La bine si la greu impreuna (cap. 4)
Raspunsuri - Pagina 3
Natasha71 spune:
RO ANA, scuza-ma ca am uitat sa-ti scriu si tie numele mai sus! Sunt o uituca... Uite de la mine, in compensatie 

Cat despre dureri... MURA mereu ne-a spus ca are dureri mari dupa inseminare... eu de frica durerii nu m-am dus...
Imi pare rau... Tinem pumnii sa fie cu ochisori!
RO ANA spune:
Multumesc pentru floricele.Sunt ca un pansament pentru durerile pe care le am
.Imi este teama sa nu ma aleg cu chisturi, deoarece din multimea de foliculi pe care i-am avut s-au spart doar 2(au mai ramas 3 pe ovarul drept).Maine ar trebui sa ma duc pentru o a doua inseminare, dar dupa ziua de azi......ma mai gandesc.
PUPICI.
Kariris spune:
Am intrat sa va salut, sa va spun ca sunt alaturi de voi si va doresc tuturor sa va indepliniti visul si...nu in ultimul rand sa o felicit pe MURA pentru curajul de a spune adevarul!
Mura, azi am fost fooooarte ocupata,....dar maine te sun!!!
Va pup pe toate fetelor si bafta multa!
M Oana spune:
Mura am tot respectul pentru tine si pentru decizia de a spune adevarul.........

Pentru Natashica, care acum 13 zile m-a deviat de la dr Mihalache am acelasi respect profund.....

RO ANA spune:
Natasha, pregnyl am facut miercuri dimineata.Sper din tot sufletul a se sparga.Voi ati luat ceva pentru durere?
Natasha71 spune:
Draga mea, dar ce medicamente ti-a dat de ai facut frumusetea asta de suprastimulare?!
5 foliculi???? Daca faceai FIV, inteleg... Pentru durere nu stiu ce sa zic sa iei (eu n-am apucat sa fac inseminare). Eu as lua nurofen in locul tau, dar te rog mai consulta-te si cu alte fete sau cu un dr., sa nu dauneze in eventualitatea unei sarcini... uite, stiu ca no-spa sau scobutil sunt inofensive in sarcina...
OANA, eu te-am avertizat atunci pt ca aveam dubii... m-ai intrebat si ti-am raspuns SINCER ce cred...
RO ANA spune:
Stimularea am facut-o cu Clostilbegyt,iar ieri ziua a 14 aveam
OS 19.6mm
OD 23.5, 13.5, 11.9 si 9.4
azi s-au spart cel de pe OS si cel mare de pe OD, dar mai aveam un folicul de 25 si ceilalti doi micuti de 13 si de 9.
Macar monitorizarea sa fie facuta bine......
piccaflor spune:
Buna fetelor!
MURA pur si simplu sint fara cuvinte...Chlamydia?!...e strigator la cer...aceasta dr.(pe care ma bucur nespus de mult ca n-am cunoscut-o)
nu foloseste nici-o regula de igiena,cu atit mai mult in astfel de interventii?!!!
...
Imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...
piccaflor spune:
NATASHA ai dreptate...denumirea grupului trebuie schimbata...
RO ANA multa bafta!...sa dea Dumnezeu ca zilele astea sa dai vestea cea mare
...
Va pupic pe toate