Scandinavii stiu DC... (80)
Raspunsuri - Pagina 8
ocebine spune:
Doruletz.....maaaammmaa da ce frumoasa-i Alexandra. Este superba!!! Hai sa nu ti-o deochi!!!!
Pupici multi de la noi si bebela mincacios....sanatate mult si pentru mamica...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
arboria spune:
doruleatzoooo, ce frumoase sunteti!
bine ai ajuns acasa
acuma nu uita de jurnalul Alexandrei. poa' sa fie scris si aici la scandinavi, ca nu se supara nimeni
lilanda spune:
doruletz, e un bebeloi frumos-frumos...pe bune!!! Tu cum te simti, esti bine??? Da' Alain??
Unde-ati cazat mititca??? Are camera ei???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
liris spune:
AH CE FRUMOASA EEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
doruletz sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
iar voi pe linga ea, cei mai fericiti parinti!!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Rayuela spune:
acum am apucat sa deschid si eu computerul,muoamaaaaa,ce bucurie!!!
Doruletule,am vizionat pozele impreuna cu Catalin si parintii mei,si numai astfel de sunete auzeam in jur:OOOOOOO,UAAAAAAAAAA,VAAAAAAAAAi,ce copil frumos,vai da ce scumpa e ,ce gurita frumaosa are,ce sa mai zic,ne-ai facut mare bucurie cu pozele cu Alexutza!!sa va traiasca mai,sa fie sanatoasa si voioasa,ca e frumoasa sa o deoki,nu alta!
P:S.-m-a distrat teribil cum ai numit pozaasta...deja??Hahahah,credeam ca mai dureaza macar..o saptamina,pina ajungeti la apelative dragalase!!!
Pupici la toti trei,dragutilor!!Sinteti o familie tare reusita!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Pegasis spune:
Frumooooooaaaaassssssaaaa!!!!! doruletz, bine ati revenit acasa! Mindru taticul? Sa fie sanatoasa... mai ce mindrete de copila...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
mara03 spune:
wow!!! bine-ati venit acasa si pe despre copii! e o dulce alexandra, tare-as mai smotoci-o un pic! astept sa ne spui mai multe despre voi. sper ca sunteti bine, sanatoase si voioase.
revin ca sunt pe fuga...
unu
doi
trei
AlbaIulia spune:
Bun venit celei mai tinere papusi a poienitei! O mandrete de fatuca leita tata! Multa sanatate si asteptam mai multe vesti!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
iren spune:
Doruletzu, ai o frumusetze de fata, dulce foc, daca n-aveam deja doi plozi, faceam shi io repede unu Aus, ca vazui poza aia "plec de la clinica" cu doo gentoaie, da unde e clinica asta, la cite mii de kilometri de casa??
p.s. Juli shi-acu-i denumita gingash "maimutza urlatoare"
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
Cupilasi, io va urez vikend placut, sa fiti cuminti si ...s-aveti grja de poienita, bre!!!
Va pupez
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet