Gradinita particulara in sectorul 2-3?

Gradinita particulara in sectorul 2-3? | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Va rog mult daca poate cineva sa-mi recomande o gradi in sectorul 2 sau 3, ca sunt tare multe pe net si nu stiu de unde sa incep.
Eu l-am dus pe Codrin la o gradinita de stat pana acum dar ma bate gandul sa-l retrag din cauza numarului mare de copii.
Orice sugestie e binevenita!
Multumesc mult!

Delia, Codrin si Iris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Gradinita Arc en Ciel, pe strada Matei Voievod, in spatele lic. Mihai Viteazul. Eu o duc acolo pe Sonia de la 1,7 ani si sunt multumita. E drept ca nu e nici foarte ieftina - 8,5 milioane pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Delia, fa o vizita si la gradinita DiAndra pe Str. Prisaca Dornei nr. 2H. 4 mil program scurt (fara masa de prinz), 7 mil program lung (8-18). Exista si un program mediu (cu masa de prinz), da' nu-mi amintesc cit costa.

Conditiile sint foarte bune. Singurul aspect negativ: faptul ca directoarea e prea permisiva cu parintii care-si aduc copii bolnavi in colectivitate.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Multumesc mult fetelor!
Va pup dulce!

Delia, Codrin si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Incearca si la Disney este pe str. Traian la intersectia cu Pache Protopopescu, exact vizavi de liceul Xenopol. Noi acolo mergem din 12.09 si sunt multumita. Au o curte imensa cca 500 mp si nu sunt f. multi copii. E adevarat ca e si scumpa 250 Euro la program prelungit. Au site pe internet.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Multumesc mult!
Am gasit o gradinita tot in apropiere de hala Traian, foarte frumusica si cu mult spatiu..este ceea ce m-am incantata cel mai mult si am avut noroc ca s-a retras o fetita micuta (ca sa mai stea acasa) si am avut loc si noi.
Va pupic dulce si multumesc mult inca o data pentru recomandari!

Delia, Codrin si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada spune:

Te rugam Delia, ne spui si noua ce gradi frumoasa ai gasit?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ada

Te rugam Delia, ne spui si noua ce gradi frumoasa ai gasit?

Am trimis un mesaj pe PM.
Pupici!

Delia, Codrin si Iris

Mergi la inceput