Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Iepurica , ti-au dat liber la bebe dupa histerscopie?
AYSHA, abia astept emisiunea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Petro multumesc pentru sfat. Santajul zici?s-ar putea sa recurg si la chestia asta.

Eu din pacate nu cred ca o sa vad emisiunea de pe Acasa, ies de la servici la 17.30 si pana acasa se si termina. Poate o sa ma puneti voi la curent maine cu ce s-a discutat pe acolo.

Totusi fara lacrimi de .... "secrete" daca se poate, ok?

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Nu nounou 2 FIV.Inseminari nu am facut.Am fost la Iasi si mi s-a spus ca sub 20 mil n-are rost sa vorbim de asa ceva.Mi-au iesit 8 mil.M-a trimis la Buc la Medsana.Acolo mi-au iesit 20 mil dar nu m-am mai intors am mers mai departe.Sunt curios acum dupa tratamentele de acum.Daca nu mai incerc cu cei 4 embrioni de-i mai am la frigider.

Mergi la inceput

Care sunt impresiile dupa emisiune dragilor.
Apreciez faptul ca au spus cati copii au venit pe lume prin aceste metode.Cei de la Medsana le considera secret profesional.De ce oare?

Mergi la inceput

M-a impresionat pana la lacrimi (ai avut dreptate, Greule!) povestea sportivei... Nota 10 pt doctorita neonatolog, iar despre fetita ei nu mai spun, mi s-au scurs ochii dupa ea... In rest, nu stiam ca dr.Laura Dracea e asa de tanara, dupa nume credeam ca e o scorpie batrana. Iar in platou plutea un iz de ignoranta 'emis' de prezentatori, care dupa parerea mea habar nu aveau de cele mai elementare notiuni ale tehnicii de fertilizare in vitro... sau reproducere asistata... pt ei am o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Hellooo, pentru doamna cu parul rosu din patutul de la geam face cineva o prezentare pe scurt a evenimentelor de la TV, caci batea soarele in ecran si nu am apucat sa vad nimic. Voi barfiti acum si eu nu inteleg textul.....

Mergi la inceput

Da chiar.Am constatat ca marea majoritate a moderatorilor sunt super-imbecili.Cheama invitati in studio aproape exclusiv pt a-i intrerupe.Cei de azi m-au daramat cu intrebarile lor despre cum se obtin copiii cu o anumita culoare a ochilor.Mi-am amintit de o poezie "pocnind din bici pe langa boi" si tare-as fi pocnit din bici pe langa ei.Ei saracii cred ca cu asa ceva se ocupa FIV.Si din pacate medicina e atat de departe incat unii dintre noi n-ar face nazuri la nici un tip de par,la nici o culoare de ochi si daca ma gandesc mai bine nici chiar la culoarea pielii.Am vazut intr-un aeroport un cuplu extrem de simpatic.Ea neagra neagra el alb si copiii doi negraci carliontati care se miorlaiau pe langa el.El ii mangaia si-i pupa.Am ramas f impresionat.O pereche deosebita.

Mergi la inceput

Oana, Petro a povestit foarte bine, cam asta a fost emisiunea, a a inceput in studio unde erau un el (baiat frumos, dar cum se spune... fara nimic in cap) si o ea (frumusica si maestra in arta intreruperii conversatiei)=moderatori, plus o dr. neonatolog de la giulesti (o tipa care mie mi-a placut foarte mult, se vedea ca iubeste la nebunie bebelacii, insotita de fetita ei, o dulceata) si sportiva ... scuze ca n-am reusit sa-i retin numele, campioana olimpica de 3 ori impreuna cu baietelul-fivulet de aprox. 2 ani. Sportiva parea in jurul a 40 ani (corectati-ma daca gresesc), pierduse 3 sarcini anterior si a reusit FIV-ul din prima (adevarat ca a fost sarcina gemelara, dar unul din feti nu a supravietuit). A spus ca nici o medalie olimpica, nimic nu se poate compara cu bucuria de a avea un copil.
O remarca facuta de moderatori a fost foaaaaarte adevarata (cred ca le-a suflat cineva) si anume ca o femeie este in stare de ORICE pt a avea un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Deci asta scria pe ecran in timp ce voua va curgeau lacramioarele pe obrajori????
Maine-poimaine va vad si pe voi la TV, la povestiri adevarate.... Promit sa vad si-n prima editie emisiunile, dar si toate reluarile, chiar daca soarele va tine mortis sa se uite el la TV.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Natashica mea scumpa sanse de bebe inca nu am. Doar o MARE minune daca se intampla. Au mai ramas ceva resturi de sinechii. Inca 2 luni de tratament, inca o histeroscopie si uite asa.....pana cand nu stiu..... sau stiu - pana reusesc.

Am vazut si eu emisiunea. Intr-adevar cei doi au fost deplorabili. Ma gandeam eu in nestiinta mea ca, atunci cand pregatesti un subiect te documentezi, te informezi astfel incat sa scoti de la interlocutori niste informatii cu adevarat interesante si necesare. Chiar si eu as fi avut intrebari mult mai pertinente.....

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput