Scandinavii stiu DC... (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nea dorele ........ ca ai facut tu ma acolo ? hahahahahaha sa itzi traiasca si sa va bucuratzi de ea si sa traiesti si tu, cu cine vrea inima ta

mama lalandia tot in viena bre ? cum e mersul pe acolo ?

ultimile salutari din emisfera sudica , sa ne auzim cu bine .

my god mi-e un dor de dania hahahahahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lil', sa ai un uichend a-ntaia

am intrebat io, cica vremea o sa fie asa si-asa (mai mult asa, decat asa), deci e bine.

itsme, tot in deriva esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lilutz,drum bun si te asteptam cu poze!
Poiana:,in cistea celei mai tinere scandinave din poienitza,Alexandra Ana alias Gepeta(aveti grija bre doruletule,sa nu patiti ca mine cu Boubou,ca odata ce ai pus o porecla bebeului,greu mai scapa de ea!)
Asteptam urgent povestea nasterii,sa ne zici ce ai simtit cind ai vazut prima oara locuitoarea burticii,sa ne spui cum papa,cum se impaca cu colicile(sper ca nu are,ofofof),daca doarme bine...si daca tu si Alain sinteti oarecum zombie!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Doruletz!!!!!!! L-am chemat si pe Alberto sa am cu cine ma minuna la frumusetea ta de printesa! E frumoasa foc! Frumosa si mama si mai ales firava:))) dar Alexandra te intreceeeeeeee!!!!!!Ahhh ce zimbet larg am pe buze cind vad asa un copilash superbLil' un weekend frumos! Te asteptam cu poze multe!Noi am fost la un restaurant din ala fitzos, fara Aldo, a fost asa ca pt ziua casniciei noastre ca nu am apucat sa ne cinstim cum trebuie, adik fara masinutze si late nebunii in crestet Aniversarea a fost in august dar nah nu conteza:)) De ziua mea Alberto a rezervat un loc undeva ce se vrea mare surpriza pt mine, habar nu am unde pe insula asta mica poa sa fie asa übershaung insa il cred pe cuvint:)Azi am fost si la sala, mai fetelor asa ceva de neimaginat! sa ma bat cu baietii pt un aparat ce face fese frumoase:))) Daca era lupta cu fetele pt 15 min libere mai intelegeam, mai cooperam noi intre noi acolo, insa cu baietii doritori de fese nici o sansa! Niste egoisti dom'le! Tre sa schimb sala ca de nu ramin cu kurul fleoshcait! Asa se intimpla de fiecare data nu e azi o intimplare! Dar acum chiar ca m-am enervant de atita concurenta pe fese muschiuloase! e deacum un fenomen! o sa se ajunga ca posteriorul sa fie un punct al excelentei masculine pai asta e un pas si ne ia suprematzia la tzitze, serios acumGata ca-s frinta merg la somn, pe miine la cafelutzawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

doruletzu', felicitari pentru "micutza"! ce bine c-ai facut-o direct de trei luni, ca primele doua erau mai grele.
sa te bucuri de ea in fiecare zi [dar mai ales noptile ]

din experienta de doua ori personala, nu c-ar conta, pana dupa 5 luni eu m-am tot intrebat de ce m-a facut mama fara noroc la copii, ca toate povestile celor din jurul meu cuprindeau bebelusi cu orar stabil, cu mamici care efectuau in forta somnul de noapte, in timp ce eu ma apropiam din ce in ce mai mult de femeia din cosmarurile lui rufus.

Mergi la inceput

hmmmmmmmmmmmm sa nu fie asta supriza....... poate te duce intr-un loc pe insula unde tzi-a aranjat ceva pentru fese ! daca zici ca e la moda.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Rayu', zombie sunt deocamdata doar io ca alexutza grasunutza a avut in ultimele zile program de urlat de la 20h la 2h noaptea! In restul zilei doarme de poti sparge peretii in jurul ei.
Insa sage-famele alea de la maternitate sunt de vina pentru comportmentul asta ca mi-au dat doar sfaturi contradictorii de numai ca nu se luau de par in fata mea: ba ca trebe s-o alaptez doar 20 min la 3 ore, ba ca la 4, ba ca trebui 25 de minute la fiecare san, ba ca s-o las in pace daca doarme, ba ca s-o trezesc, fiecare tura venea cu alt sfat care se batea cap in cap cu cel de dinainte, de ma zapacisera de cap. Io le spuneam, frate, cupchilu' asta doarme toata ziua, nu prea vrea sa manance ca adoarme la san in schimb noaptea urla la fiecare 1/2h . Ti-ai gasit, ele parca nici nu ma auzeau, tot cu teoriile lor de masurat timpi. Pana veni azi o sage-famma negresa d'aia corpolenta si-mi zisa: da-i frate cupchilului sa manance cand cere, chiar daca e la o 1/2h ca daca plange inseamna ca ii e foame, nu stie el de teorii d'astea. Eeee, asa mai merge, asta e logic, imi zisei io, da' ce ma fac ca nu am bre de unde atata sa hranesc ditamai copiloiu la fiecare 1/2h, n-am productie suficienta. Asa ca il pun io la alaptat seara, suge pana ii ies ochii, face ca un magar cand trage aer (i-haa, i-haa) da'dupa aia mai ii trage la masea si fro 80 ml din biberon ca nu mai pot s-o las sa urle asa. Io ma inteb in Africa ce-ar face frate Alexutza ca acolo nu e Nestle sa-i dea cu biberonu'?! Asa-mi trebe daca fabricai o ditmai bebeloaie fara sa ma asigur ca am cu ce sa o hranesc!
care ziceati de sfaturi de alaptat?!

Mergi la inceput

eu am zis ceva cindva, ca si tine ma aratam interesat in diferite aspecte ale alaptatului. se pare insa ca nu exista nimeni sa dea sfaturi. cred ca suntem nevoitzi sa descoperim singuri ce e de facut, nevoia te invatza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hai sa traiesti bre vere narancea ca imi ierea dor de tine! lasa bre ca nevoia ar trebui sa-l invete pe cupchil ca aci unde ateriza el se traieste ziua si se mananca la ore fixe nu asa cand vrea muschiul lui. Pai pe mine ce sa ma mai invete nevoia?!

Mergi la inceput

nea dorele sa traiesti si tu, din plin. da nu mai zice asa, ca nevoia inca te mai poate invatza multe .......
da mai bine hai zi-mi tu mie cum itzi era tzie dor de mine ?rau sau numai asa si asa ? un pic acolo de mintuiala ?

Mergi la inceput