Mamici de Martie-Aprilie 2006(19)
Raspunsuri - Pagina 11
dananita spune:
Aida ai niste copilasi foarte frumosi! Daca eram in locul tau toata ziua ii smotoceam
asa smotocesc pisica. Chiar, crezi ca ar putea deveni prieteni?![]()
![]()
AmaKaly si eu vazusem BB tau frumos si sanatos!
Pup fetele!
Danutza
dutza
Alexandru
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
danielaneda spune:
Buna burtici!
Am revenit cu continuarea povestii!
La 15 saptamani am revenit la dr. meu caruia i-am prezentat rezultatul ecografiei 3D si analizele medicale. Deja aveam o saptamana de cand nu mai faceam tratament!
Dupa ce si-a aruncat o privire pe hartiile aduse de mine a spus: "revenim la tratament dar il schimbam putin si trebuie sa faci urocultura"! 
Nu intelegeam .... ce este in neregula!!!
Ca intotdeauna cand am avut nelamuriri a incercat sa imi explice: sunt suspecta de infectie urinara datorita nitritilor din urina, a leucocitelor si a altor rezultate...

. Si ca si cum nu ar fi fost indeajuns sarcina prezinta risc preeclamptic- fapt depistat pe rezultatul ecografiei 3D (adica ma pot trezii ca pierd sarcina sau ca bebelusa nu a crescut indeajuns)
. Noroc ca exista remedii.... mi s-a recomandat inca o cura cu Pregnyl injectabil la 4 zile (8 fiole), care sa suplimenteze productia de hormoni din organism (HgC), 4 MgB6 pe zi si 1 Bio-marin pe zi care ajuta in aceasta perioada la dezvoltarea creierului bebeului.Totul pentru o luna de zile.
Acum astept rezultatul de la urocultura, si vedem ce facem mai departe.........
Asa ca draga Irina ... nu esti singura! Capul sus ca exista remedii![]()
Va pup pe toate !
Daniela
16+
Pispirica spune:
neata fetele!
aida o ce misto sunt flocoseniile alea mici. sa-ti traiasca ca sunt frumosi foc.
kim succesc la punerea in aplicare a diverselor sfaturi primite. oricum felicitari si multi multi ani inainte feiricti.
ama kaly cand sa vad si eu pozicile tale zice pe site ca e super aglomerat si cica sa revin. of of mai incerc...
tcelen ai grija de tine. nu ti-ai sunat inca doctorul? da o fuga pana la spital mai bine si vezi ce se intampla. nu sta asa. sa ne tii la curent. bafta multa.
tina si eu am avut problema asta dar mult ianinte de sarcina. nu aveam nici un fel de scurgeri, insa la un control de rutina mi-a zis ca sigur am ceva si am facut un examen de secretie si mi-a iesit streptococ de tip B si inca ceva. le-am tratat cu antibiotice atunci. asa ca banuiesc ca pana nufaci un examen de secretie n-ai de unde sti ce este. poate fi si candida. fugi si fa un control.
bobo9 mititica de tine prin cate ai trecut. bine ca s-a terminat cu bine. stai cumintica in pat si nu te mai gandi la tot ce-i rau.
la tine si bafta multa. sa ne tii la curent.
pup burtici si bebeii mici
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
adar spune:
Hello...
mai fetelor, eu tot nu stiu ce sa fac.. sa ma duc la Bacau, sa nu ma duc...problema mare e ca in acest moment nu avem disponibila decat o Dacia papuc cu doua locuri, adica nu te poti intinde...tre sa stai in aceeasi pozitie tot drumul...de asta mi-e teama...in rest n-as avea treaba...
Ama kali - ai o minune de copil sa-ti creasca mare si frumos..sa stii ca nu multi se vad asa bine la 11 sapt....
bobo - imi pare rau pentru tine...sper sa fie bine, dar va fi doar cu conditia ca tu sa ai mare grija...tu cat ai, ca vad ca nu vrei sa ne zici...
tcelen - sa ai mare grija de tine si de bebel, te rugam...si sa stii ca noi va iubim pe amandoi si vrem sa va fie bine, OK???
aida - eu am un catel, de fapt o catelusa pe care o iubesc enorm...daca si tie iti plac animalele cum imi plac si mie...uita-te pe undeva prin albumul meu, nu stiu exact unde e dar sper sas gasesti, ca acolo am pus o poza ca Caty, catelusa mea...
Fetelor, acum vine un sezon urat si rece, sa aveti grija de voi, sa va imbracati bine si sa evitati statul in frig cat se poate de mult, da? Stiu ca sunt ca bunica-mea acum, dar mare dreptate mai au uneori...sa aveti grija de voi..ne asteapta un drum lung si destul de greu, si tare mi-as dori sa il parcurgem in aceeasi formula si sa nu pateasca nimeni nimic....ca tare va mai iubesc eu pe toate...
Am vazut ca ati bagat ochiu la pozici - n-am reusit sa pun decat o poza cu noi doi, dar azi mai incerc, pana la urma tehnologia asta ma omoara..
..sper sa mai pot pune macar inca una...
Referitor la KG, sa va fie rusinica ca nu v-ati ingasat, las ca va arat eu cu se face o mamica de aprilie...![]()
, dar acum nu am aparatul...peste cateva zile...
Hai pupici si sa vaeti grija mare de voi si de bebei....
adar, 16+
http://community.webshots.com/user/adarr103
tcelen spune:
multumesc tuturor fetelor ,ca ati fost alaturi de mine!!!!va pup pe toate!
azi ma simt mai bine,am dormit in sfarsit azinoapte,sper sa nu se mai repete aceste crize!
ptr. inima m-am interesat am voie sa iau o pastila de aspacardin sau metoprolol,daca mai fac o criza!,asta pana ajung la un cardiolog!
inca o data va multumesc mult.pentru grija!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
bobo9 spune:
Eu am mai spus am 14 saptamani, DPN 18 aprilie, desi firul se scoate la 36 - 37 sapt. deci ar fi DPN inceputul lunii aprilie
Cat despre grija am f f f multa , nu prea fac nimic si mi-e f greu caci nu are cine sa-mi faca treburile prin casa. Sotul meu suplineste o parte din activitati seara cand vine, dar.......![]()
Am si un sfat pt voi: pt cele cu mancarimi folositi ceai de galbenele si pelin, iar o data la 1 sapt. folositi SEPTOVAG , se gaseste in farmacii. Eu am folosit candva un unguent MECLON si a dat rezultate alaturi de ceaiuri si septovag.
Va pup si va doresc sa va faceti bine repede.
ama_kaly spune:
adar nici eu nu ma asteptam sa se vada atat de bine..si cand am mai vazut si cat de neastamparat e a fost o adevarat surpriza..orikum dupa masuratori el parea de 12+ nu de 11..multumim pt urari..vad ca voi sunteti inaintea noastra cu o luna..ehe..lasa ca va prindem noi din urma
pupam bb si mamica 
pispirica e numai o poza ca atat ne-a dat la eco..si ne-am batut pe ea si eu si tati..de aia ar trebui sa dea cate doua!!te pupam si pe tine si data viitoare sa ai mai mult noroc sa vezi poza!
dananita si tie iti multumim ca te-ai uitat la pozica noastra!
pupici fetelor!apropo de kilograme mie mi-e frica sa ma urc pe cantarul din baie
vreau sa evit surprizele neplacute si sa nu-mi fac probleme in privinta asta..oricum de acum incolo incepe sa se depuna ca pana acum din cauza greturilor abia mancam..insa de cand nu le mai am..se schimba lucrurile..dar avem timp sa dam kg jos dupa aia!bebe sa fie bine si sanatos! poza bebe eco 11+sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io
12+ si
din burtik
Pispirica spune:
ama kaly am reusit. sa-ti traiasca! ce frumos si cat de bine se vede! super bebe 
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
andan spune:
Va pup si eu fetelor, ba ca numai de pupat nu am chef ![]()
Azi dimineata m-au lovit iar niste greturi de toata frumusetea - am dat la bobocei (macar de data asta m-a apucat acasa si nu printre boscheti), am intarziat la lucru, toata ziua mi-a fost rau - ce mai, sunt varza. Asta probabil ca sa nu se simta singure fetele cu greturi (carora le plangeam de mila ieri). Ma duc sa am o discutie serioasa cu bebe, poate il conving sa aiba mila de mine azi ca diseara joaca Steaua si as vrea sa vad meciul din pat, nu tinand in brate toaleta.
Eu
si bb 16+
Daca dragoste nu e, nimic nu e.
ama_kaly spune:
Pispirica multumim!!se vede bine ca pare mai marisor de cat e si ecograful era bun!te pupam si pe tine si pe bebitza al tau!
sa-ti traiasca,sa fie sanatos si frumos!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe io
12+ si
din burtik