Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

AHA aia cu glera.Deci e treaba cu albushu.Si care-i albushu cel mai bun ma rog mneavoastra.Cu material didactic era cu totul altceva.Dadeam si extemporal daca era cazu`.
Natasha e amuzant deci mucusu`.
Zice greuceana: Da alea care fac o gradinita de copii o fi auzit de mucus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Spune-i lu' Greuceanca ca alea care fac o gradinita de copii nu sunt femei cu studii superioare, asa ca noi.....
Noi suntem mai dastepte, ca asa ne caleste Dumnezeu, doar n-o sa ajungem crude si nedospite sa facem copii !!!
Cat despre mucus, de prin ziua 7 (acu' depinde si de organism si de durata unei luni feminine) avem de a face Gigelus cu un albus opac, gros.
In perioada preovulatorie de final (cu o zi-2-3 inainte de ziua Z), invatacelule, mucusul aista devine trasparent, iar la ovulatie cica ar capata niste firisoare prin el (am auzit si eu in cancelarie azi zvonul asta), apoi iar se opacizeaza.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

http://www.epdlp.com/clasica.php?id=455
Ce cauta endometria la oligospermie ? S-au confuzat termenii...

Mergi la inceput

Da cine-a zis de studii superioare?Nu pot sa cred ce-mi vad ochii si asculta urechile-peterpanu.

Mergi la inceput

Esti treaz la ora asta, dom'le???
Nu pot sa cred!!!!
Si-ti mai arde si de muzica???
Sa mai zmulg si niste cuvinte, deja stiu ca e prea mult, asa ca prefer sa ascult muzica asta linistita.... si sa ma multumesc cu faptul ca te stiu in viata.....
De la 'endometrie' amutisesi tu???
Ne mai prostim si noi din cand in cand, ca doar n-o sa facem greva tacerii, asa ca domnia Ta!

Mergi la inceput

Deci tre sa cautam sa ne agatam de orice firisor din albush.Da Oana se pare ca traieste.

Mergi la inceput

Mi-e teama sa nu fi fost ultimele semne de viata, caci muzica avea o energie in ea.....

Mergi la inceput

Oare?

Mergi la inceput

Cred ca ai avut dreptate.S-a dus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Greule, imi pare rau, am dat-o in bara ... imi pare mai ales rau pentru nereusitele de pana acum .. si (oare continui sa trosnesc bara aia???) ma gandesc, totusi, ca ati trecut cam repede la FIV cu scorurile astea! 8 milioane, din ce tot aud si eu de 4 ani incoace, au sanse destule la IUI, daramite 20! (desi Medsana are un aer mai optimist in spermograme de obicei ...)

Mergi la inceput