Scandinavii stiu DC... (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by arboria

na seara!

io n-am nimic a va spune, numa' ma intrebam: claudelu se mai scarpina oare?

Bey, nu ma mai scarpin Acum astept sa cada bubele si sa ies cu fetele la beute intr-o seara ca tare mi-e dorrrrrrr Raulica se mai scarpina inca, saracutu
Multam de grija!

Doruleatza, am vazut si eu pozele...Doamne da ce bebelusa frumoasa si grasuna aveti! Ptiu ptiu sa nu o deochi! Sa va traiasca, sa fie mancacioasa si sanatoasa, iar tu precum Milka!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Doruleatza...ptiu, ptiu, ptiu sa nu ti-o deochi ce albisoara la fatza este ea...si zambicioasa, si are niste obrajori ca zic si io ca Mara ti-as smotoci-o de numa-numa.

Mai si tu arati supeeeeeeer soro ;-)) nici nu zici ca ai nascut-o, esti sigura ca ai tinut-o acolo pe mica dordoleantza

I agree cu tanti negresa...asa tre sa faci da-i cupchilului cand cere ...dar, aici bag un dar mic...sfat de evitat colici: nu mai devreme de 1 1/2 -2 ore ca n-are timp sa digere deja laptele bagat in burtik si pe urma bagi altul...da in colici cupilul!

toata gasca, la noi si e cenusiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Doruletz, cind prinzi un moment liber arunca un ochi www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> AICI. Andreea (AC pe forum) povestea ca niste tipe de la lecheleague asta au invatat-o ce sa faca. eu pastrasem link-ul in speranta ca voi avea si eu nevoie de el. dar n-a fost sa fie. in rest, n-am idee ce e mai bine sa faci. dar fetele cu copilasi sigur stiu sa dea sfaturi.

Rayu io sunt bine, cit de bine pot fi eu in conditiile date ...

Carmen fii atenta ca povestea din Desperate Housewives se termina cum minunata dadaca este totusi concediata ptr ca tatal copilasilor era cam in limba dupa tineretea si decolteurile ei. Just kiddin'.

da, si aici ploua, vreme de betie sau de ... numarat banii, si dc sunt electronici ... inca o . nu ma, mie-mi plac ploaia, ninsoarea ... mie nu prea-mi place soarele ca nu vad ecranul monitorului si aici in nord e un soare orbitor...atunci cind e...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Doruletz, sa traiasca Gepeta - zic si io ca tine, moaaaama ce bebeloi, sa nu i fie de deochi si ..ce de a par are :D.

In alta ordine de idei, io fac un mic atac de panica acu, I am very weirdly bleeding si caut un doctor..care nu stiu de unde sa incep. O fi de la stress, o fi de la altceva, cert e ca sunt in dark pits of depression. Va doresc o zi complet diferita de a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

AAAA, a ajuns doruleatsa cu a ei gepeta acasa! WOW ce frumusete mica-mare am vazut prin poze!!!! Mai, sa creasca maaare si sa fie sanatoasa! Ca in rest trec toate
Nici eu n-am reusit sa o satur pe Silvia doar din alaptat, 'geaba o puneam eu la 1/2 ora la san, ca n-avea ce sa suga, asa ca ccc compromisul a aparut repede: sticluta cu laptic. A mers asa 5 luni, insa am avut nopti dormite, se satura saracutza si n-avea treaba! Acuma cum o fi norocul, ca Diana dupa ce a prins gustul sticlei, n-a mai vrut san, insa Silvia n-avea treaba, mancare sa fie! Si asa e si acum: Diana mofturoasa de nu se poate, Silvia doar sa-i pun in farfurie! Acuma, trebuie sa vezi cat lapte au producatoarele, ca daca e destul, merita sa te sacrifici din juma' in juma' de ora, sau mai mult putin dupa cum spunea lena. In rest, e ok? tu esti bine? In poze arati super, parca nu tu ai fost purtatoarea de gepeta timp de 9 luni!

Lilanda, petrecere si vreme frumoasa la capitala superba in care mergeti! Te asteptam cu povesti si poze.

Na ca nu mai prea am ce sa spun...e o zi mohorata, probabil m-am molipsit...va tzuc si ne mai auzim.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

doruletz
sunteti teribile! imi place foooarte muuult poza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adelutz,io-s topita dupa poza asta,e carte postala,pe cuvint!Foarte greu de fapt sa alegi vreo poza cu Aluexutza ,ca e superba in toate!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Va doresc un sfarsit de saptamana insorit si sa ne vedem luni mahmuri

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Bon jour popor!

Doruletz, lasa cupilu sa pape cat vrea ea, io n-am mai auzit asemenea nerozenii sa-i dai numa 20 min, Lorelei sugea 45 min. incheiate, lasa laptele sa vina linistit nu-l stresa degeaba! Aicie ii obiceiu sa-i dai sa pape cand vrea si cat vrea, discuta tu cu pediatrul tau (vezi sa fie de suflet) si asculta de el!

Rayu, s-a obisnuit Amelie la gradinita? Cat sta ziua acolo?

Claudelu, felicitari pentru bubite si absenteism la scarchinat!

Idora, ma bucur sa te vad (virtual)!

Mihaela, ce vesti ne mai dai? Ce face bebelnia?

Lilanda, calatorie faina si sa papi bombonele cu Amadeus! (de-alea colorate cu galben inauntru)

Am inceput sa pun poze din vacanta, uitati-va pe link-ul alaturat si voi scrie acusica si impresii de calatorie!

Va tzuc pi tazi iar celor ce au inceput deja uichend-ul sa va relaxati deplin!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ce liniste pe-aici...se vede ca a inceput uic-hendul!

Albico, superbe poze, superbe locuri ati vazut! Ati avut si vreme buna prin Italia, cred ca n-ati avut alte surprize neplacute. Hai si cu povesti, porumbeii sunt la fel de grasi si de blanzi? Mai vreau poze...
Bebelina e ok acum, am fost ieri la dr. si i-a schimbat tratamentul, avea puroi pe amigdale si ceea ce-i dadeam noi nu era bun. Imediat a trecut febra, de aseara nu mai are, tuseste mai putin, asa ca e spre bine. Doar ca mai are recomandare de carantina si saptamana viitoare, va sta acasa cu tanti. Si o parte de zi cu tati care e umflat in pene ca va sta cu fii-sa! Insa cu ocazia asta am mai aflat ceva neplacut...mamele au doar 14 zile/an de conc. medical pentru copilul pana la 3 ani, iaca eu am mancat 6 zile, fara sa stiu...acuma inteleg io de ce e plin de copii bolnavi la camine si toti cu medicamentele dupa ei ...cu cine sa stea acasa??? Si cum sa se insanatoseasca copiii, pai scapa de un virus, dau de altu', ca tropaie de zor prin salile de grupe, mai ceva ca si copiii! Uooof!

Hai tzuc la voi, va invit la o praji cu mere abia scoasa din cuptior si apoi la o cana cu ...lapte! V-ati speriat? Hai ca am si un vin fiert, e mai bun?
S-aveti un we insorit si plin de ce vreti voi!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput