Scandinavii stiu DC... (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Doruletz.....maaaammmaa da ce frumoasa-i Alexandra. Este superba!!! Hai sa nu ti-o deochi!!!!

Pupici multi de la noi si bebela mincacios....sanatate mult si pentru mamica...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

doruleatzoooo, ce frumoase sunteti!
bine ai ajuns acasa

acuma nu uita de jurnalul Alexandrei. poa' sa fie scris si aici la scandinavi, ca nu se supara nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

doruletz, e un bebeloi frumos-frumos...pe bune!!! Tu cum te simti, esti bine??? Da' Alain??
Unde-ati cazat mititca??? Are camera ei???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

AH CE FRUMOASA EEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

doruletz sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
iar voi pe linga ea, cei mai fericiti parinti!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

acum am apucat sa deschid si eu computerul,muoamaaaaa,ce bucurie!!!
Doruletule,am vizionat pozele impreuna cu Catalin si parintii mei,si numai astfel de sunete auzeam in jur:OOOOOOO,UAAAAAAAAAA,VAAAAAAAAAi,ce copil frumos,vai da ce scumpa e ,ce gurita frumaosa are,ce sa mai zic,ne-ai facut mare bucurie cu pozele cu Alexutza!!sa va traiasca mai,sa fie sanatoasa si voioasa,ca e frumoasa sa o deoki,nu alta!
P:S.-m-a distrat teribil cum ai numit pozaasta...deja??Hahahah,credeam ca mai dureaza macar..o saptamina,pina ajungeti la apelative dragalase!!!
Pupici la toti trei,dragutilor!!Sinteti o familie tare reusita!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Frumooooooaaaaassssssaaaa!!!!! doruletz, bine ati revenit acasa! Mindru taticul? Sa fie sanatoasa... mai ce mindrete de copila...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

wow!!! bine-ati venit acasa si pe despre copii! e o dulce alexandra, tare-as mai smotoci-o un pic! astept sa ne spui mai multe despre voi. sper ca sunteti bine, sanatoase si voioase.

revin ca sunt pe fuga...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Bun venit celei mai tinere papusi a poienitei! O mandrete de fatuca leita tata! Multa sanatate si asteptam mai multe vesti!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Doruletzu, ai o frumusetze de fata, dulce foc, daca n-aveam deja doi plozi, faceam shi io repede unu Aus, ca vazui poza aia "plec de la clinica" cu doo gentoaie, da unde e clinica asta, la cite mii de kilometri de casa??
p.s. Juli shi-acu-i denumita gingash "maimutza urlatoare"

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cupilasi, io va urez vikend placut, sa fiti cuminti si ...s-aveti grja de poienita, bre!!!
Va pupez

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput