Scandinavii stiu DC... (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Ce ma bucur Mihaela ca scumpica ta se simte mai bine! Ce i-a dat doctorul sa ia? Diana nu are nimic? Trebue ca e rezistenta foc.

Porumbeii sint tot asa obraznici cum ii stii, lasa ca mai pun eu ceva poze si scriu saptamana viitoare, am facut un tur superb prin Palatul Dogilor, am vizitat coridoarele secrete si incaperile ascunse din palat, ceva de neuitat!

Aveti grija de voi si papati prajiturica, weekend placut

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Naseara,
Rayu, ramasei datoare si ma remusc. Bine (ca) v-am gasit! Intai sa ne omenim, asa, acu' iti raspund: prin Sud stau, undeva intr-un port micut, frumusetea de pe lume ce-i aici Cand nu sufla Mistralu'... Si mie-mi place Parisul, asa, de preumblare si vazut alendelonu' pe scandura, da' parca nu m-as duce sa stau acolo (cinstit vorbind, nici nu m-a poftit nimeni, vulpea, strugurii, ma-ntelegi:)) Tu sa nu crezi ca fac publicitate, da' musai tre vezi Provence! Ce zici, te-asteptam cu-n pastis?
O seara merveioasa in poienita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

naseara!
in asteptarea consortului,care inca munceste(chiar asa,nu stiu,sa-mi pun pantofii cu toc si gene false,sau sa raman in pijama,voi ce ziceti?)trec rapid prin poiana,sa vad cum stau lucrurile.
Lucrurile stau bine.
Adica un drac,pen'ca vaz ca ati fugit care incotro,Lilutza la viena,narancea la africani,doruletu la bebelusha,Adeluci e fugita demult,zici ca a emigrat deja din poiana,itsme danseaza precis cu chinezu,Arborica pune poze cu barbatii mijto,Anamaria s-a maritat cu Russel,eheeeeeee,pai sa nu-ti pleznesti palmele precum Guica lu Moromete,si sa incepi sa te vaiti?
Mihaela,sanatate multa micutei Silvia!Uffff,tare greu este cind sint piticotii nostri bolnaviori!Ii faci vreun tratament?Sper ca nu injectii
Albito,am vazut pozele,minunate,alea din Venetia si din Pisa m-au facut sa-mi fie asa de dor de..Europa!ca io nu prea simt ca locuiesc pe continent,ci mai degraba acolo unde puneam degetu sa invirtim globu pamintesc,la foci si la reni!
Mariuca din Frantia(te superi daca-ti zic Mariuca?eu ador diminutivele si in special acest diminutiv),am trecut o data razant prin sudul Frantei,eram in drum spre Spania,asa ca prea multe nu am vazut ca mai mergeam si cu TGV-ul,si noaptea pe deasupra!In Paris io nu as vrea sa traiesc ,dar as vrea sa mor,dupa cum bine zicea musiu Cioran!Am vizitat multe orase in Europa,dar de nici unul nu m-am lipit ca de Paris,a fost dragoste la prima vedere.Adevarat ca eram pustoaica atunci,numa Baudelaire aveam in cap,dar de atunci m-am tot dus,si amorul meu a ramas la fel de puternic,daca nu mai rau.As hoinari zile si nopti intregi,fara noima,pe stradutele cochete ,as sta la o cafenea si m-as uita la oameni,pentru ca Parisul e un spectacol intreg,ai toata planeta concentrata,ca intr-o sticluta de parfum!
Si cuscrele vesele,Vikinga si lena?
Si Marutza,care ne ameninta ca nu o sa mai scapam de ea?hai ca pe tatalutoma il iert,ca doar e in concediu la sanatoriu
Gata ,ma duc prin vecini sa vaz daca primesc si io vreun paharel de vin!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna seara!

Sa stiti ca am primit invitatia. Multumesc Rayuela!
Mi-am facut insa temele si am incercat sa citesc cateva capitole care nu dau buzna asa in "Poiana". Initial am ramas impresionata de ponderea de "grei" prezenta la acest luuuung topic. Numai generali ai forumului, atatea stele. Eu cu chiu cu vai am primit zilele astea cea de-a doua stea. Nu stiu cand ati apucat sa scrieti atatea mii de posturi. Mi mi-e o lene pana ma hotarasc sa scriu ceva.
Apoi m-am mirat de diversitatea locurilor in care locuiti. Cu ce pot eu sa contribui, care zilnic vad doar frumosul sipalpitantul Bucuresti.
M-am lasat totusi convinsa cand am vazut ca ati apreciat frumoasa poveste de iubire intre mine si al meu. Un pic de orgoliu pieptanat nu strica niciodata... Asa ca aici sunt...

Nu stiu cu ce sa incep. Ce ar fi relevant? mai am o saptamana pana sa nasc (teoretic, practic - copilu vad ca are alte planuri si nu se hotaraste ca ar vrea sa iasa). O sa fie fetita, sper si in acest caz o sa o cheme Irina. Daca o sa fie baiat mai avem timp pana la botez sa ne hotaram la nume pentru ca in etapa preliminara nu am reusit sa pic de-accord cu sotu la nici un nume.
Dar poate mai relevant ar fi singura mea legatura cu scandinavia. Ea s-a petrecut acum acum patru ani cu un roman, de origine turca care traia in Suedia si pe care l-am cunoscut la Eforie. Dar mai bine nu povestesc ca va stricati parerea despre mine.

Imi pare bine sa va cunosc. Ma intorc sa mai citesc sa va aflu si astept intrebari...

Sofia

Poze

Mergi la inceput

Multumesc de tratatie!

Daca as stii ca nasc as bea si tuica. Sunt mare fan.
Am uitat sa va spun ca sunt in etapa "m-am saturat de burta si fac tot posibilul sa scap de ea" - de la carat moloz la activitati casnice care presupun muuuuuulta miscare. Din fericire copilu are mai multa minte iar doctorul se mira de citez" uter nesimtit" am. Nici macar o crampa...

Poze

Mergi la inceput

Sofia!
Ma bucur ca ai venit in poiana!O sa-ti fac io prezentarile,desi majoritatea te cunosc deja
Pai pot sa-ti dau eu ultimele noutati din poiana,iaca doruletu tocmai a nascut o frumusete de fetita,de patrukilesasesute,asa ca esti urmatoarea graviduta care trebe sa scape de burtoi!
Noi facem galerie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Sofia, bine ai venit in poiana!
sa stii ca poienarii nu-sh schimba impresia unii despre altii asa usor, nuuuu.... tre sa curga multa tzuica prin alambic pana sa ne schimbam noi parerea despre cineva

despre nr. de mesaje: hai, nu te speria, ca si Rayu se minuna(pe la cap. 9 parca) de mia ei de mesaje postate pana atunci. citez din memorie: " cum, fratilor, o mie???? cate prostii am putut io spun in O MIE de mesaje?!" acuma ce sa mai zicem ca are 3 mii?

io recunosc, sa stii, ca am facut cateva sute la un joc

zici ca Irina o s-o cheme? pai, sa bem pentru aparitia Irinei pe lume (da' numa' copii lenesi in ultimul timp, ca si Gepetta greu a mai venit)

Mergi la inceput

Am vazut minunatia (e superba - sa-ti traiasca!!!)si o astept si eu pe Doruletz la poiana noastra de la mamici de septembrie - octombrie unde toate misterele maternitatii sunt devaluite! Eu una am facut copilul cu Matei (sotul) si cu Odiseea Sarcinii in 40 de saptamani. Si acolo e gasca mare, placuta si instructiva.

Poze

Mergi la inceput

Arboritzo,pai iti zic io unde am debitat urmatoarele 2000 de mesaje:in Poiana!pai nu e locu ideal pentru jenerali?Mai ales ala...piu...cum il cheama....Grant's mey!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

vin, Rayu? fata naste maine si tu ii dai vin? ntz ntz ntz

Sofia, mai cara tu moloz si alte alea, ca vine Irina imediat. Si doruletz zicea ca mai are o saptamana, numa ca s-a apucat de mutat biblioteci de carti si a doua zi a aparut AA.

deci io zic sa stai cuminte, mai schimbam si noi o vorba aicia in poienitza.

Mergi la inceput