Oligospermie (13)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aysha, deci pana la urma la ce ora e, ca vreau si eu sa ma uit?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Este vorba de emisiunea "Povestiri adevarate" de pe Acasa TV, cred ca e la 17,30....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Greuceanu...daca v-apucati sa faceti combinatii de n luate cate k..pe mine nu ma puteti pune la socoteala cu cei 100 000 de ai nostri..
MOana...succes la inseminare!!!!!!!

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Buna ziuaaaaaaaaa
Amely-te-am iertat.
Vad ca ati devenit enciclopedii la purtator in domeniu.Pacat insa ca practica ne omoara.Glera filata auzi.
Madana:INtr-adevar mai gasesti din cand in cand cate un mascul pe aici.Domn e prea mult spus.Nu stiu ce sa zic de cazul tau.Probabil barbatii nu cred in doctori si cred ca au dreptate.Multi bat campii si au idei fixe.Ti-a mai ramas o solutie:santajul.

Mergi la inceput

Pentru combinari, pe cei cu mai multi gigei ii luam pt n si pe cei cu mai putini pt K.In acest mod ne putem apropia de cifra de 410 mil.

Mergi la inceput

Ne vedem la jumate de ora dupa emisiunea cu pricina.Jumate de ora e pentru plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Petro, inseminarea nu este o optiune? Sau FIV-ul?
Nu dispera, intotdeauna ramane o poarta deschisa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragii mei,
N-am nici cea mai mica scuza pt faptul ca nu am mai scris. Pur si simplu nu am mai facut nici un pas pe drumul oligoastenospermiei.
Deci intervin acu si va spun ca tot oligospermista ma declar.
Nu sunt mandra dar asta e.

Pupici la toti si bafta in ceea ce faceti.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

nounou:ba da este si asta o optiune,numai ca sunt lozuri.Eu am tras deja doua necastigatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Petro, banuiesc ca e vorba de doua inseminari ... e nerelevant aproape, ar trebui sa fie vreo 6-7 sa poti trage o concluzie cat de cat ..
Oricum, loteria nu e doar la acest nivel, si mai umbla si o vorba: norocul tine cu cei puternici, asa ca nu de lacrimi ai tu nevoie, ci de determinare! La sfarsitul luptei vei fi invingator, iar masura victoriei este data de incrancenarea stradaniei voastre ..
Stand up and fight!

Unde le-ati facut?

Mergi la inceput