Dupa:65 mil./ml, mobilitate 50% (nu am repetat spermograma chiar dupa cele 3 luni ci dupa mai mult timp).
valentinag spune:
asa a luat si al meu sot,din pacate nu a avut rezultate spectaculoase....
acum a luat un trat homeopat,saptamina viitoare vedem daca a fost bun de ceva!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Natasha71 spune:
Lucia, sotul meu a luat tratamentul cu undestor si vit.E (fara cartilaj de rechin, insa) o luna de zile iar spermograma lui s-a imbunatatit semnificativ, de la 6 milioane cu 45% forme tipice si 60% mobilitate totala (in decembrie 2004) la 24 milioane cu 40% forme tipice si 55% mobilitate totala (in ianuarie 2005).
Prof.Ancar este un dr. renumit pe infertilitate in Romania, eu cred ca ar trebui sa ai incredere in tratamentul lui.
lucia1 spune:
Natash,iti multumesc pentru raspuns.Am si eu o itrebare la voi:Credeti ca daca fumeaza si mai bea cate un pahar de vin in timpul tratamentului are ceva?Va pupic!