La bine si la greu impreuna (cap. 4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Salutare!
MURA, deci pana la urma te-ai hotarat sa faci FIV la Giulesti cu Laura Dracea? Am auzit ca are rezultate f.bune! Analizele genetice unde le-ati facut? Noi le-am facut anul trecut la Genetic Lab (inclusiv microdeletiile), dar dupa aceea am inteles ca se puteau face mult mai ieftin la Institutul Parhon... Tine-ne la curent cu tot, sunt alaturi de tine!
KLA, branca ursului exista si sub forma de tablete, in cazul in care sotul tau nu suporta gustul... am auzit ca face minuni la barbati...
Piccaflor, iti inteleg bucuria, eu n-am facut histeroscopie dar banuiesc ca nu e deloc o placere...
Despre mine nu prea am ce sa va spun, decat ca astept rusii pe luni si incerc sa strang date si bani pt FIV-ul pe care-l voi face anul viitor.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna fetelor!

Ma bucur sa va vad mai optimiste. Sper sa va reuseasca FIV-ul la toate cele care veti face. Abia astept sa citesc despre voi ca sinteti .

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

buna gagici

BUBULINA-,nici sotul meu nu bea alcol deloc!nici nu-l miroase deci voi avea sanse slabe sa-l fac sa bea branca ursului dar daca zice NATASHA ca se gaseste si sub forma de tablete atunci e super!!!!msmsms NATASHICO,ITI DORESC CAT MAI MULTI

MURA- noi avem amandoi probleme,dar ce ma dispera cel mai tare este ca medicul ne-a spus ca pt sotul meu nu esti nici un tratament in afara de cel de la IA si FIV cand ii pune in solutia aia.....
cat despre analize mie mi-a facut toate analizele astea de care ai zis tu chiar inainte sa incep cu inseminarile dar sotului meu ia facut doar spermograma......oare va trebui sa repet si eu analizele???hmm....sa-i dea si sotului ceva analize de sange??....o sa intreb eu luni cand merg la medic dar parca vad ..cand ajung acolo uit ce vreau sa-l intreb...adica plec bou si ajung acasa vaca!

va las acum ca fug sa-mi fac vaccinul pt gripa....vreau sa ma previn in cazul in care raman
pupici

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare fete frumoase!

Va pupic pe toate si imi face mare placere sa vad ca-mi impartasiti bucuria...
Si mai am o veste buna...mai devreme am descoperit o farmacie unde iti aduc tinctura de branca ursului la comanda...asa ca maine ma duc s-o iau...sticluta e de 30ml...
Dimineata am fost iar la spital sa incerc sa ma programez pt HSG...si acum mi-au spus ca sint toate locurile ocupate pina in ianuarie...mi-au explicat ca aceasta interventie trebuie facuta maxim in a-10-a zi de la inceputul CM...si mi-au zis sa incerc sa sun in fiecare luna cind imi vin rushii,ca poate se elibereaza vreun post....
Nu stiu de ce,dar am eu o presimtire ca pina la urma tot in Romania o voi face...
A...am luat medicamentul pe care mi l-a prescris ginecologul aseara...se numeste Levofolene,e un tip de calciu care se ia in primul trimestru de sarcina...presupun ca mie mi l-a dat preventiv...

BUBULINA SI KLA nici eu nu stiu daca voi reusi sa-l conving pe sotul meu sa ia tinctura...el zice ca produsele naturiste,homeopate sint doar o pierdere de timp si de bani...eu sper sa-l conving...
Va urez bafta si voua cu barbateii vostri...

MURA si Kla va tin pumnii sa va reuseasca FIV...
NATASHA sa dea Dumnezeu sa ramai gravi si sa nu mai fie nevoie sa faci FIV la anul..
IOANA ce mai face Mirunica ta?...sa-i dai 1 mil. de pupici din partea mea...
TERRAPIN unde ai disparut?....nu ne mai zici nimic?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Natasha , nu fac FIV la Giulesti cu Dracea.
O sa fac la Medsana cu Denisa Protopopescu.
Am fost mai demult la Dracea trimisa de Niculescu pentru ca el habar nu avea sa se uite pe spermograma.
Eu din cauza lui Niculescu si a Dr. Puia URASC GIULESTIUL.
Nu vreau sa mai intru niciodata acolo.
Drept pentru care daca tot este cel mai ieftin la Medsana atunci de ce sa nu ma duc acolo. Pana la urma tot cum vrea Dumnezeu este. Daca e sa iasa iese oriunde as face.
Da, chiar , ati vazut ca la Medsana este cel mai ieftin?
Acum au preturile in lei, nu mai sunt in valuta.
La SABYC costa 3.000 euro indiferent daca trebuia sau nu sa iti faca ICSI. La Medsana este 69.000.000 fara ICSI si 87.000.000 cu ICSI. Inseminarea este scumpa la ei, este 18.000.000 dar parerea mea este ca mai bine dai un ban in plus decat sa faci inseminare cu Mihalache care , parerea mea sincera este ca nu prea se pricepe si spun asta pentru ca niciodata la nici una din cele 8 inseminari pe care le-am facut cu ea nu a luat nici o hotarare singura ci a sunat-o pe Matei sa o intrebe in situatia respectiva ce ar face "Profesorul" ( era vorba despre profesorul de la SABYC). Stimularea a fost facuta dupa ureche.
Si in plus de asta mizeria de la CFR 2 din policlinica unde face inseminarile este groaznica. M-am trezit acum ca am Chlamydia luata in timpul inseminarilor.
Nu este posibil ca in loc de cearceafuri sterile si hartie sterila pe masa de inseminari sa se puna pagini din calendar.
Cateterul cu care face inseminarea il clateste, dupa ce introduce cu el, intr-o galeata murdara cu apa pe care o are langa masa.
Eu una am fost orbita de dorinta de a avea cat mai repede un bebe si cum nimeni nu voia sa imi faca inseminari pentru ca sotul are prea putini spermatozoizi, ea a fost singura care a acceptat si asta nu pentru ca ar fi fost mai desteapta decat ceilalti doctori ci pentru ca are o mare pasiune pentru bani ca si Matei de altfel.
Imi pare rau ca a trebuit sa va spun asta dar am tinut prea mult in mine.
Asta e motivul de fapt pentru care eu nu am mai scris, pentru ca nu stiam cum sa va spun toate astea si pentru ca nu voiam poate sa recunosc ca am gresit cu privire la Mihalache. Este o doctora buna , nu contest asta dar nu as sfatui pe nimeni sa incerce inseminari cu ea pentru ca nu este punctul ei forte.
I-am multumit lui Dumnezeu ca nu m-am imbolnavit de ceva mai grav decat Chlamydia. Mi-am facut toate analizele si am avut niste emotii groaznice pana am vazut rezultatele si la HIV si la VDRL si toate celelalte.
Repet imi pare rau ca a trebuit sa va spun toate astea dar am considerat ca trebuie sa stiti, e obligatia mea sa va spun si rele asa cum v-am spus si bune despre Mihalache.
Cateva dintre voi ati ajuns la ea pentru ca eu am laudat-o mult si aveam o datorie morala fata de voi sa va spun adevarul pana la capat.
Multi pupici la toate si sper sa nu va suparati pe mine.
Nu am spus nimic cu rautate, sa nu ma intelegeti gresit. Nu sunt suparata pe Mihalache, ea a facut doar ce am rugat-o eu sa faca si a facut asa cum s-a priceput. Nu zic ca daca as fi facut in alta parte as fi reusit, nu, dar poate nu luam Chlamydia, asta da. Norocul meu ca am descoperit-o la timp.
Va pup pe toate si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Si inca ceva.
Dupa ce am facut analizele si am vazut ca am Chlamydia m-am dus la Mihalache pentru tratament.
Mi-a dat Sumamed de 500mg. Dupa cum stiti, daca stiti, acest medicament este foarte puternic. Sunt cutii cu 3 pastile si conform prospectului se iau cate o pastila ca doza unica pe zi timp de trei zile (pentru Chlamydia).
Mihalache mi-a spus sa iau in prima zi 2 pastile de 500mg seara la culcare si inca 6 zile incepand din dimineata urmatoarei zile cate o pastila pe zi. Sa nu va mai spun ca 3 pastile costa in jur de 600.000 lei. Tratamentul trebuie facut de ambii parteneri deci in total ..... 3.600.000 lei. Dar nu asta e problema.
Am luat 2 pastile seara la culcare si m-am bagat in pat numai ca in loc sa adorm a inceput sa imi fie din ce in ce mai rau. Mai intai am inceput sa ametesc si sa am stare de voma dupa care au inceput sa imi amorteasca mainile si picioarele. Am vomat de la ora 10 pana la ora 1 noaptea. Nu mi-a fost in viata mea atat de rau cum mi-a fost de la doza soc pe care mi-a dat-o ea.
Pupik

Mergi la inceput

Dumnezeule, MURA, sunt de-a dreptul socata! Nu-mi revin!!! Chlamydia?!!!! Prin cate ai trecut... Sunt ingrozita, cum e posibil sa te duci la un cabinet medical sanatoasa si sa pleci cu boli?! Si nu orice boli, chlamydia care este factor de sterilitate! Ai facut f.bine ca ai spus tot ce s-a intamplat!
Draga mea, si eu avut niste rezerve vis-a-vis de dr.Mihalache, de aceea am ezitat atat de mult sa fac inseminare cu ea, tot spuneam ca voi face, dar adevarul este ca n-am facut nici pana in ziua de azi... Eu am fost doar vreo 2-3 luni la monitorizare foliculara. Iar despre dr. Matei mi-am schimbat parerea cand ai povestit tu prima data despre faptul ca ti-a vandut menogonul acela expirat!!! Cat despre faptul ca voia sa te bage in FIV fara analize mi s-a parut de-a dreptul strigator la cer! Pur si simplu unii dr. devin obsedati de bani si nu mai tin cont de nimic! Pt. ele tu ai fost decat o sursa de bani, si multi bani, n-a contat sanatatea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mura, mie mi se pare foarte mare doza de Summamed pe care ai luat-o! Eu am luat Summamed pentru ca la Medsana mi-a gasit la analize gardenella. Stiu ca este foarte puternic si imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Am fost (si poate o sa mai fiu) pacienta drului. Ancar, doar ca din cauza ca la Medsana sunt scorurile foarte mari, analizele le-am facut in alta parte iar monitorizarea eco la cabinetul doamnei Mihalache. Dupa ce am citit ce ai scris tu, acum pot si eu sa vorbesc. In realitate, eu am fost doar de 2 ori la cabinetul dansei, dar apoi nu m-a mai lasat sotul din cauza ca zona este foarte naspa. A tinut sa imi explice ca acolo vin tot felul de femei, ca igiena nu poate sa fie prea stricta s.a.m.d. asa ca a reusit sa bage frica in mine. Intr-un final, am lasat-o balta de tot momentan, fac tratament naturist si apoi voi lua o decizie in ce directie sa ma indrept. In principiu, as vrea sa raman la Ancar, dar va trebui sa gasesc si un alt cabinet pentru monitorizari (cand le voi reincepe).

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Fetelor, noi aici suntem un grup care ne-am apropiat mult in lunile astea MURA, KLA, Terrapin, Pmihaela, Stepha, Bubulina, Piccaflor, Ioana75, Ioana22,si toate cele care ati trecut pe la acest subiect, datorita faptului ca numele subiectului NU NE MAI REPREZINTA DELOC, propun sa-i schimbam denumirea (o sa ma gandesc la alt nume, ganditi-va si voi) si sa continuam discutiile noastre de mai demult, sa continuam sa ne ajutam cu sfaturi, cu o vorba buna.

Ce ziceti? Votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna fetelor,
Azi am facut inseminare la Dr. si ma doare burta infiorator.Era sa lesin pe strada de durere.Daca va citeam nemultumirile la timp poate ma razgandeam.Voi cum v-ati simtit dupa inseminare?

Mergi la inceput