Clinica Bega, Dr Munteanu Timisoara

Clinica Bega, Dr Munteanu Timisoara | Autor: zidane

Link direct la acest mesaj

Sintem noi in tema de fertilizare. Cineva ne-a recomandat Clinica Bega ( Dr. Munteanu din Timisoara),mai precis cabinetul lui particular. Am inceput un tratament pregatitor cu finalitate in stimulare ovariana. Am vazut pe parcursul acestui proces o lipsa totala de coordonare a contolului ce trebuia sa ne fie facut. Am decis sa nu mai continuam cu aceasta clinica deoarece daca la un lucru atit de simplu exista un total haotism in control, nu stim ce poate fi in momentul in care va trebui monitorizat tot procesul de stimulare si mai apoi restul.Cineva ne poate da informatii referitor la aceasta clinica?? Multumim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna,
in primul rand vreau sa-ti urez BINE AI VENIT pe .
in al doilea rand vreausa te felicit pentru decizia ta de a renunta la aceea clinica. Am auzit numai lucruri rele ... si fff scumpe.
De ce nu incerci la Szeged? Daca tot esti pegatita pentu un FIV ... ai mai multa siguranta acolo decat in Timisoara.
Uita-te si peste subiectul asta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40885&whichpage=1" target="_blank">aici... s-a discutat de curand despre asta.
Sigur or sa mai apara fete sa te mai indrume ... eu inca nu am ajuns acolo.
Iti doresc multa multa bafta.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zidane spune:

Multumesc Mirona. Nu mai continuam acolo.Problema cu Szeged-ul este ca nici eu si nici sotul meu nu vorbim ungureste iar engleza nu o dominam atit de bine ca sa putem intelege toate detaliile acestui tratament(). O sa incercam la Bucuresti(am citit in forum de dr. Diana Protopopescu).
Sper ca tu sa nu ai niciodata nevoie sa ajungi aici.
Numai bine.

Mergi la inceput