La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Daca tot sintem la capitolul dezvaluiri ... .
Sa va zic ce-am patit la 37 de saptamini: ma duc la control, si dupa eco a insistat sa-mi faca si control pe masa (eu ma gindisem cu o seara inainte ca nu vreau, am avut o presimtire); n-am avut curaj sa spun nu asa ca m-am suit. Si am avut o singerare foarte puternica ... a recunoscut ca mi-a fortat colul cu degetul; am stat pe masa mult sa se opreasca cit de cit singerarea; apoi m-a mai tinut 20 de minute pe sala sa ma mai verifice o data; inutil sa va zic ca am plins incontinuu. Singerarea m-a tinut vreo 5 zile, foarte mult parerea mea, dar bine ca nu s-a intimplat nimic. Am mai fost apoi la 2 controale, dar nici macar nu mi-a mai zis sa ma sui pe masa, si oricum nu ma suiam nici sa ma plateasca. Le-am povestit gravidutelor din grup faza, citeva mi-au zis sa schimb dr, dar era tirziu ...

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Fetelor, sunt ingrozita! Ioana, cum adica sa-ti forteze colul cu degetul?! Eu cred ca saream de pa masa ginecologica la gatul ei! Bine ca nu s-a intamplat ceva cu copilul! Oare ce grozavii o sa-mi mai auda urechile...
Ioana, la urmatoarea sarcina cred ca vei avea alt dr.! Multa sanatate tie, familiei tale, MIRUNA sa creasca sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc Natasha! Ideea e ca mie mi-a placut la CFR2, cred ca o sa aleg alt doctor de acolo. Am inteles ca seful de sectie, Tanase, ar fi specializat pe cezariene (eu am vrut femeie, ca deh, eram rusionasa).
Era si sotul in cabinet, imi era frica pentru doctorita ca o sa sara el (are 125 kile) de gitul ei; cred ca s-a abtinut ca sa nu ma enerveze pe mine mai tare.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele! Problema dezbatuta aici se pare ca a devenit mai serioasa decat credeam initial. De aceea, cred ca este cazul sa gasim un alt medic (in special fetele care au trecut pe la cabinetul dnei. Mihalache) si sa schimbam si numele subiectului dezbatut aici.
Ioana, Mura si Ro Ana, va multumim ca ne-ati deschis ochii la timp si imi pare rau pentru problemele prin care ati trecut

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Dragele mele imi pare nespus de bine ca am luat decizia de a va spune totul pe sleau.
Am avut emotii, am crezut ca am devenit paranoica sau ca am innebunit dar se pare ca nu sunt singura care a avut probleme cu aceste 2 doctore.
De Ioana imi era cel mai frica pentru ca ea a nascut cu Mihalache si ma gandeam ca o sa ne contrazica si o sa spuna ca e o dr foarte buna.
M-am ingrozit de ce a povestit ea.
Bine ca s-a terminat totul cu bine si a nascut fara probleme.
Adevarul este ca au aparut doctori ca ciupercile dupa ploaie. Este foarte greu pentru noi sa alegem si mai ales sa il alegem pe cel mai bun.
Suntem din nou singure , ce facem?
Ro Ana stai linistita. E foarte posibil sa nu ramai cu nici un chist dupa toata povestea asta. Eu una nu am avut nimic. Sau cel putin asa cred. Saptamana viitoare o sa merg la un control la dr Denisa Protopopescu si o sa fac si o ecografie atunci o sa stiu mai bine.
Durerile nu stiu exact de la ce sunt pentru ca si eu am avut niste dureri groaznice.
Eu as zice sa nu mai faci inca o inseminare pentru ca oricum este in zadar, dupa parerea altor doctori ceilalti foliculi nu sunt buni. Sau dupa cum mi-a spus Profesorul de la SABYC este corpul galben?????
Asta nu am inteles-o.
Pentru durere poti lua orice, eu am luat Aulin. Supozitoare Scopantil.
La a doua inseminare o sa iti fie si mai rau decat la asta.
Eu am facut 3 intr-o luna si am ajuns la spital.
Mi-au facut tot felul de analize si nu aveam nimic. A fost doar reactia organismului la inseminari.
Nu am dormit o noapte intreaga , a fost groaznic, am avut niste dureri insuportabile, nu puteam sa stau nici in pat nici in picioare, nu am avut in viata mea asa dureri. Nu mai stiu daca c-am povestit atunci.
Am sunat-o a doua zi pe dr si a zis ca nu e de la inseminari, ca poate am mancat ceva stricat.
Ai grija. Mai bine nu mai faci o alta inseminare, parerea mea.
Anca WISH spunea ca ea nu a avut dureri la nici una din inseminarile facute de dr MOISA.
Pupik

Mergi la inceput

Problema mea este acum ca nu mi-au venit rusii si sunt disperata.
Gravi nu pot fi pentru ca din cauza Chlamydiei si a tratamentului nu am facut sex pentru ca .... cu usturimile alea nici nu aveam cum si oricum simteam nevoia de o pauza. Eu nu am avut niciodata nici o intarziere a CM iar acum ... sunt 5 zile intarziere. Probabil ca am reusit sa ma dereglez de tot .
Asta e. Sper totusi sa nu fie nimic grav si sa se poata rezolva usor. Imi este teama insa.
RO ANA, imi pare infiorator de rau ca nu am fost aseara pe net sa iti pot spune toate astea . Sper insa ca nu ai mai facut o alta inseminare.
Oricum din toata nebunia asta poate macar tu sa reusesti sa ramai gravi. Iti tin pumnii.
Multa bafta.

Mergi la inceput

MURA, incearca sa nu-ti mai faci probleme, se poate ca intarzierea sa fie din cauza tratamentului 'soc' pe care l-ai facut... o sa-ti vina...
Legat de explicatia pe care ti-a dat-o dr. pt durerile pe care le-ai avut dupa fiecare inseminare, cum 'ca te-ai stricat la burta'... tie ti-a zis asa, alteia i-a spus ca are uterul retrovers si de aia o doare... adevarul este ca toate care au facut inseminare s-au plans de DURERI MARI! Nu este normal, de ce la alti doctori inseminarea nu doare? Sau poate domnisoarei dr. i se pare normal sa suferim zdravan daca vrem copii? Parerea mea ca introduce substanta cu prea multa presiune in uter, de aia sunt durerile acelea! Ma bucur din tot sufletul ca mi-am ascultat intuitia si n-am facut inseminare cu ea! Si va plang pe voi ca ati suportat toate astea!

Mergi la inceput

O explicatie trebuie sa fie pentru durerile acelea. Si chiar pentru sangerarile ce apareau dupa introducerea spermei, pentru ca prindea colul cu o pensa ca sa il poata deschide si durea de iti dadeau lacrimile.
Pe mine una ma ducea sotul acasa pe brate, vai mama mea , simteam ca imi ies ochii din cap de durere pana ajungeam sa ma bag in pat si mai ales sa iau calmante pentru ca v-am spus fara calmante nu poti restista durerilor.

La inceput am crezut ce este o reactie a organismului la solutia ROZ in care stau , dar am aflat ca toti doctorii folosesc aceeasi solutie chiar si pentru FIV, deci nu poate fi asta cauza.
S-ar putea ca Natasha sa aiba dreptate si introducerea sa fie problema.
Eu una am suportat totul avand in suflet speranta ca voi ramane gravi si ca o sa uit toate astea in momentul in care o sa imi tin bebelul in brate, si o sa merite toate suferintele.
Nu este chiar asa, nu trebuie sa suportam chiar orice si mai ales nu trebuie sa suportam durerile provocate de o doctora care habar nu are ce face.
La ultima ecografie pe care am facut-o luna trecuta (29.09.05)la Mihalache aveam asa:
In ziua 11 am facut-o:
OD - foliculi: 9mm, 11mm, 11mm, 7mm
OS - foliculi: 6mm, 7mm.
Endometrul 5mm, trilaminar. Sac Duglas liber, trompe nevizualizabile.
Ideea e ca nu am avut nici un simptom de ovulatie si imi este teama de chisturi.
O sa vedem.
Va pup.
Am niste emotii pentru RO ANA..... sper sa iasa bine. Ii tin pumnii.

Mergi la inceput

Doamne, MURA cat ai suferit!!! La faza cu pensa mi-au dat mie lacrimile numai cand m-am gandit cum este...
Fetelor, la foliculi mici (sub 13) nu va mai faceti griji, daca nu ajung la stadiul de folicul matur, ei involueaza. Sa dea Domnul sa nu fie chisturi si sa vina bebe curand la toate, ca ati fost destul de chinuite...

Ganditi-va la un titlu de subiect, ca eu sunt cam in pana de inspiratie... stiti si voi cum e inainte de rushi, mintea e brambura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Fetelor eu sint efectiv ingrozita de ceea ce vi s-a intimplat...
MURA si IOANA ati facut foarte bine ca ne-ati spus totul...dr asta ar merita strinsa de git...
MURA eu zic sa stai linistita in privinta CM...cu siguranta ti s-a dereglat din cauza emotiilor,a Chlamydiei,a medicamentelor...intirzie luna asta,dar de luna viitoare se va regla...
Cit despre dureri nu stiu ce sa zic...eu stiam ca e normal sa ai dureri dupa inseminare,dar suportabile...

Va pup si va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput