OANA maine as fi in a 8-a zi DPO. Zici ca e bine? Scuza-ma daca ma repet, dar mi-ai dat o sperantza ca nu am ratat luna aceasta. Ma refer la progesteron.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Daca tot sunt insomniaca (nu are nimic ca vorbesc singurica acum
), hai sa va spun cum e cu chisturile naboth (am platit consultatia, ca era ieftina, hihihi): cica sunt ca niste cosuri mici pe colul uterin, absolut normale (mai multe nu stiu, dar am intrebat pt ca si eu m-am speriat cand am vazut pe fisa: "col cu numeroase chiste naboth, cel mai mare de 10 mm").
In al doilea rand nu am gasit in DEX nici hipoecogen, nici ecogen, nici hiperecogen... probabil ca unii medici au limbajul lor specific, care pt noi este o limba straina...
Mishulina, hai ca trece si perioada asta!
Hai mai bine sa deschizi tu un nou capitol, ce zici?![]()
Danangie, iti spun si eu ce ti-a spus OANA deja, e perfect sa faci progesteronul in ziua 21 (chiar daca e ziua 8 dpo si nu 7 dpo, mie dr. mi-a zis ca daca ziua in care trebuie sa fac analiza pica duminica, sa o fac ziua urmatoare, ca nu e nici o problema).Bafta!
Liana, pt ziua 10 te prezinti f.bine!
Bugnar, da erau 4 teste : unul in z.11, 2 in ziua 12 si unul in ziua 13 dpo... azi n-am nici unul in casa... da' ma duc si imi mai cumpar vreo 4 ca sa am cu ce ma tortura zilele urmatoare!![]()
Simonette, ai omis sa ne spui ceva: ai mai fumat?
Buna dimineata fetelor! 
AVALON multumesc de raspuns. Gata. Am facut recoltarea. Progesteronul si emocromul. As fi vrut sa fac si prolactina, dar azi m-am trezit la 4,00.Insomnii
. Si eram obosita, nervoasa. Deci, nici o sansa. Acum va trebui sa astept pana Joi. Tocmai atunci imi da raspunsul. Cam mult! Daca stiam ma duceam la vechiul meu laborator.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."