La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu am idei proaste de titlu, dar decit nimic, sint bune si astea:
Grup de suport
Mamici ... in devenire
La bine si la rau

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

La bine si la rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Stiam eu ca Ioana are inspiratie!Da, suna bine "la bine si la rau"! Ca nu suntem toate mamici in devenire, unele sunt mamici adevarate!

Daca si celelate fete sunt de acord, sa vina sa voteze!

Pe unde umbla dom'ne Claudia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna gagici!!!

NATASHA-sunt aici prezenta!!!v-am citit si alaltaieri si ieri...si azi........dar n-am scris pt. ca m-a afectat tare mult ce a patit MURA,iar apoi a mai scris si IOANA .......drept sa va spun nu am mai avut cuvinte....am inteles-o pe MURA perfect!!!!!stiu cum sunt medicii la noi....si inteleg fff bine prin ce a trecut....mai ales ca eu toate problemele care le am sunt din vina unui medic(cica era cel mai buna la ora aia in zona noastra JUD.ALBA)iar dupa ce ma operat ...bingo....nu mai puteam nici sa urinez....etc....si m-am ales cu o candida frumoasa ,care nici acum dupa 6 ani de la operatie nu mi-a trecut!!am iesit atunci din spital si cu ceva infectie in sange...asa ceva....si multe altele....mi-a facut 2 anestezii una in coloana si una generala....iar cand m-am trezit era vai si amar de capul meu....nu mai continui ca nu vreau sa-mi aduc aminte!

sa va zic sincer de e n-am scris????ei bine:credeam ca sunt fete care ii luau apararea d-nei dr. M....eu nu o cunosc !!si mai bine....desi eu o intelegeam perfect pe MURA asteptam sa vad ce ziceti voi celelalte fete care va trateaza aceasta dr.....dar vad ca nu ati judecat gresit nici una pe MURA ca a zis adevarul!!!si ma bucur...mi-a dat curaj sa scriu!!!

MURA-IMI PARE RAU ...SINCER!!din partea mea toata stima si respectul pt faptul ca ai avut curajul sa zici adevarul!imi inchipui cum te simti....tu ai vrut doar sa ai un bebe iar la urma te-ai ales cu chlamidia......e de-a dreptul strigator la cer!!!

IOANA75-bine ca MIRUNICA NOASTRAs-a nascut fara probleme pana la urma!SA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA SI FRUMOASA CA MAMICA EI!!!!

fetelor am vazut pe MIRUNICA PE WEBBBBBBBBBBB!!!! e super frumusica si parca mai frumoasa ca in poze!!!

nu mai stiu ce sa va scriu.....sunt blocata de cand stiu ca si acum la ora asta in romania medicii se gandesc numai la bani.........

cat despre subiect mi se pare super ideea.....dar ce mai asteptati???deschide-ti altul repedeeeeeeeeeeeee ....poate acolo vom pune numai vesti bune curand!!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

MURA

Sper sa ne 'localizeze' fetele (Terrapin, Kla si celelate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

La bine si la rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Sper ca am scrie bine.
Am adaugat si eu un cuvant IMPREUNA.
Hai ca o sa fie bine.
Va pup pe toate.
RO ANA vrem vesti de la tine.

Mergi la inceput

Mie imi place mult titlul!

Claudia!!! Ma tot gandeam ce-o fi cu tine... Sa nu mai dispari atat timp!

Weekend placut, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

piccaflor, miruna iti intoarce cei 1 milion de .
claudia, multumesc.

Am o sugestie: sa adaugam si numarul (4) la titlul capitolului, cred ca asa le va fi mai usor fetelor sa ne localizeze.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pupici speciali si de la Mihnea ptr toate fetele curajoase de la acest capitol.
Mura ai facut alegerea perfecta cu dr Protopopescu. Eu il am pe Mihnea datorita ei.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput