Va rog mult daca poate cineva sa-mi recomande o gradi in sectorul 2 sau 3, ca sunt tare multe pe net si nu stiu de unde sa incep.
Eu l-am dus pe Codrin la o gradinita de stat pana acum dar ma bate gandul sa-l retrag din cauza numarului mare de copii.
Orice sugestie e binevenita!
Multumesc mult!
Delia, Codrin si Iris
Gradinita Arc en Ciel, pe strada Matei Voievod, in spatele lic. Mihai Viteazul. Eu o duc acolo pe Sonia de la 1,7 ani si sunt multumita. E drept ca nu e nici foarte ieftina - 8,5 milioane pe luna.
Delia, fa o vizita si la gradinita DiAndra pe Str. Prisaca Dornei nr. 2H. 4 mil program scurt (fara masa de prinz), 7 mil program lung (8-18). Exista si un program mediu (cu masa de prinz), da' nu-mi amintesc cit costa.
Conditiile sint foarte bune. Singurul aspect negativ: faptul ca directoarea e prea permisiva cu parintii care-si aduc copii bolnavi in colectivitate.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Incearca si la Disney este pe str. Traian la intersectia cu Pache Protopopescu, exact vizavi de liceul Xenopol. Noi acolo mergem din 12.09 si sunt multumita. Au o curte imensa cca 500 mp si nu sunt f. multi copii. E adevarat ca e si scumpa 250 Euro la program prelungit. Au site pe internet.
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
Multumesc mult!
Am gasit o gradinita tot in apropiere de hala Traian, foarte frumusica si cu mult spatiu..este ceea ce m-am incantata cel mai mult si am avut noroc ca s-a retras o fetita micuta (ca sa mai stea acasa) si am avut loc si noi.
Va pupic dulce si multumesc mult inca o data pentru recomandari!
Delia, Codrin si Iris
quote:
Originally posted by ada
Te rugam Delia, ne spui si noua ce gradi frumoasa ai gasit?