Scandinavii stiu DC... (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu, spor la cumparaturi...io tre' sa plec amu' de-acasa si ma intorc seara tirziu. Daca vrei s-o suni pe doruletz iti sugerez ora 5 dupa a-miaza (data trecuta am sunat-o pe la 6 si tocmai trebuia sa alapteze). Pup-o si din partea mea!!!
Sabina, felicitatiuni la cupil ...ca germana, stii si tu, nu-i usor de pronuntat!!!
Mei, cititi postul sofiei misicu de la subiectul "cum v-ati cunoscut barbatii?"...e criminala tipa
va pupez encore un foi si vin mai pe seara!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am ras cu lacrimi! Pai asta se da la dusmani bre! Nu la prienteni, sunt sigura ca asta a vrut Ionu

Am dat Galagia la germana pt ca fratele ei afacut liceul german ,acu e anu 1 la germana cu romana si asa ar avea cine sa o ajute la o limba grea, engleza o invata imediat, franceza idem(sotu stie perfect)

maine merge la circ!! Am emotii:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am fost la spital si rezultatul a fost o noua echo in care s-a vazut ca s-a eliminat sarcina. lucru la care ma asteptam.
curetage nu imi fac, mi-a zis doctora, decit daca singerarile de acum se prelungesc mai mult de 10 zile. nici teste suplimentare nu am reusit sa imi programez.
asa cum auzisem, ele nu se fac decit daca ai la activ minim 3 sarcini pierdute. eu am cerut, am insistat, si mi s-a dat pas. astea-s regulile. nu puteam sa sra la gitul doctorei desi as fi vrut.
am intrebat dc exista clinici particulare, asa cum auzisem si citisem nu exista in olanda decit spitale de stat.
eu acum am singerari dar foarte slabe. in rest ma simt bine.

pupici la copiii frumosi, mucosi, dintosi, destepti s.a.m.d
la voua astora mari ... ! ca gravide nu mai exista printre noi deci e safe si foarte indicat ptr frigul de afara.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

lirisule,ma bucur ca esti mai bine,eu zic ca poti sta linistita,corpul elimina singur,si eu am avut o pierdere de sarcina mai demult si tot asa am patit ,cum descrii tu.Nu se dau prea multe explicatii,si eu am tot intrebat dece ,vroiam sa stiu,si mi-au spus suedezii ca nu exista nici o explicatie "logica" la pierderile de sarcina,pur si simplu se intimpla!asta nu inseamna ca in viitor nu poti face copii sanatosi si voinici,uite Bubu exemplu
Lilutza ,am ris cu lacrimi,ADORABIL,io zic ca e scandinava pur singe,o invitam la noi?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salut Poientza!
Eu tot acasa, Silvia tot bolnavioara, a facut si febra. Saracutza, e asa de rau sa-ti fie copiii bolnaviori! Macar de n-ar tusi asa urat! La noi e tot frig, bate vantul tare si asta intetzeste senzatia de frig. Urasc vremea asta!

liris, daca ei au zis ca e ok, sper din suflet asa sa fie. si numai bine, sa vii printre noi cu povesti mai vesele.

rayu, spor la shopuit, abia astept sa o vad pe bouboulina imbracata de iarna.

alba, bine ai revenit acasa si printre noi. Te asteptam cu povesti si cu poze muuuulte!

annie, sa stapanesti sanatoasa noua locuinta! Si de la tine asteptam poze!

mara, Tudorel e un shmecher scump de tot!

narancik, cum e la Sheraton frate? Ai rezolvat gripa? Ai dat-o de-a dreptul?...hai ca ieseai mai bine daca o inchiriai!

Va tzuc!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bestiala povestea!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Miha, dc Silvia sta intr-o comunitate de copii, foarte probabil face si ea ce au copii pe acolo. Incearca sa corectezi abundenta virusilor de toate felurile si culorile cu alimentatia. da-i cel putin doua portocale pe zi sa manince, limonade de lamiie. un stock impresionant de vitamina C ii va creste defence-ul. e tare nasol sa fii bolnav si dc ai 30 de ani, d'apai dc ai un corp micut de copil. multa sanatate!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau si gruesse si buon giorno,

Rayu sa stii tu si toti ceilalti scandinavi ca unul dintre cele mai bune lucruri pe care la are Ieuropa Centrala e pileala, io n-am mai vazut de mult asa sticle faine la preturi de nimic! Ce de arome si feluri, cu ienupar, fara ienupar, cu pere si cirese, cu ciocolata si migdale, etc, etc!

In alta ordine de idei uitati aici o donsoara carliontata care va trimite pupici de peste mari si tari! Ciuperca noastra creste de la o zi la alta vazand cu ochii!

Mihaela, ce are piticuta? Gripa sau alt virus? Diana e bine? Multa sanatate.

Rayuela, Bubu merge la gradinita? S-a acomodat acolo? I-a trecut bubita?

Mara, Tudor e un smecher clasa I, baiatul mamei leit!

Dl NN pe unde umbli? Prin ce parti ce lume si ce noutati ne mai aduci?

Liris, asa se practica si la noi, am avut o prietena exact in situatia ta, totul s-a eliminat de la sine si acum e bine, back to normal, spune-ne cum te mai simti?

Vikinga, inteleapta decizie ca ai ramas la noi, dam un grog! BTW am baut un grog super super la Rothenburg o.d.T, lasa ca scriu eu detalii!

Toria, olario! M-am indragostit lulea de Alpii vostri, sint cei mai cei, vor fi urmatorul nostru traseu european!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hahahahaha una singura intreaba de gripa mea, mihaela, se vede clar ca la viatza mea am avut succes numa la mihaele hihihi

in fact era sa crap, sau cel putzin am crezut ca mor pe bune. e dat dracului virusul asta nou, zice ca si gripa obisnuita la citziva ani se schimba un pic, asta era sa-mi ia maul.
plec din londra si in avion la plecare ne tzine 2 ore in avion pe motiv ca sistemul de presiune trebuie reparat. 2 ore fara aer, avion mare plin, se facuse cred 50 de grade, transpiram tuseam muceam fierbeam, la gripa mea era mana ceresca, apoi cind i-au dat drumul aer rece la maxim, si dupa vreo 4-5 ore de zbor sa vezi tot avionul tusea si stranuta. aerul este reciculat si daca unu e bolnav se imprastie imediat la toti. ba si o furtuna despupra saharei, face avionul ca toate alea de se rupea, tocmai atunci intru in frison, dirdiiam mai rau ca avionul si nimeni nu era sa ma ajute, am crezut ca mor. as fi dat orice sa ma ia careva in bratze sa imi dea caldura, dar care dracu sa ma ia hahahahahaha eram bomba de virusi. si cin cobor in aeroport stai doua ore la coada la viza, simtzeam ca pic si nimeni nu ma lasa in fatza. atunci chiar ca am simtzit satisfactzia ca le-am dat gripa hahahahaha. din entebbe pina la kampala cu masina, circulatzia oprita iar 2 ore in masina, am ajuns la hotel am picat si am zis eu mor ! sa-mi trimitetzi corpul acasa, ultima rugaminte hahahahahaha ba chiar simtzeam cum se scurgea viatza din mine, nu alta, deja imi incheiasem socotelile in sinea mea. si astia pac repede niste pastile indiene, o sa imi umplu geanta cu ele, ba m-au pus pe picioare una doua, rideam si eu cind ma gindeam. azi am tzinut seminaru bine mersi, m-am refacut imediat de la 3 pastile. jos palaria.
in rest bine ca nu e cald, 25 de grade mai ploua un pic, e bine. asta seara merg la baute, au un gin de banane de 3 ori distilat, sa sa zic asa palinca de banane ! se vadem ce iese . miine pe dupamasa plec la nairobi in kennya si mai departe la dar es salaam.
au mango si ananas si papaya super aici, au un gust de nu crezi. cred ca asta e tot ce iau cu mine acasa si pastile de gripa hahahahaha din alea indiene.
aseara cit eram de bolnav am mers si mi-am rupt un ananas mic din tufisuri, era cam pricajit ca nu e sezon acum , dar era vinat de mine cu mina mea hahahahahaha eu le am pe astea cu culesu
si ma tot uit la vulturi, sunt asa mari si copacii plini de ei, te si sperii cind vin in zbor zici ca-s avioane ceva si uneori duc in cioc chesti asa mari de cred ca eu nu as fi in stare sa le duc in spate si ei zboara cu ele hahahahahaha haiosi foc
na ok , ma duc ca vin sa ma ia la ma duc sa beau banane !
ciao si sa fitzi bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Daca aveai tzuica de Zalau in bagaju de mana in avion nu faceai gripa!

Lectie invatata si sanatate maxima!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput