Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Greule, treaba cu mucusul e dezabatuta pe larg la endometre.. deci nu e inventia mea sau a Oanei...nu e obligatoriu sa cauti firicele din albus !
cele care fac o gradinita de copii nu au barbati oligospermisti, ca daca aveau, nu populau planeta
pana sa apara ecografele cu sonda vaginala, cum crezi ca depistau doctorii ovulatia ? dupa glera filata si dupa col !
noi, astea cu barbati oligospermisti si astenospermisti ne masuram la milimetru, ca sa profitam la momentul cat mai oportun de invazia de giga putini si astenici ( adica damblagiti )ca daca ratam momentul operativ,restul e basm cules de Petre Ispirescu...asa, ca sa adoarma copiii imaginari
In ceea ce priveste emisiunea, nu am plans, m-am bucurat, mi s-a confirmat ca exista speranta.Si sa dea Dumnezeu sa ajung sa-mi filmez bebelusul ca pe un mare succes. Bine, cei de la Giulesti au amintit asa, intr-o doara, rata de insucces, dar totusi se poate Cica 250 de copii nascuti, dar femeile care au trecut pe acolo si nu au reusit, unde sunt ? Sa vedeti acum buluceala la Giulesti !
iar moderatorii de toata jena, cand sa se spuna ceva interesant, hop si bloda cu afirmatii dintre cele mai "profunde" iar ala care vroia ochi albastri si par nu stiu cum, sa mai citesca genetica de-a doispea
M-am racorit..
Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Bravo Aysha,ca bine le-ai zis.Mercic si pentru sfaturi.Asa e ochirea tre sa fie mult mai precisa la astia d-al de noi.
Amely: ce sa mai numere la noi ca nu suntem nemultumiti de cine-i numara ci de cine-i produce.In ce priveste embrionii ei sunt pastrati o perioada de 5 ani.Daca cei ce ii detin nu-i mai vor ii pot dona.Mi s-a acrit de cate drumuri de Buc am facut.Si aia te trateaza de parca ai sta peste drum.Mai vad in functie de rezultat.Cred ca vom apela totusi si la niste inseminari.
Oana cum te-ai descurcat cu zmeul.Fu lupta dreapta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Imi pare rau ca nu am vazut emisiunea de aseara, dar din cate aud dezamagirea este mare, in ceea ce priveste modul in care a fost intretinuta discutia. Cred totusi ca a fost interesant sa vedeti cateva cazuri reale. Si daca 'superbii' moderatori ai emisiunii aveau intrebari inteligente de genul "Cum facem sa avem copii cu ochii albastrii?" inseamna ca documentarea pe marginea subiectului emisiunii era inexistenta. Pacat, era un subiect care trebuia tratat cat mai serios posibil.

Dar apoi daca stau si ma gandesc, cu ceva vreme in urma si eu ma gandeam in genul " primul o sa fie un baietel brunet (cum e ta'su) si al doilea o fetita frumoasa (cum e ma'sa )"

Acum e cu totul altfel, nu pot decat sa ma gandesc la endometre, temperaturi, foliculi, analize hormonale, spermograme si altele si cand vine vorba de bb imi doresc sa fie ... sa fie.

:Dana

Mergi la inceput

Vrem cu Seatu`
Vrem cu seatu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Stati ca mai am putintel de trebaluit prin casa si vine fata la pupitru.... caci e vineri seara....
Am si poezii de duca.... Ce ziceti???

Seat sau poezii?

Mergi la inceput

Nu ne mai fierbe.Varsa gusha aici la curioshi.

Mergi la inceput

Intra Zmeul in iatacul Printesei si ce sa vezi: lumanarele parfumate , matasuri fine, catifele rosii , bucate fermecate de tot felul, muzica de camera in surdina si-n varful patutului, sub baldachinul din lemn de mahon, trona o cadana cu-un endometru, mucus si folicul, in culmea gloriei lor....
Cei 3 parametrii strigau in mintea Printesei: "De noi sa se ocupe prima data!!!!"
Dar Seatul cel Rosu se ridica peste toti neuronii si graii: "Daca eu reusesc, veti reusi si voi!!!"
..................

Mergi la inceput

Mergi la inceput

M-am oprit din povestit deoarece in dialogul de mai sus s-a mai auzit o voce putin pitigaiata, adica a mai aparut cineva in poveste:
"Scuzati-ma ca intervin, sunt eu, dorinta unui telefon Sony Ericson W 800 Walkman, ultima bijuterie in domeniu.... intervin si eu, fiind vorba in contextul acestei seri, de apetitul feminin de la mijlocul lunii... Stiu ca nu sunt singura dorinta, dar cred ca sunt cel/cea mai usor de obtinut, de aceea imi voi permite sa-l interpelez prima pe domnu' Zmeuuuuu...."
Iar azi tin deja intre degetute dorinta transformata in realitate....
Dar nici Seatul cel Ros' nu s-a lasat mai prejos, mai ales in fata victoriei colegei mai indraznete...

As mai povestii, dar nu stiu daca veti intelege lupta dramatica dusa de dorintele mele din seara trecuta....
Cat de dreapta si echitabila a fost lupta, Greule, nu-s ce sa-ti zic, dar pot sa-ti zic ca a fost crancena batalia...

Mergi la inceput

Sa vedem cine iese invingator-sper ca amandoi.
Baiet bun zmeu`.Nu cum se spune prin diverse povesti.
Vaz ca la tine se cam suprapun dorintele.
Hai sa fie cu noroc lupta de aseara si daca se lasa cu rezultate poate imi explici si niste procedee.Sa le aplic.

Mergi la inceput