http://www.alexandra-ajutor.home.ro/
cititi aici fetelor si poate o poate ajuta cineva si pe ea asa cum ati ajutat atatia copii
kj mami si dani
Incredibil...
Tot ce pot sa spun momentan este ca ar trebui atasate mai multe documente,si ar trebui de asemeni mai multe date si despre parintii ei,despre tot ce s-a facut pana acum si ceea ce mai urmeaza sa se faca.Practic toata povestea micutei.
Sfatul meu e sa intri pe un site a unui caz rezolvat sau in curs de rezolvare si ...cine stie...cu siguranta si acest mic puiut va deveni foarte curand un bebe al comunitatii DC...
Uf..cum e viata..
EU SI AI MEI
In mod sigur trebuie facute niste cercetari mai adanci. Nu vreau sa sadesc neincrederea in voi, Doamne fereste sa fie un caz real si sa-i refuzam orice ajutor, cat de mic. Dar, cu vreo 2-3 saptamani in urma a circulat un e-mail cu acelasi subiect si aceeasi fotografie cutremuratoare, fara numere de cont sau alte detalii concrete, doar indemna oamenii sa trimita e-mailul respectiv la cat mai multe persoane, chipurile pentru fiecare e-mail trimis mai departe parintii primesc 5 centi. Ceea ce miroase a spam de la distanta.
Doamne ajuta sa fie numai spam!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex