Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Rezultate de acest gen sau de acest gen ?
Ca sunt buna si pe consultanta financiara (sau delapidare )si pe post de educatoare in diverse proceduri .... si pot sa ma laud cu rezultate chiar, caci bebelusul Ericsson a venit pe lume de vreo 3 ore...
Invingatori iesim amandoi, ca-n filmele americane, caci el se alege cu liniste si veselie in casa, iar ea si-a incarcat bateriile pentru a-i aduce liniste, veselie si fericire in casa..... E un cerc vicios !
Iar suprapunerea dorintelor vine din pofta de viata...., dar ovulatia are si ea rolul ei, caci la ovulatie femela are ce are cu masculul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Rezultate de gen.Pentru ca restul sunt obiecte indiferent cat ar costa.Da cam bate vantu prin salon la noi.

Mergi la inceput

Pentru rezultate de gen apelez si eu la inteligenta altei femei, dna Moisa, maine sau poimaine, caci aceasta problema nematerialista ma depaseste si pe mine, prin straturile-i absconse inteligentei mele....
Iar in salon e un curent... pasiv....

Mergi la inceput

Bbbbrrrrrrrrr ce rancoreala!

Mergi la inceput

Eu sunt fierbinte, caci ma pregatesc de inseminari cu dna Moisica si am in trecutul meu actual niste momente fierbinti.... si urmeaza altele si mai ...
Cineva tre' sa compenseze... sa scape turma/ sa stinga lumina/ sa faca de garda.....

Mergi la inceput

Mi-e dor de vinerile de altadata.
Zi-i o poezie de dor si jele.
S-au plictisit de noi asa-i?

Mergi la inceput

Greule am cedat si eu aseara, dar azi ma inseminez, intr-o ora..... asa cum am descris la endometre.....
Nu prea mai am cuvintele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Mai, eu nu m-am plictisit de voi si nu ma plictisesc nici intr-o suta de ani, dar aseara iar m-a lovit somnul... nu stiu ce e cu somnul asta pe capul meu de la o vreme...

OANA, tinem pumnii la inseminare! Sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Sa fie, Natashica.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Oana, multa bafta! (eu cred ca si norocul are un rol important aici)

Mergi la inceput