Scandinavii stiu DC... (80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sabina, Carmen, Lena , Mihaela , Lilanda, Rayu sar'na! dc imi pastrez luciditatea miine cu doctora e bine. daca ma pierd iarasi, fac din nou o mare brinza.

Lilanda fetele din documentar seamana cu Diane Lane in Unfaithful. un film trist rau, daca-l stiti.

gata ma duc in pat, intinsa ma doare burta mai putin.
pup puiu Bubu sa-i treaca repede!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

uofff, lilanda, sper sa nu fie Diana reloaded in privinta imbolnavirilor de iarna...pana acum-si e o luna jumate de cand merge la camin-Silvia n-a fost bolnava...cred ca de vina e excursia de ieri, in masina a fost cald-afara rece, cu vant destul de puternic, nu e de la camin bolicica asta.
Interesanta povestea romancei, desi pare putin cam fara creier, daca e adevarat ce a declarat!
De data asta Ilie ramane acasa? La o familie dog sitter? Nu ai emotii sa-l lasi asa?

rayu, sa-i treaca repede Boubou-linei chinul de la maselute!
Noi ne-am obisnuit cu drumurile, daca stam un we acasa e doar pentru ca e ceva cu masina, e vreme imposibila sau e Ovi de garda. Suntem fani calatorii!
Aaaa si boubou e muscatoare??? Hai ca are o sora mai mare! Numai Diana stie ce patimeste, ea e preferata la astfel de atacuri barbaresemnul asta in traducere libera inseamna "nenea mushca peete" ati pricipit?

Si eu sunt curioasa ce face dorulets cu a ei gazutza, abia o astept cu povesti despre primele zile impreuna-separat

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Liris - sper sa fie bine pana la urma. Am incercat sa iti scriu un PM dar n am reushit, asha ca...o imbratishare virtuala.

Eu vreau sa va arat in ce hal este rasfatzat cainele meu de cand am plecat io de acasa...

Seara buna va doresc

PS: m am mutaaaaaaaaaaat. E bestial, bestial, bestial. Trebe sa fac cumva nejte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Gruezi,

Iete-te lipseste omu o luna si cate se-ntampla!

Doruletz, sa traiasca Alexandra Anna voinica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa! si voua sanatate parintilor alaturi de ea!

Liris, sanatate maxima si think pozitive, multa sanatate si curaj!

Lilanda, voiaj placut si vezi ce faci cu Iliutza, spune-i ca mama vine inapoi, sa nu uiti sa-l suni zilnic la orele promise! Cand plecati?

Rayu, imparateasa Bizantului, sanatate maxima papusicii mi-e o mila de bietii piticuti bolnavi cum n-aveti voi idee!

Arborel, cum e viata traita cu repezitorul? Ti-ai gasit casuta?

Idora, bine ai revenit!

Mihaela, acelasi lucru si pentru tine! aveti grija de voi!

Restul clanului, promit sa revin cu pozici si detalii de vacanta in cateva zile!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bon soir!

tocmai ce-am venit de la lasa...vikingo, nu ma uita, zi si mie ca, ce sport faci si ce cura tii:)

Liris, fii tupeista maine.Stiu ca e greu, da e pt sanatatea ta!

am vazut si eu filmu cu diane lane....f f trist.

gascaaaaaaaaaaa, sunt f paunitza azi, sofia a luat bulina verde la gradi si mai si mancat tot singura! Asta inseamna ca in sfarsit a deschis gura la ora de germana:))

pup puiutii bolnavi, si sofiei ii curg mucii un pic...si tuseste cand doarme

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

salutare popor scandinav!!!

liris, imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Tin pumnii ca totul sa fie bine maine si pe viitor.

rayu, si eu ma bucur ca am revenit. sunteti cel mai bun revitalizant dupa o zi de alergatura. pup si eu bouboulina scumpa sa treaca buba de la gingiutza.

lilanda, vacanta placuta si sa-i gasesti companionii cei mai buni lu' ilie!

sabina, felicitari pentru bulinutza verde

...la unfaithful mi s-a rupt inima si mie...

mihaela, vazut si eu pozele, miile de poze pe care n-am apucat sa le vad. ati umblat ceva anu' asta...am vazut-o si pe silvia la doi ani, in sarafanul ala rosu, pe fundal albastru, e o dulce.

alba, sa nu-ti uiti promisiunea.

ana, la fel, asteptam poze sa vedem si noi unde te-ai mutat. jazzului blondin.

restu' gashtii, pupici multi de la bistrita.
revin, ma duc sa-mi rasfat minunea.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

liris, o sa ma gandesc la tine azi. Fii barbata si intreaba tot ce vrei sa stii, azi, la doctor.

annitzo, ce viata boema te asteapta la cucurigu acolo! Si daca mai ai si view...

mara, ca ai net din nou

albitzo, mie mi-a fost dor de tine, hai cu pozele-ncoa

acuma sa si micii bolnavi, sa le treaca mai repede

cand ziceati ca paraseste doruletz spitalul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
Aici iar se anunta o zi frumoasa, asta daca e sa ma iau dupa ceata de pe mare..superba imagine!!! Pacat ca nu mi-am luat camera cu mine, la plimbarea matinala cu Ilie!!!
liris, bafta multa azi!!
Am vazut si io noutatile din poze: Tudor s-a facut un smecher , fetele mihaelei sint din ce in ce mai frumoase, iar Jazz-ul annitzei e criminal!!! Bre, ce-mi place de el cum sta culcat, cu picioarele din spate aruncate ca broasca!!! Mai asteptam poze, acu' de la urmatorii: Albita- din lunga-i vacanta europeana (Bine-ai revenit in pienita ), anni - cu studioul ei de la cucuieta si, mai ales, de la doruletz - cu Alexandra ( miine iese din spital!!!)
rayu si zici ca Bubou va crantaneste si mai bine, acu'??? (ce ti-e si cu dantura asta...ii chinuie pe mititei si pe parinti, astora din urma iesindu-le in loc de dinti, peri albi, si dupa aia cade )
Sabina, care mai e codu' la culorile de buline, ca ccc cu verde, m-ai bagat in ceata. Nu aia rosie era cea mai cea??? (sau asta fu' acu 353.492 de ani in urma???)
arborici, tie somn usor
Restu' scandinav nementionat (in afara de
tata lu Toma pe care-l compatimesc ca n-a putut bea in vikend), inseamna ca n-ati dat ieri pe-aici, ceea ce sa va fie rusine si ceea ce nu inseamna ca nu ve pup si pe voi!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lilanada, habar n-am codu, ideea e ca sofia niciodata nu vrea sa repete dupa frau Anca in germana, si ieri a repetat si a primit bulina

deci sper ca e de bine:))

Oare ce mai face Doruletz> Ti-e frica s-o suni?:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
iar e soare in Scandinavia,mai fratilor,ma uit pe geam si nu mai sint sigura daca locuiesc in Suedia!asa toamna superba nu am mai vazut pe aici,niciodata,in 10 ani!
Asaaaaaa...azi am program de shopping.Adica pentru Bubu,ca desi e soare ,e frig rau,trebe la cupil caciula,manusi,ghetutze noi,o geaca mai groasa,cind ma gindesc cit o sa ma coste imi vine sa ..in sensu propriu al cuvintului(sau emoticonului)
Sabina,bravo Sofiei pentru bulina..la cit mai multe buline!Chiar vroiam sa intreb,de ce ai ales lb germana?MA gindeam si eu sa o dau pe Bubu la gradinita franceza,dar poate o sa fie totusi prea mult,romana acasa,suedeza in general,franceza la gradi..sa nu zapacesc cupilu de tot,nu de alta!
vikingutza,mai esti trista?.Ca vad ca nu mai treci prin poienitza!
Lilutza,ai mai sunat la doruletz?daca suni,zi-mi si mie cam cind ar fi potrivit,ca vreau si eu sa o sun..desi stiu din proprie experienta ca nu e niciodata timpu potrivit,cu bebelus asa mic,esti obosit nonstop.
Mara,special pentru tine si Ionu,o poveste cu tuica
Mai oameni buni ,e periculos sa mergi prin Romania si sa primesti cadou tuica.Pen'ca primesti numa cu sticloantza de 2 litri,si se lasa cu victime.Nu mai vorbesc de tuica de la cuscra,care l-a executat pe consortu,acum vreun an.Eee,sa revin la tuica de la Ionu.Intr-o seara,vine un preten pe la noi.Omu,departe de a fi vreun alcoolic,dar ii place sa guste cite un paharel.Consortu ,il invita la o tuica.Intreaba:vrei una mai tare sau mai moale?Omul,raspunde:mai tare mai,ca vreau sa dorm bine dupa.Ii dam omului un paharel,doua,totu ok,mai tragem si o tigara pe afara..toate bune si frumoase,musafiru pleaca,bunaseara,noapte buna,ok.A doua zi,ne suna,si ne povesteste.(am ris cu lacrimi).A ajuns omu acasa,cica praf si pulbere(cind a plecat de la noi,nu parea deloc).S-a aruncat in canapea,imbracat,cica zbiera muzica la calculator,s-a ridicat cu chiu cu vai,nu gaseaca calculatorul sa-l inchida,daramite sa apese pe cruciulitza aia rosie sa opreasca macar muzica.Zdrang,cica a palit calculatoru,apoi ,dupa ceva incercari nereusite,soldate cu ceva mobilier darimat in cale,a nimerit intr-un final patul,unde a dormit lin,pina dimineata.Asa ca Ionule,sa stii ,daca citesti ,ca ai constiinta incarcata.Pretenu ne-a intrebat a doua zi:bai ,ce ati pus in tuica aia,ca mi-a luat mintile!
Pupaturi la poienari!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput