Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 14
M Oana spune:
Si nici macar nu suntem capabili sa-i dedicam o muzica de final...![]()
Uite asa se duc normospermistii......
Aveam eu niste poezioare pe subiect (de duca), dar tocmai a aruncat al meu buzduganul in geamul iatacului si avem seara fierbinte....
Atat din motiv de ovulatie, cat si din motiv ca vreau sa schimb masinuca si tre' sa-i prezint
oferta de la un Seat Altea, de culoare rosiiiiiie... Am muncit 3 ore azi sa scot un pret bun pentru ea, acum trebuie sa accepte si patronul sef oferta.....
Sa va rugati
pentru mine, ca am nevoie de ingeri pazitori.....
nounou spune:
Oana, spune-i zmeului ca o realizare atrage mai multe, deci, daca va veni masina, clar ca vor urma si pasageri noi in dansa 
M Oana spune:
Inainte sa aflu verdictul, promit sa dau o tura prin salon cu ea....
Va iau pe toti la bord.... indiferent ce spun medicii.....
greuceanu spune:
Rosie rosie,dar de ce Seat?
Nounou-no problem.Intre timp intre 8 si 20 mil am luat niste branca.Iar asta de 20 mil a fost facuta cand am dat pt fertilizare.Am ramas oarecum uimit atunci.De atunci sunt 3 ani si ceva.De atunci nu stiu evolutia dar voi afla peste o luna.
greuceanu spune:
pe aici pe aproape.E un laborator care a dat rezultate aproximativ la fel cu cele de la Is si Buc.Sa fie.Daca sunt semne bune poate merg si prin alte parti.Daca nu Return of the FIV partea a 3 a.Da daca n-a mers cu proaspeti, cu congelati ma indoiesc.
nounou spune:
Desigur, decizia va apartine, dar ma gandesc ca ar fi o idee nu foarte deplasata sa mergeti si la dr. matei/cfr2, pentru o analiza a situatiei cat mai pertinenta ... stiu ca dr. mihalache + dr. matei practica o metoda 'imbunatatita', sa spunem, de IUI, folosesc in aceeasi inseminare si probe congelate, astfel creste numarul [giga] preminanti, implicit sansele ... Cum spuneai si tu, lasa FIV ca ultima solutie ...
Second, intr-adevar, la FET scad sansele de nidare cu inca 10%, dar (iarasi revin la vorba ta), e o loterie, pana nu joci nu castigi, si, la un moment dat, din schema probabilitatilor vei pica si pe procentul norocos ...
Natasha71 spune:
Fir-ar sa fie, aseara ati petrecut 

si eu am adormit ca o valiza in gara de nord... si ati avut si muzica buna... si simpozion... offf 
Amely spune:
...iar mie nu mi-a mers netu aseara 
Frumoasa emisiunea (de fapt ideea, si mai ales copilasii)... dar stiti la ce ma gandeam? daca procedura reuseste din prima, dar sunt mai multi embrioni congelati, ce se intampla cu restul embrionilor, cei care raman dupa FIV?
Greuceanu, si eu v-as sfatui sa va ganditi la ideea cu dr. Matei...chiar daca va e mai greu sa veniti in Buc. pt. spermograma, s-ar putea sa merite...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi